marga82
Lutóweczka2010
ze wschodniej -Sulejówekide zrobic sobie sniadanko bo male zaraz mi brzuszek przebije
marga a z ktorej strony warszawy mieszkasz bo ja mam kawalek do stolicy ale moze tam krazylam , bo studiowalam w pultusku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze wschodniej -Sulejówekide zrobic sobie sniadanko bo male zaraz mi brzuszek przebije
marga a z ktorej strony warszawy mieszkasz bo ja mam kawalek do stolicy ale moze tam krazylam , bo studiowalam w pultusku
witam witam poranie jak samopoczucie? my coś kiepsko w nocy spałyśmy a do tego jesteśmy same i pogoda paskudna więc lekki dołek:-(
"..kupuje od czing czank czonga" "o maj gat" skąd Ty wziełaś taki tekst hahaha Dobre!<lol2>A wiesz samopoczucie to tak se, nie dobrze mi Ogólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong
to nie ta stronaze wschodniej -sulejówek
aga sie dopiero rozkreca...."..kupuje od czing czank czonga" "o maj gat" skąd ty wziełaś taki tekst hahaha:-d dobre!<lol2>
Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg a synuś waży ponad 500 :-)
o mój Boże... czytałam na Grudniówkach o dziewczynie która urodziła bliźniaczki chyba 1 października, w 28 tygodniu... takie małe biedne maluszki:-( ale jest wszystko dobrze z nimijak mój nie poczeka chociaż do stycznia to tak na dupę dostanie;-)
czekam az jakis krasnoludek przyniesie nam sniadanie ale chyba musze zejsc na ziemie...
dzien dobry wszystkim!! choc tak naprawde nie jest dobry tylko okropny wygladam rano przez okno a tu snieg pada i jest bialo! Wiec sie wkurzylam i od razu cisnienie mi skoczylo nawet juz kawki nie potrzebuje :-) chyba murarze to mi tego domu nidgy nie ubuduja jak bedzie taka pogoda a w tym tygodniu mieli strop zalewac a gdzie jeszcze do dachu :-( zaczynam sie bac ze przed mrozami i zima na maxa nie zdażą :-( chyba bede ryczec :-(