wiesz co..ja przez 4 lata w Irlandii nie byłam na święta w domu bo Polakom urlopow nie dawali - w pierwszej kolejności permanents a my "tempsi"=gorsza klasa... ale zawsze musimy szukać pozytywów - my na skajpie z moim siedzielismyi patrzylismy na wigilię u jednych i drugich rodziców i sami byliśmy lub ze znajomymi Polakami...a raz kupiliśmy rodzicom bilety i oni przylecieliMogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że WIEM CO CZUJESZ
oo dziś na TVN będzie o kobietach w ciąży:-)[/
WIESZ JA BYLAM RAZ TYLKO NA SWIETA - PERMAMENT - DAWALI NAM URLOP NA XMAS NA ZMIANY - JAK BYLABYM W ZESZLYM ROKU TAK W TYM ROKU KTOS INNY- POZNIEJ ZWOLNILAM SIE Z TAMTAD . A CO DO RODZICOW TO TEZ BYM CHCIALA ZEBY PRZYJECHALI ALE BABCIA Z NIMI MIESZKA A WIESZ TAKIE PODROZE TO JUZ NIE DLA NIEJ - ONA ZRESZTA I TAK BY NIE PRZYJECHALA- WIESZ JACY SA STARUSZKOWIE???
reklama
marga82
Lutóweczka2010
a najgorsze ze caly czas pada :-( mialam isc do sklepu bo w lodowce nie ma nic oprócz swiatła ale chyba jakies mrozonki wyciagne :-)Jak dla mnie to widok jesienio-zimy hehe;-)
WIESZ JA BYLAM RAZ TYLKO NA SWIETA - PERMAMENT - DAWALI NAM URLOP NA XMAS NA ZMIANY - JAK BYLABYM W ZESZLYM ROKU TAK W TYM ROKU KTOS INNY- POZNIEJ ZWOLNILAM SIE Z TAMTAD . A CO DO RODZICOW TO TEZ BYM CHCIALA ZEBY PRZYJECHALI ALE BABCIA Z NIMI MIESZKA A WIESZ TAKIE PODROZE TO JUZ NIE DLA NIEJ - ONA ZRESZTA I TAK BY NIE PRZYJECHALA- WIESZ JACY SA STARUSZKOWIE???
a no tak, babcie są mało samolotowo-mobilne
ale SKYPE zostajei zakupy pod choinkę dla dzidziaczka:-)
pozytywy pozytywy
marga82
Lutóweczka2010
no dziewczynki juz koniec smutnych tematów pogadajmy o czyms weselszym :-)wiesz co..ja przez 4 lata w Irlandii nie byłam na święta w domu bo Polakom urlopow nie dawali - w pierwszej kolejności permanents a my "tempsi"=gorsza klasa... ale zawsze musimy szukać pozytywów - my na skajpie z moim siedzielismyi patrzylismy na wigilię u jednych i drugich rodziców i sami byliśmy lub ze znajomymi Polakami...a raz kupiliśmy rodzicom bilety i oni przylecieliMogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że WIEM CO CZUJESZ
oo dziś na TVN będzie o kobietach w ciąży:-)[/
olenka12345
Fanka BB :)
no dziewczynki juz koniec smutnych tematów pogadajmy o czyms weselszym :-)
a co proponujesz:-);-)
no dziewczynki juz koniec smutnych tematów pogadajmy o czyms weselszym :-)
O ZAKUPACH POD CHOINKE DLA DIDZIACZKÓW
oo Oleńka widzę mamy taki sam suwaczek....w sensie że w tym samym miejscu
marga82
Lutóweczka2010
moze byc zakupy to zawsze przyjemny temat :-)O ZAKUPACH POD CHOINKE DLA DIDZIACZKÓW
oo Oleńka widzę mamy taki sam suwaczek....w sensie że w tym samym miejscu
Majsii
Ja usadowiłam się już w łóżku więc mogę Was czytać bo z pisaniem gorzej no ale cóż
Mianowicie ja się nie mogę doczekac już lutego. Wcześniej jakoś tak miałam inny stosunek do tego kiedy maleństwo przyjdzie na świat po prostu spokojnie czekałam a teraz to Chyba to przez tą pogodę albo nie wiem co Tylko mnie się tak dłuży???
Mianowicie ja się nie mogę doczekac już lutego. Wcześniej jakoś tak miałam inny stosunek do tego kiedy maleństwo przyjdzie na świat po prostu spokojnie czekałam a teraz to Chyba to przez tą pogodę albo nie wiem co Tylko mnie się tak dłuży???
olenka12345
a tak z innej beczki to fajnie ta mała śpiewa w ddt..ma głos skubana;-)
Prezenty..uwielbiam je robic bliskim:-)
Prezenty..uwielbiam je robic bliskim:-)
reklama
marga82
Lutóweczka2010
ja tez juz chce luty ale z innego powodu- strasznie boje sie porodu i juz bym chciala mnie c to za soba :-) a tak ogolnie to bycie w ciazy mi sie nawet podoba :-)Ja usadowiłam się już w łóżku więc mogę Was czytać bo z pisaniem gorzej no ale cóż