reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
o mój Boże... czytałam na Grudniówkach o dziewczynie która urodziła bliźniaczki chyba 1 października, w 28 tygodniu... takie małe biedne maluszki:-( ale jest wszystko dobrze z nimi:tak:jak mój nie poczeka chociaż do stycznia to tak na dupę dostanie:wściekła/y:;-)
idę w końcu spać, jakoś wsiąkłam w neta....

W ogóle ale żeśta od*ebały bażanta w tym momencie! W ogóle mam tyle stron do nadrobienia że to się w mojej gładziutkiej nie mieści! Wróciłam od D. zara jadę na spotkanie z kumpelą która się wkońcu odezwała po 5 miesiącach, myślałam, że do Honolulu ją wywieźli:) W ogóle to zimno jak cholera, brzuch mi rozciąga...no ale cóż, jedynym pocieszeniem to to, że jadę sobie kupić spodnie i farbę do włosów:) W ogóle nie wiem co się dzisało tutaj od wczoraj godziny 19:00...jak wrócę to wszystko ładnie ogarnę, aaaa i o 14:00 przyhcodzą dzisiaj nam grzejniki w blokach sprawdzać szkoda tylko, że nie pomyśleli że ludzie przeważnie o 14 kończą robotę i mało kto o tych godzinach jest w domu... Aaaaa wsadzałam ryby do wody, żeby się odmroziły przed chwilą i co? Wszystko mi się podniosło...chyba nudności wracająMiłego Południa!

Ostatnia edycja:
Oooooooo Iza się pojawiła widzę, że nie jestem już sama hihi, a ja już po śniadaniu, boże ale herbata mi pomaga normalnie po niej nie mam żadnych nudności i to gorzka pewnie dlatego, że jednak trochę kofeiny w sobie ma ale coo tam

o mój Boże... czytałam na Grudniówkach o dziewczynie która urodziła bliźniaczki chyba 1 października, w 28 tygodniu... takie małe biedne maluszki:-( ale jest wszystko dobrze z nimi:tak:jak mój nie poczeka chociaż do stycznia to tak na dupę dostanie:wściekła/y:;-)
idę w końcu spać, jakoś wsiąkłam w neta....
tez wczoraj nie moglam spac wiec weszlam na te forum-boze to jedno malenstwo mialo 850 ...

reklama
Do góry