reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
DOBRY WIECZÓR

Ja dzisiaj 4 h spedziłam w Centrum Handlowym , w Warszawie jestem aktualnie, tutaj jest tyle ludzi w tych centrach, że ja nie wiem co jest w Świeta.

Chciałąm sobie coś kupić ale oczywiście jak weszłam do NEXTa w Złotyc Tarasach i zobaczyłąm te rzeczy dla dzieciaczków to nie mogłam sie powstrzymać i znowu kupiłam kilka słodkich ciuszków...a sobie nic :crazy:

Nic mi sie nie podoba, tzn podoba mi sie wszytsko czego nie mogę nosić.

A Wy widzę że w 85 % o jedzeniu piszecie ! ;-);-);-) hehhehe

Mi trochę przeszło moje złe samopoczcie, może dlatego ,że się nameczyłam chodząc po sklepach i troche mi ciśnienie zjechało...:-)

Zobaczymy jak będzie jutro.

Buzka, Dobranocka!!
Ech Losek - może to nie był twój dzień.... no niestety tu nie wiadomo skąd nawet w środku dnia pracy masa ludzi.... co swoją drogą wydaje się ciekawe - bo czy oni w ogóle nie pracują?? W Święta to w ogóle jest tragedia - poza tym że zapomnij o miejscu do parkowania to w sklepach tłum a na półkach bałagan... ja na przykład planuje zamknąć zakupy świąteczne do końca listopada - potem wołami mnie nie zaciągną do Centrum Handlowego - jakiegokolwiek :))

nie nie wszystkie ja jeszcze trochę buszuję

psiak mnie własnie wyciągnął na podwórko przyszedł i zaczął prosić że chce wyjść a o tej godzinie to robi tylko jak coś się dzieje a że jesteśmy same w domciu to się ubrałam i wyszłam a tu psikus psince chcialo się pobiegać po krzakach a ja potwornie zmarzłam

nie nie wszystkie ja jeszcze trochę buszuję

psiak mnie własnie wyciągnął na podwórko przyszedł i zaczął prosić że chce wyjść a o tej godzinie to robi tylko jak coś się dzieje a że jesteśmy same w domciu to się ubrałam i wyszłam a tu psikus psince chcialo się pobiegać po krzakach a ja potwornie zmarzłam

to teraz ciepła herbatka na rozgrzewkę:tak:

chyba poszly ja tez juz ide bo mnie jakis zly nastroj dopada wiec wole to przespac! dobranoc do jutra lodóweczki

coś o tym humorze wiem:cool2: w takim razie dobranoc:-)

:-):-):-):-)to taki kupny ser ze sklepu. kiedyś moje babcie go robiły, ale wtedy było wszystko naturalne. Teraz już nie wychodzi:-( A u Ciebie nie ma w sklepie sera smażonego???Sorki że pytam, ale myslałam że to powszechnie dostępny produkt;-)

a ja mogdy takiego nie widziałam ani nie jadłam, jak smakuje? muszę spróbować:-D

jak na razie zjadłam dwa hot-dogi, paczki zostawiam sobie na jutro... chociaż do spania jeszcze daleko więc wszystko możliwe:-D:tak:

no Pysiaaa prosze proszę... nie spodziewałam się:tak: w życiu bym nie powiedziala, ale szczerze jak patrzę na Twoje fotki, to najpierw na brzuch potem na twarzyczkę ogólnie :tak:

ja się dzisiaj podle czulam, cała polamana, rozbita (można się przeziębić siedząc w domu przy zamkniętych oknach??), bolała mnie głowa, aż musiałam wziąć apap:-( ale przynajmniej już mi lepiej:tak: ooo mężuś mi przyniósł paczka, ups:zawstydzona/y:

reklama
kochana bo czas spać:tak:
ja jeszcze poczekam na czas tabletek i też zmykam spaciu:tak:

Gibagi rzeczywiście coś ostatnio tu mało, a na nk ma czas:-p i Anisen dziś ani widu ani słychu...

Do góry