reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dzien dobry wszystkim!! choc tak naprawde nie jest dobry tylko okropny wygladam rano przez okno a tu snieg pada i jest bialo! Wiec sie wkurzylam i od razu cisnienie mi skoczylo nawet juz kawki nie potrzebuje :-) chyba murarze to mi tego domu nidgy nie ubuduja jak bedzie taka pogoda a w tym tygodniu mieli strop zalewac a gdzie jeszcze do dachu :-( zaczynam sie bac ze przed mrozami i zima na maxa nie zdażą :-( chyba bede ryczec :-(

reklama
oooooooo iza się pojawiła widzę, że nie jestem już sama hihi, a ja już po śniadaniu, boże ale herbata mi pomaga normalnie po niej nie mam żadnych nudności i to gorzka pewnie dlatego, że jednak trochę kofeiny w sobie ma ale coo tam

aga ja ci wspolczuje z tymi nudnosciami ja mialam tylko raz niedawno po plackach ziemniaczanych - gdyby nie ten fakt to wogole nie wiedzialabym co to jest.
a ja tak czekam i czekam a krasnoludkow ni ma...

dzien dobry wszystkim!! choc tak naprawde nie jest dobry tylko okropny wygladam rano przez okno a tu snieg pada i jest bialo! Wiec sie wkurzylam i od razu cisnienie mi skoczylo nawet juz kawki nie potrzebuje :-) chyba murarze to mi tego domu nidgy nie ubuduja jak bedzie taka pogoda a w tym tygodniu mieli strop zalewac a gdzie jeszcze do dachu :-( zaczynam sie bac ze przed mrozami i zima na maxa nie zdażą :-( chyba bede ryczec :-(

Kochana zdążą na pewno! Musisz ich bardziej wziąć w garść, potrząśnij nimi co oni sobie wyobrażają na Kanarach są czy jak?:wściekła/y: Ja tam już z ludźmi się nie bawię jak ktoś mi włazi za skórę to od razu pokazuję rogi, i taka oto wredna się zrobiła 5 miesięcy temu!:-D Zobaczysz wszystko zrobią na czas i będzie gites malines:cool2:

Gośka witaj w klubie zanudnościowanych!:-D:-D

Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-p:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg:-p a synuś waży ponad 500 :-)

Ilonko gratuluję 100% synusia!!!!
Badaniami się nie martw, trzymam kciuki żeby wszystko wyszło dobrze.

Kochana zdążą na pewno! Musisz ich bardziej wziąć w garść, potrząśnij nimi co oni sobie wyobrażają na Kanarach są czy jak?:wściekła/y: Ja tam już z ludźmi się nie bawię jak ktoś mi włazi za skórę to od razu pokazuję rogi, i taka oto wredna się zrobiła 5 miesięcy temu!:-D Zobaczysz wszystko zrobią na czas i będzie gites malines:cool2:

Gośka witaj w klubie zanudnościowanych!:-D:-D
ale jak tak pada to sie nie da robic bo by chyba wszystko splyneło a zreszta nawet psa ciezko na taka pogode wyrzucic na dwór a to sa ludzie i jeszcze gorzej bedzie jak sie rozchruja i wcale nie beda robic :-9 ide upolowAC JAKIES SNIADANKO :-)

reklama
Do góry