reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
witam witam poranie jak samopoczucie? my coś kiepsko w nocy spałyśmy a do tego jesteśmy same i pogoda paskudna więc lekki dołek:-(

A wiesz samopoczucie to tak se, nie dobrze mi:confused2: Ogólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong:-D:-D:-D

A wiesz samopoczucie to tak se, nie dobrze mi:confused2: Ogólnie piździ jak 101 dalmatyńczyków a ja za 15 minut muszę wyjść na szczęście nie pada w ogóle wczoraj jaka siara parasolka mi się wygięła w 2 stronę i ten kołek co się parasolkę trzyma wypadł, myślałam że się oszczam tak to jest jak się kupuje parasolki od czing czank czong:-D:-D:-D
"..kupuje od czing czank czonga" "o maj gat" skąd Ty wziełaś taki tekst hahaha:-D Dobre!<lol2>:laugh2:

joł joł joł :-D

wstałam 30min temu, śniadanko mam i znowu twarożek żrę i pomidory i ogórki bo jak to widzę rano to nie ma bata żeby nie przeszło i muszę zjeść :tak:

ooo a w TVN widać śnieg...pada śnieg pada śnieg... i pan w tv mówi że brzyyyydko :sorry:
święta niedługo:tak:
a w Łodzi JESZCZE nie pada
:-D:-)

reklama
Dzień dobry Śnieżynki:-) ehh wykrakałam te Śnieżynki i dziś taki mróz, że masakra -> u mnie narazie 1 stopień:szok:

Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-p:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg:-p a synuś waży ponad 500 :-)

Ilonaa super, że wszystko w porządku z syneczkiem, którego gratuluję:-D a badania powtórzysz i będzie dobrze:-)

o mój Boże... czytałam na Grudniówkach o dziewczynie która urodziła bliźniaczki chyba 1 października, w 28 tygodniu... takie małe biedne maluszki:-( ale jest wszystko dobrze z nimi:tak:jak mój nie poczeka chociaż do stycznia to tak na dupę dostanie:wściekła/y:;-)

OMG!!! Masakra z tymi Dzieciaczkami, ale najważniejsze, że wszystko w porządku:-D

czekam az jakis krasnoludek przyniesie nam sniadanie ale chyba musze zejsc na ziemie...

No powiem szczerze, że ja takiego krasnoludka mam i właśnie przyniósł mi śniadanko:cool2:

dzien dobry wszystkim!! choc tak naprawde nie jest dobry tylko okropny wygladam rano przez okno a tu snieg pada i jest bialo! Wiec sie wkurzylam i od razu cisnienie mi skoczylo nawet juz kawki nie potrzebuje :-) chyba murarze to mi tego domu nidgy nie ubuduja jak bedzie taka pogoda a w tym tygodniu mieli strop zalewac a gdzie jeszcze do dachu :-( zaczynam sie bac ze przed mrozami i zima na maxa nie zdażą :-( chyba bede ryczec :-(

Ehh współczuję, bo pogada to na serio może pokrzyżować plany:wściekła/y:

My chyba dziś wybierzemy się do moich rodziców i do Babci i Dziadka:tak: no i może do jakiś sklepów też wstąpimy:-)

Do góry