reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja usadowiłam się już w łóżku więc mogę Was czytać bo z pisaniem gorzej no ale cóż :-p
Mianowicie ja się nie mogę doczekac już lutego. Wcześniej jakoś tak miałam inny stosunek do tego kiedy maleństwo przyjdzie na świat po prostu spokojnie czekałam a teraz to :szok: Chyba to przez tą pogodę albo nie wiem co :-p Tylko mnie się tak dłuży???

Kochana mi sie też tak ciągnie,ale teraz to teraz..zobaczycie jak nam sie styczeń będzie ciągnął..

reklama
ja tez juz chce luty ale z innego powodu- strasznie boje sie porodu i juz bym chciala mnie c to za soba :-) a tak ogolnie to bycie w ciazy mi sie nawet podoba :-)
No ja własnie też mam takie same odczucia chciała bym żeby było już po tym wszystkim :) Ja to się jeszcze boję, że później będę tęskniła za brzuszkiem :-p

no cóż ma rację..chciało się przyjemniości (robienie maluszków:-Dhehe)
to trzeba będzie teraz troszkę pocierpiec..obyśmy wszystkie krótko cierpiały ..;-)ale taki już nasz los..tyle dziewczyn dało rade to my też damy!:-)
No ja się cały czas tak pocieszam, że tyle kobiet przez to już przeszło, że i my damy rade nie ma innego wyjścia no :-)

a mi nie spieszno do lutego, bo podoba mi się mój brzuch i całe to oczekiwanie. Kured chwile temu wymysliłam ,że cche dziecko, a już jestem blizej ajk dalej lutego. Za szybko to leci

reklama
Do góry