reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ja tez mam pomidorowa z czoraj , a co do plackow to ostatnio myslalam ze ani ja ani moja dzidzia nie doczekamy do lutego tak mi bylo zle - nie wiem czemu -taka mialam na nie ochote...
jak to nam się smaki powywracały:eek: ja ostatnio zrobiłam sobie kromusie z miodzikiem i myślalam że nie dolece do łazienki:eek:
Niecierpie plackow ziemnieczanych:(:( Ale zycze wam smacznego:)
A dziękuje:rofl2:

nie ma nic prostszego. Gotujesz bulionik, potem w nim gotowujesz brokulki (mozesz dac tez inne warzywka, ziemniaczki marchewke itp.), mozna zabielic serkami topionymi, smietanka, ale ja nie zabielam.
Czasami robie krem, czyli miksuje brokulki i doprawiam do smaku:)

reklama
a wczoraj moja mama robiła kopytka z sosem jakimś..a ja zjadłam te kopytka ale z masełkiem i cukrem<mniam>:-p;-):tak::-D
a smakowały jak nigdy hehe;-)

i ostatnio za mną też chodzi placek po węgiersku,już nawet mój mi podgaduje,żebym zrobiła i może jutro..hmm jutro sie wstanie to się zobaczy;-)
Smacznego Dziewczynki!!:-D

Do góry