reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

83aneczka witam zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania i zagladaj do nas jak najczesciej!! Ale swoja droga to naprawde tu mamy nawał lutowek czyzby w maju byly czeste przerwy w dopływie elektrycznosci :-) haha
No wiesz juz sie cieplo robilo itd :-D

no przynajmiej na sam koniec dałyśmy czadu z pompą a teraz abstynęcja ponad rok wiec wiesz ...... wspominaj mała wspominaj......
No wspominam wsominam bo jest co :-D a jeszcze w maju myslalam ze zyc bez piwa sie nie da :-D jak to wszystko sie zmienia :-p ogole rok 2009 uznaje jako najbardziej przewrotny i szalony w dotychczasowym zyciu :-D

reklama
83aneczka witam zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania i zagladaj do nas jak najczesciej!! Ale swoja droga to naprawde tu mamy nawał lutowek czyzby w maju byly czeste przerwy w dopływie elektrycznosci :-) haha
Cholercia nie pamiętam jak to z tym prądem było:-p Jedyne co pamiętam ogromny stresior po maturach, a potem świętowanie, że już po wszystkim i akurat wtedy dzidzia się pojawiła, a wcześniej jak się chciało i uważało na siebie to za chiny nie było 2 kreseczek na teście:-(

Cześc Gwiazdki. Wróciłam
Kredytu nie załatwilismy bo w tym banku gdzie nam najbardziej zalezało chcą współkredytobiorce. Mąz nie moze być bo w palach mamy kredyt na firmę, wiec to by mu zamknęło droge kredytową. Z resztą nie po to bralismy rozdzielnosc majątkową. Niby zdolnośc mam, ale nie mam zabezpieczenia- szlak. przeciez mieszkanie jest zabezpieczeniem.
No ale jutro przyjezdza moja mama i moze ona podpisze ze mną papiery. jak nie to ruszamy do innego banku i tam bez płaszczenia sie czy wciągania mamy dostaniemy kredyt i to o całe 10tys wiecej. Jutro dostane tez mój nowy dowód osobisty i będe mogła wreszcie pozmieniac nazwisko we wszystkich papierach.
wiec czekam na ten dowód i co by nie było jutro dalsza częśc załatwiania kredytu. mój maz tak sie wściekł na ten polbank ze poszedł ich tam opieprzuyć. Jak to mozna miec zdolnosc kredytowa i nie dostać zgody na kredyt. paranoja.

co do szalenstw to ja jestem na odwrót. na długo zanim potwierdziłam juz cos czułam i ograniczyłam kawę do 1 małej filizanki dziennie, nie piłam nawet piwa i jak ognia unikałam palaczy. Jarek sie śmieje ze mi sie szósty zmysł właczył, bo przeciez bylismy na rodzinnej imprezce 19 maja, wszyscy pili drinki, piwo, czy mocniejsze alkohole ja sączyłam sobie soczek. A było jeszcze ze 3 okazje zeby popic i Jarek popił ja popatrzyłam jak pije ;-).
No i co, mimo tych starań 10 czerwca wyladowałam w szpitalu. Na szczęscie juz jest super i nawet mozemy poszaleć w łózku z męzulkiem

reklama
cześc gwiazdki. Wróciłam
kredytu nie załatwilismy bo w tym banku gdzie nam najbardziej zalezało chcą współkredytobiorce. Mąz nie moze być bo w palach mamy kredyt na firmę, wiec to by mu zamknęło droge kredytową. Z resztą nie po to bralismy rozdzielnosc majątkową. Niby zdolnośc mam, ale nie mam zabezpieczenia- szlak. Przeciez mieszkanie jest zabezpieczeniem.
No ale jutro przyjezdza moja mama i moze ona podpisze ze mną papiery. Jak nie to ruszamy do innego banku i tam bez płaszczenia sie czy wciągania mamy dostaniemy kredyt i to o całe 10tys wiecej. Jutro dostane tez mój nowy dowód osobisty i będe mogła wreszcie pozmieniac nazwisko we wszystkich papierach.
Wiec czekam na ten dowód i co by nie było jutro dalsza częśc załatwiania kredytu. Mój maz tak sie wściekł na ten polbank ze poszedł ich tam opieprzuyć. Jak to mozna miec zdolnosc kredytowa i nie dostać zgody na kredyt. Paranoja.

Co do szalenstw to ja jestem na odwrót. Na długo zanim potwierdziłam juz cos czułam i ograniczyłam kawę do 1 małej filizanki dziennie, nie piłam nawet piwa i jak ognia unikałam palaczy. Jarek sie śmieje ze mi sie szósty zmysł właczył, bo przeciez bylismy na rodzinnej imprezce 19 maja, wszyscy pili drinki, piwo, czy mocniejsze alkohole ja sączyłam sobie soczek. A było jeszcze ze 3 okazje zeby popic i jarek popił ja popatrzyłam jak pije ;-).
No i co, mimo tych starań 10 czerwca wyladowałam w szpitalu. Na szczęscie juz jest super i nawet mozemy poszaleć w łózku z męzulkiem
aisen - bo polska to taki troche dziwny kraj - wszystko w porzadku ale.... Zawsze jest jakies ale . Napewno jutro sie uda bez ale ...

Do góry