reklama
oo bułka ze smażonym serem? To taki żółty ser w jajku i w bułce tartej i na patelnię a potem na kanapkę?
:-):-):-):-)to taki kupny ser ze sklepu. kiedyś moje babcie go robiły, ale wtedy było wszystko naturalne. Teraz już nie wychodzi:-( A u Ciebie nie ma w sklepie sera smażonego???Sorki że pytam, ale myslałam że to powszechnie dostępny produkt;-)
Julisia
Fanka BB :)
ja wlasnie prawie 2 godziny buszowalam na strychu w rzeczach dzieciecych po siostrzencu uzbieralam tego 5 toreb wiekszosci pewnie ani razu nie zaloze wiec chyba nawet nic nie bede dokupywac no moze ze dla samej radosci kupowania! Tylko nie wiedzialam jaki rozmiar mam wybierac jak sie urodzi to jaki bedzie mialo rozmiar????
no to wyprawka już gotowa świetnie tylko pozazdrościć a kupowac będziesz jak troszkę podrośnie ;-)
ooo kopniaczki jak miło kop maleństwo kop mamusie póki możesz ;-)
hej dziewuszki ale dziś miałam zalatany dzień ihihihih od rana buszowałam z przyjacióółką na giełdzie odzieżowej i troszkę się obkupiłam więc humorek dobry mam, oglądałam się za sweterkami takie dłuższe jak tunika, obcisłe, w Stradivariusie upatrzyłam sobie jeden ale kosztował 139 zl i ogólnie w Zarze i tego typu sklepach swetry tyle kosztują ale na giełdzie identyczny fason, kolor szary 49 zł iiihihih więc ogolnie za 200 zł kupiłam 2 swetry, torebkę i botki zamszowe na jesien no i żeby nie było buciki dla Amelki z materiału (smerfne skarpetki) za 5 zł,humoru po zakupach nie zapsuła mi nawet wtretna baba - sąsiadka, którą spotkałam na ulicy, doleciała małpa do mnie i chamsko się z łapami do mojego brzucha dobrała i stwierdziła że jestem gruba jak na 5 miesiąc ciąży kurde nie mam siły już reagować na takie akcje, normalnie w łeb bym za to strzeliła....
nie ma to jak udane zakupki kazdej się humor poprawi a jak jeszcze z konta niewiele uciekło to radość podwójna - ja też tak chcę!
Hej Dziewczynki :-)
Wróciłam dopiero z Rzeszowa i lecę do wanny, bo na 21:00 mam wizytę u gin i mam nadzieję, że w końcu dzidzia pokaże to krocze i będę pewna co do płci !!!!
trzymamy kciuki niech maleństwo będzie zdrowiutkie i nie będzie już takie tajemnicze
helo dziewczęta muszę sie pochwalić już po slubie już jestem nie tylko mamą ale żoną echhh piękny dzień (fotka na nk ) )))
gratulacje i zadowolenia z małżonka życzę!
Dziewczynki...
a ja znowu mialam problemy....fakt, ze ponownie z przeforsowania...powtorka z tego co bylo 2 tyg temu...
ostatni tydzien mialam bardzo intensywny...na koniec wczoraj pojechalismy do berlina po moich rodzicow na lotnisko, dotarlismy do domu o 3 nad ranem...poszlam do lazienki ....a tam plamienie krwia:-(....normalnie myslalam ze zemdleje ze strachu (wzialam szybko no-spe...zasnac nie moglam poplakalam sie...a o 6 rano zadzwonil budzik i wracalismy do siebie, a M potem do pracy...w domku znowu no-spa i spac....rodzicom przyznalam sie przez telefon potem co sie dzialo.... i zadzwonilam do mojego gin, kazal natychmiast przyjechac....
dostalam taka zjeb..e od niego, ze glowa boli...tak mi nawtykal, ze nie porzadek w domu jest najwazniejszy...ze organizm daje mi sygnaly ostrzegawcze ....ze moge nawet poronic jak nie przestane...zbadal mnie bardzo dokladnie...na szczescie wszystko jest dobrze...troszke plamie nadal, ale lozysko sie trzyma, szyjka sie nie skraca, jest zamknieta, wody sa na miejscu, nie sacza sie....
a synek rosnie jak na drozdzach...ma juz 600 gram i ok. 20 cm od glowki do posladkow i kopie i wierci sie wszystko jest dobrze, ale mam lezec, brac nadal no-spe 3razy dziennie, 2 razy dziennie magnezB6 i teraz tez 2 razy dziennie po 2 luteiny dopochwowo...no i przez najblizszy miesiac koniec z seksem (
ej kochaniutka kopniaka chcesz od nas zarobic nie wolno się przemęczać nabroiłaś a teraz szybciutko do łóżeczka i dochodzić do siebie obiecujesz?
to tak jak ja bez kwasu ale feminatakwasu już nie biorę od 14tc, po zaprzestaniu brania kwasu (zabrzmiało jak jakaś narkomania) biorę feminatal
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mi się troszkę nudziło to wpisałam sobie na allegro ciuszki z sówką i nawet sporo się pokazało fajniutkich i niedrogich:-) dodałam je sobie do obserwowanych, bo narazie nie mogę jeszcze nic licytować, bo dopiero się zarejestrowałam no, ale czekając jak sytuacja się rozwinie i kto co zalicytuje może uda mi się najpierw wstąpić do paru sklepów i może tam coś upoluję:-)
Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam sobie poczytać gazetkę
Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam sobie poczytać gazetkę
:-):-):-):-)to taki kupny ser ze sklepu. kiedyś moje babcie go robiły, ale wtedy było wszystko naturalne. Teraz już nie wychodzi:-( A u Ciebie nie ma w sklepie sera smażonego???Sorki że pytam, ale myslałam że to powszechnie dostępny produkt;-)
ale ja głupol jestem :-)jasne że taki ser mamy ale ja nie lubię go i nie kupuję -wogóle nie skojarzyłam że o to chodzi. buhahahahha
ale ja głupol jestem :-)jasne że taki ser mamy ale ja nie lubię go i nie kupuję -wogóle nie skojarzyłam że o to chodzi. buhahahahha
przynajmniej mi humorek na wieczór poprawiłaś. Bo naprawdę banan mi na twarzy po tym poście wyskoczył
_Pysia_
Fanka BB :)
wiedziałam, no normalnie wiedziałam że ktoś mi zwróci na to uwagę, i jakoś dziwnie czułam, że będzie to Pysia
a co z Twoimi uszkami??
No cóż, powiedzmy, że kiedyś miałam komlepksy, ateraz już nie mam .
A tak poza tym, to nie mogłam Cię zawieśc, jeszcze byś pomysłała, ze CIę nie czytam
pączki.... mmmmm, ale takie jak sobie zawsze kupowałam ja kdo pracy szłam. na szczescie obok mnie sa tylko paskudne, wiec mnie nie ciągniedziewczyny dobrze Ci radza, ale masażyk też dobra rzecz, mi już po 5 minutach ból mija!!
a ja męża wysłałam po... ekhm... pączki z budyniem, bagietkę i hotdogi te ze stacji paliw ostatnio mam mega jazdę na pączki, dwa dni temu zjadłam..3, jeden za drugim aaa chyba mężuś idzie aaa pączusie
Czy ktoś widział GIBAGĘ ostatnio??? Bo zaczynam się martwić że jej nie ma:-(
na nk tylko.
reklama
takitam żarcik sytuacjyjnyod razu kretynizm no co Ty?