witamy i zyczymy mileg pobytu wsrod nas . A swoja droga to chyba sie jakis worek z lutowkami rozwiazal - co baaardzo mnie cieszywitajcie dziewczyny:-)ja spodziewam sie naszego malenstwa 20 lutego 2010r juz nie moge sie doczekac ;-)
jutro wybieramy sie na usg połówkowe i..... Gorąco was pozdrawiam
reklama
kochana ja na koniec maja zaszłam w ciążę ....cały czerwiec wiecznie imprezy delegacje itp wiec wiecznie na konkretnej do tego fajki massakra dowiedziałam się o ciąży w lipcu i potwierdziłam....mój maluch dosłownie tyle przeszedł jeszcze na koniec czerwca miałam obóz taneczny gdzie się mdlało ze zmę czenia po kilku h treningu...że wogóle ten dzieciak tam się utrzymał to je cud nad Wisłą......
Majsii
Fanka BB :)
Ojjj no to ładnie a teraz nie palisz już wcale? No to przeciez tylko się cieszyć, że po tych naszych wybrykach nosimy zdrowe dziedzie pod serduszkiemkochana ja na koniec maja zaszłam w ciążę ....cały czerwiec wiecznie imprezy delegacje itp wiec wiecznie na konkretnej do tego fajki massakra dowiedziałam się o ciąży w lipcu i potwierdziłam....mój maluch dosłownie tyle przeszedł jeszcze na koniec czerwca miałam obóz taneczny gdzie się mdlało ze zmę czenia po kilku h treningu...że wogóle ten dzieciak tam się utrzymał to je cud nad Wisłą......
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Witam spokojnej ciąży życzę:-)witajcie dziewczyny:-)ja spodziewam sie naszego malenstwa 20 lutego 2010r juz nie moge sie doczekac ;-)
Jutro wybierhttp://www.suwaczki.com/amy sie na usg połówkowe i..... gorąco was pozdrawiam
To Twój Tomuś mial prawdziwy obóz przetrwania, ja też nie powiem żeby było miło i spokojnie Jak sobie pomyśle co się mogło stać przez te moje szleństwa aż się wlos jeży na głowie:-(kochana ja na koniec maja zaszłam w ciążę ....cały czerwiec wiecznie imprezy delegacje itp wiec wiecznie na konkretnej do tego fajki massakra dowiedziałam się o ciąży w lipcu i potwierdziłam....mój maluch dosłownie tyle przeszedł jeszcze na koniec czerwca miałam obóz taneczny gdzie się mdlało ze zmę czenia po kilku h treningu...że wogóle ten dzieciak tam się utrzymał to je cud nad Wisłą......
Co wcinacie dzisiaj na obiadek??:-) Ja wstawiłam fasolkę i zrobie fasolkę po bretońsku, bo takiego mam smaka, ale jakie gazowanie potem będzie to dopiero będzie się działo;-):-)
Ojjj no to ładnie a teraz nie palisz już wcale? No to przeciez tylko się cieszyć, że po tych naszych wybrykach nosimy zdrowe dziedzie pod serduszkiem
no wiesz ja ci powiem że mam nadzieje ze wszytko ok..bo się wtedy najwięcej działo u płodu a ja nie miałam pojecia ze zaskoczyłam i mam dziecko....wiec jestem tym trochę przerażona ....potwierdzałam ciąże w 7 tyg to chyba dość poźno.......nie nie pale juz wcale nie tykam alku...ale do dziś wspominają rte imprezy jako wiekopomne czerwcowe....massakra była ......moje dziecko w czerwcu miała stały poziom krwi w vodce ....
marga82
Lutóweczka2010
83aneczka witam zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania i zagladaj do nas jak najczesciej!! Ale swoja droga to naprawde tu mamy nawał lutowek czyzby w maju byly czeste przerwy w dopływie elektrycznosci :-) haha
Majsii
Fanka BB :)
Ja wciągnęłam frytki i zupe warzywnąCo wcinacie dzisiaj na obiadek??:-) Ja wstawiłam fasolkę i zrobie fasolkę po bretońsku, bo takiego mam smaka, ale jakie gazowanie potem będzie to dopiero będzie się działo;-):-)
No to ja miałam to samo impreza za impreza a ciaze potwierdzilam w 13tc a dowiedzialam sie koniec 11 tcno wiesz ja ci powiem że mam nadzieje ze wszytko ok..bo się wtedy najwięcej działo u płodu a ja nie miałam pojecia ze zaskoczyłam i mam dziecko....wiec jestem tym trochę przerażona ....potwierdzałam ciąże w 7 tyg to chyba dość poźno.......nie nie pale juz wcale nie tykam alku...ale do dziś wspominają rte imprezy jako wiekopomne czerwcowe....massakra była ......moje dziecko w czerwcu miała stały poziom krwi w vodce ....
83aneczka witam zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania i zagladaj do nas jak najczesciej!! Ale swoja droga to naprawde tu mamy nawał lutowek czyzby w maju byly czeste przerwy w dopływie elektrycznosci :-) haha
nic ciekawego w telewizji nie leciało......
Ja wciągnęłam frytki i zupe warzywną
No to ja miałam to samo impreza za impreza a ciaze potwierdzilam w 13tc a dowiedzialam sie koniec 11 tc
no przynajmiej na sam koniec dałyśmy czadu z pompą a teraz abstynęcja ponad rok wiec wiesz ...... wspominaj mała wspominaj......
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
pyyyyyysznościech zachciało mi się fasolki, a frytki też zaspokoiły by moje wewnętrzne potrzeby i byłyby szybciej;-)Ja wciągnęłam frytki i zupe warzywną
No to ja miałam to samo impreza za impreza a ciaze potwierdzilam w 13tc a dowiedzialam sie koniec 11 tc