reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Co do wózka, to jutro jedziemy, bo mój Ir nie jest w stanie wyrwać się z roboty...jak zawsze zresztą! Mam nadzieję, że jutro będe sie mogła pochwalić czterema kółkami Adasia! hehe.

Jadę do babci, bo jej obiecałam że pojedziemy na cmentarz.

Buziaki dziewczyny i do później!
czekam na wózkowe wieści;-) pa pa miłego dnia;-):-)

reklama
No niezły macie speed od rana :tak:
ja wróciłam z zakupów - mój małż zabrał mnie brumem naszym bo na popołudnie idzie. Mam wkońcu 3 bluzeczki takie z długim rękawkiem bawełniane. Do tego paczka z Allegro ze sweterkową bluzeczką przyszła (plus paczka od pampersa z tą promocyjną pieluszką) i jestem zadowolona. Staram się kupować ubrania, które po ciąży też będę mogła założyć (tuniczki głównie )
Niestety - podzielam Wasz los jeśli chodzi o GACIE - mam 1 parę jeansów ciążowych i 2 pary dresów ryneczkowych takich za 25 zeta z miejscem na brzuch. Na dodatek w tydzień w brzuchu przybyły mi 2 cm...

witam was laseczki
wpadlam sie przywitac i zameldowac ze juz was nadrobilam . U mnie pogoda ladna - swieci sloneczko ale straszzzzznie mi zimno , boje sie zeby mnie znow nie polamalo bo tak jakos dziwnie sie czuje .

Witam was,

nie poszlam na wyklady. Coraz bardziej czuje jak paskudna depresja wraca. jakos wisi mi szkola i wszytko...

Trzymajcie sie i usmiechajcie, bo kurcze brzydko powiem, ale ja wam zazdroszcze ze mozecie sie cieszyc :(

Calusy

witam was laseczki
wpadlam sie przywitac i zameldowac ze juz was nadrobilam . U mnie pogoda ladna - swieci sloneczko ale straszzzzznie mi zimno , boje sie zeby mnie znow nie polamalo bo tak jakos dziwnie sie czuje .

To zazdroszczę Ci tego słoneczka,bo u mnie wciąż pada,właśnie wróciłam z miasta (cała mokra),udało mi sie co nie co pozałatwiac,teraz biore się za obiadek:-D

reklama
Do góry