marga82
Lutóweczka2010
JA JUZ W SWOJE SPRZED CIAZY W ZADNE NIE WCHODZE tylko w dresy i dzinsy ciazowe choc sa jeszcze za luzne bo kupilam sobie je troszke na wyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nam tez by się przydało listę zrobić ale jakoś jeszcze nie mam do tego głowy, a nie mamy jeszcze ani jednej rzeczy dla maleńkiej nawet tyci skarpetuni a czasu coraz mniej w grudniu kiedy będzie szał świąteczny w sklepach yo z pewnością mi się nie bedzie chciało chodzić a w styczniu to kto wie czy będzie jeszcze czas i możliwość, teraz do końca paxdziernika chcę jeszcze pracowac i męża trochę nie będzie więc tez odpada i ak z 4 miesięcy robi się 1 - listopadMuszę się zabrać za zrobienie listy co trzeba kupić Maluszkowi, bo jeszcze tego nie zrobiłam, a powoli musimy zacząć kupować, bo tak potem wszystko naraz to też nie będzie tak łatwo jak to rozłożymy to i finansowo będzie lżej:-) więc skoro dziś taka pogoda to chyba się skuszę
no u mnie z tym humorkiem to też coraz ciężej poprzedni tydzień to prawie cały przeryczałam i to z byle powodu mąż się skarży że dużo na niego krzyczę i to bez powodu i ma racje (ostatnio na niego nakrzyczałam bo poprosił bym powtórzyła co powiedziałam bo nie usłyszał ) a w I trymestrze nie miałam takich jazd ten tydzień zaczął się spokojniej ale jeszcze się okażeU mnie pogoda jest MEGA srednia , depresja jesienna chyba sie powoli zaczyna...
Ja od tygodnia jestem zalamana , nie wiem czy to hormony czy co ale normalnie nie potrafie sobie ze soba poradzic, tak jak jeszcze tydzien temu kupowalam rzeczy malej i bylam radosna tak od kilku dni czuje sie poprostu strasznie, chce mi sie ciaglke plakac, nic mnie nie cieszy, czuje sie samotna.. jakbym byla sama z ta ciaza i sama pozniej tez zostane nie wiem... czy to znowu hormony daja o sobie znac.. ale jest naprawde niedobrze.
Czy Wy tez macie podobnie czy u Was jeszcze ciagle trwa ta euforia, ktora niby jest w 2 trymestrze....?
Ja za tydzien zaczne 3 trymestr wiec moze sie cos zmienia ale naprawde ....
Zamówilam fajne mebelki - czas oczekiwania ponad 6 tygodni.
Buziaki i Milego Dnia Dziewzynki!
mnie jakos jesienna depresja omija choc mam coraz wieksze obawy jak ja sobie poradze bo jestem slabo zorganizowana siedze w domu i w sumie na nic mi nie starcza czasu w domu balagan jak nie wiem sterta prania i prasowania jedyne co obiad codziennie ugotowany a njak jeszcze dojdzie opieka nad maluszkiem to jak ja sobie poradze :-(Chyba podzielę swój los z Tobą Ostatnio mam napad takiej melancholii:-( Chyba nam się hormony udzielają i pogoda:-( Cały dzień sama siedzę i mi się głowie pierdzieli, taka pustka, cisza, dopiero jak grzesiek wraca z pracy to tak radośniej sie robi Chciałabym już żeby Sunuś był z nami, ale muszę troszkę poczekać:-(
chyba większość z nas się tego obawia jak sobie poradzimy z maluszkiem zwłaszcza mamy które czekają na pierwsze dzieciątko ale właśnie od tego mamy naszych kochanych którzy na pewno nam pomogą w innych obowiązkach;-)mnie jakos jesienna depresja omija choc mam coraz wieksze obawy jak ja sobie poradze bo jestem slabo zorganizowana siedze w domu i w sumie na nic mi nie starcza czasu w domu balagan jak nie wiem sterta prania i prasowania jedyne co obiad codziennie ugotowany a njak jeszcze dojdzie opieka nad maluszkiem to jak ja sobie poradze :-(
ja mam też tylko dwie pary ciązowych i dpotego ciazeowe dresy. takze nei jesteś sama