reklama
Ech Losek - może to nie był twój dzień.... no niestety tu nie wiadomo skąd nawet w środku dnia pracy masa ludzi.... co swoją drogą wydaje się ciekawe - bo czy oni w ogóle nie pracują?? W Święta to w ogóle jest tragedia - poza tym że zapomnij o miejscu do parkowania to w sklepach tłum a na półkach bałagan... ja na przykład planuje zamknąć zakupy świąteczne do końca listopada - potem wołami mnie nie zaciągną do Centrum Handlowego - jakiegokolwiek )DOBRY WIECZÓR
Ja dzisiaj 4 h spedziłam w Centrum Handlowym , w Warszawie jestem aktualnie, tutaj jest tyle ludzi w tych centrach, że ja nie wiem co jest w Świeta.
Chciałąm sobie coś kupić ale oczywiście jak weszłam do NEXTa w Złotyc Tarasach i zobaczyłąm te rzeczy dla dzieciaczków to nie mogłam sie powstrzymać i znowu kupiłam kilka słodkich ciuszków...a sobie nic
Nic mi sie nie podoba, tzn podoba mi sie wszytsko czego nie mogę nosić.
A Wy widzę że w 85 % o jedzeniu piszecie ! ;-);-);-) hehhehe
Mi trochę przeszło moje złe samopoczcie, może dlatego ,że się nameczyłam chodząc po sklepach i troche mi ciśnienie zjechało...:-)
Zobaczymy jak będzie jutro.
Buzka, Dobranocka!!
Julisia
Fanka BB :)
nie nie wszystkie ja jeszcze trochę buszuję
psiak mnie własnie wyciągnął na podwórko przyszedł i zaczął prosić że chce wyjść a o tej godzinie to robi tylko jak coś się dzieje a że jesteśmy same w domciu to się ubrałam i wyszłam a tu psikus psince chcialo się pobiegać po krzakach a ja potwornie zmarzłam
psiak mnie własnie wyciągnął na podwórko przyszedł i zaczął prosić że chce wyjść a o tej godzinie to robi tylko jak coś się dzieje a że jesteśmy same w domciu to się ubrałam i wyszłam a tu psikus psince chcialo się pobiegać po krzakach a ja potwornie zmarzłam
marga82
Lutóweczka2010
chyba poszly ja tez juz ide bo mnie jakis zly nastroj dopada wiec wole to przespac! dobranoc do jutra lodóweczki
nie nie wszystkie ja jeszcze trochę buszuję
to teraz ciepła herbatka na rozgrzewkę
chyba poszly ja tez juz ide bo mnie jakis zly nastroj dopada wiec wole to przespac! dobranoc do jutra lodóweczki
coś o tym humorze wiem w takim razie dobranoc:-)
:-):-):-):-)to taki kupny ser ze sklepu. kiedyś moje babcie go robiły, ale wtedy było wszystko naturalne. Teraz już nie wychodzi:-( A u Ciebie nie ma w sklepie sera smażonego???Sorki że pytam, ale myslałam że to powszechnie dostępny produkt;-)
a ja mogdy takiego nie widziałam ani nie jadłam, jak smakuje? muszę spróbować
jak na razie zjadłam dwa hot-dogi, paczki zostawiam sobie na jutro... chociaż do spania jeszcze daleko więc wszystko możliwe
no Pysiaaa prosze proszę... nie spodziewałam się w życiu bym nie powiedziala, ale szczerze jak patrzę na Twoje fotki, to najpierw na brzuch potem na twarzyczkę ogólnie
ja się dzisiaj podle czulam, cała polamana, rozbita (można się przeziębić siedząc w domu przy zamkniętych oknach??), bolała mnie głowa, aż musiałam wziąć apap:-( ale przynajmniej już mi lepiej ooo mężuś mi przyniósł paczka, ups
reklama