reklama
Julisia
Fanka BB :)
ja tez biore feminatal, tam tez jest kwas foliowy...a feminatal bierzecie caly czas?czy odstawiacie?mojej kolezance gin powiedzial, ze jak sie bierze cala ciaze witaminy to rosna duze dzieci...wiec nie powinno sie brac caly czas....a ja mam mieszane uczucia co do tego i biore...
to chyba jakiś kolejny przesąd tym razem lekarski a zresztą byle dzidzia zdrowa była to najwazniejsze
tez używam mustelle i jestem bardzo zadowolona co prawda cena jest wysoka (ok80 zł przez allegro) ale krem też jest dość wydajny ja smaruję brzuch i piersi a na nogach to już zwykłym balsamemNo ten feminatal drogi tak co trzy tygodnie jakieś 55 zł wydac ale stosuje sie do rad lekarza....do tego jeszce nie zaluje na kremy i balsamy, wybrałam mustele, ale tez kosztuje 97 zł, tzn mi kumpela załatwiła z hurtowniza 75, ale to i tak dużo...
zabeczka
Fanka BB :)
a ja juz ide do wyrka:-) Do jutra lutoweczki,papa
:-)ej co tu tak pusto...
na wspólnej jest czy m jak Miłość :-)
M ja Miłość leci:-)
a ja juz ide do wyrka:-) Do jutra lutoweczki,papa
dobranoc!!!
Oczywiście , po zrobieniu listy ciuszków jakie mam , okazało sie że nie mam tego co bedzie najbardziej potrzebne... Czyli :
-kaftaników i body z długim rekawem
-swtereków
-ciepłych skarpetek mam tylko 2 pary ...
-szaliczka
-czapeczki ...
Ogólnie tego co zimowemu dzieciakowi niezbędne ...
Ale sie dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciązy , i jej druga córeczka urodzi się 5 lutego
-kaftaników i body z długim rekawem
-swtereków
-ciepłych skarpetek mam tylko 2 pary ...
-szaliczka
-czapeczki ...
Ogólnie tego co zimowemu dzieciakowi niezbędne ...
Ale sie dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciązy , i jej druga córeczka urodzi się 5 lutego
L
Losek
Gość
DOBRY WIECZÓR
Ja dzisiaj 4 h spedziłam w Centrum Handlowym , w Warszawie jestem aktualnie, tutaj jest tyle ludzi w tych centrach, że ja nie wiem co jest w Świeta.
Chciałąm sobie coś kupić ale oczywiście jak weszłam do NEXTa w Złotyc Tarasach i zobaczyłąm te rzeczy dla dzieciaczków to nie mogłam sie powstrzymać i znowu kupiłam kilka słodkich ciuszków...a sobie nic
Nic mi sie nie podoba, tzn podoba mi sie wszytsko czego nie mogę nosić.
A Wy widzę że w 85 % o jedzeniu piszecie ! ;-);-);-) hehhehe
Mi trochę przeszło moje złe samopoczcie, może dlatego ,że się nameczyłam chodząc po sklepach i troche mi ciśnienie zjechało...:-)
Zobaczymy jak będzie jutro.
Buzka, Dobranocka!!
Ja dzisiaj 4 h spedziłam w Centrum Handlowym , w Warszawie jestem aktualnie, tutaj jest tyle ludzi w tych centrach, że ja nie wiem co jest w Świeta.
Chciałąm sobie coś kupić ale oczywiście jak weszłam do NEXTa w Złotyc Tarasach i zobaczyłąm te rzeczy dla dzieciaczków to nie mogłam sie powstrzymać i znowu kupiłam kilka słodkich ciuszków...a sobie nic
Nic mi sie nie podoba, tzn podoba mi sie wszytsko czego nie mogę nosić.
A Wy widzę że w 85 % o jedzeniu piszecie ! ;-);-);-) hehhehe
Mi trochę przeszło moje złe samopoczcie, może dlatego ,że się nameczyłam chodząc po sklepach i troche mi ciśnienie zjechało...:-)
Zobaczymy jak będzie jutro.
Buzka, Dobranocka!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama