reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kurde a mnie znowu kregosłupek boli:-( pewnie przez to dzisuiejsze latanie po mieście i sklepach, ide sie położyć rybki, może pomolestuje mojego M o masaż, buziakiiiiiii postaram sie jeszcze wejśc powiedzieć dobranoc;-)
kasiorku poleż sobie na lewym boczu tak ciut w "kotka" zwinięta żeby plecki były półokrągłe na moment - to przynosi ulgę :tak:a jak siedzisz to lekko miednicę do przodu wypychaj- mniejszy ucisk na plecki w tym lędźwiowym odcinku jest ( i nie śpij na plecach)

Ostatnia edycja:
reklama
kurde a mnie znowu kregosłupek boli:-( pewnie przez to dzisuiejsze latanie po mieście i sklepach, ide sie położyć rybki, może pomolestuje mojego M o masaż, buziakiiiiiii postaram sie jeszcze wejśc powiedzieć dobranoc;-)

U mnie kręgosłup daje radę ale stawy krzyzowo biodrowe - straszny ból :-( (taki w pośladkach przy zmianie pozycji kucaniu czy schylaniu się). Od dwóch tygodni chodzę na ćwiczenia - Aktywne 9 mm-cy - bardzo fajne. Może jak wzmocnie ciut mięsnie posladkowe to odciaze te bolesne stawy... :(

kasiorku poleż sobie na lewym boczu tak ciut w "kotka" zwinięta żeby plecki były półokrągłe na moment - to przynosi ulgę :tak:a jak siedzisz to lekko miednicę do przodu wypychaj- mniejszy ucisk na plecki w tym lędźwiowym odcinku jest ( i nie śpij na plecach)

też skorzystam z tej rady, bo mnie też strasznie plecy bolą. I ostatnio mam ból w pośladkach. Normalnie masakra. Co będzie później:sorry:

też skorzystam z tej rady, bo mnie też strasznie plecy bolą. I ostatnio mam ból w pośladkach. Normalnie masakra. Co będzie później:sorry:
ja to mam problem jak np leżę na łóżku w takiej półsiedzącej pozycji np z laptopem obok i potem chcę na bok się przekręcić i położyć - MEGA ból w okolicy lędźwiowej właśnie... MASAKRA.Z boku na bok to samo jest :-(

reklama

dziewczyny dobrze Ci radza, ale masażyk też dobra rzecz, mi już po 5 minutach ból mija!!

a ja męża wysłałam po... ekhm... pączki z budyniem, bagietkę i hotdogi te ze stacji paliw:zawstydzona/y: ostatnio mam mega jazdę na pączki, dwa dni temu zjadłam..3, jeden za drugim:zawstydzona/y: aaa chyba mężuś idzie aaa pączusie:-D:-D

Do góry