reklama
marga82
Lutóweczka2010
trzymam kciuki zeby wszystkom bylo ok. I koniecznie napisz jak wrociszJak tylko wrócę to zdam relację mam nadzieję że nie czeka mnie taka ostra dieta, w razie czego zapisuję się do ciebie na konsultacje
trzymam kciuki za ciebie i fasolkejak tylko wrócę to zdam relację mam nadzieję że nie czeka mnie taka ostra dieta, w razie czego zapisuję się do ciebie na konsultacje
marga82
Lutóweczka2010
a co moze byc skutkiem tego ze kobieta w ciazy ma cukrzyce i nie przestrzega diety! Moja siostra cioteczna ma termin na grudzien i ma cukrzyce i ostatnio na imprezie rodzinnej siedzialam naprzeciw niej i wcale sie nie oszczedzała pochlanial wszystko ze stolu i w nie malych ilosciach nawet ciasto ??
Majsii
Fanka BB :)
Ale normalnie ma cukrzycę czy ciążową ?a co moze byc skutkiem tego ze kobieta w ciazy ma cukrzyce i nie przestrzega diety! Moja siostra cioteczna ma termin na grudzien i ma cukrzyce i ostatnio na imprezie rodzinnej siedzialam naprzeciw niej i wcale sie nie oszczedzała pochlanial wszystko ze stolu i w nie malych ilosciach nawet ciasto ??
WIESZ JA TYLKO CZEKAM - U MNIE TEZ NIE MA SIELANKI . TY MASZ DEKLA A JA TRUTNIA - TO PRAWIE TO SAMO - GLOWA DO GORY DAMY RADE . MOJ JAK COS MA JESZCZE TROCHE CZASU I O TYM WIE JAK SIE NIE ZMIENI TO BEDZIE WAY. JA JUZ NIE PEKAM ZA DUZO PRZESZLAM W ZYCIU I SZCZESCIE JEKIE MNIE SPOTKALO TO TA DZIDZIA DLA KTOREJ TERAZ CHCE ZYC . SERIO DAMY RADE
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Pa pa powodzenia w szkole;-):-)
Głowka do góry, uśmiech na Twojej twarzyczce ma byća chłopem się nie przejmuj, nie od dziś wiadomo kobieta jest mądrzejsza, oni głupsi;-) Dlatego nasi Synkowie będą po mamusiach, nie po Tatusiach
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Popieram super mądrze myślisz to tylko potwierdza że kobieta jest mądrzejsza a po drugie my bez chłopów damy sobie radę, a oni bez nas nie Boże jakaś feministyczna się zrobiłam co ten mój Synuś pomyśli o mamieWIESZ JA TYLKO CZEKAM - U MNIE TEZ NIE MA SIELANKI . TY MASZ DEKLA A JA TRUTNIA - TO PRAWIE TO SAMO - GLOWA DO GORY DAMY RADE . MOJ JAK COS MA JESZCZE TROCHE CZASU I O TYM WIE JAK SIE NIE ZMIENI TO BEDZIE WAY. JA JUZ NIE PEKAM ZA DUZO PRZESZLAM W ZYCIU I SZCZESCIE JEKIE MNIE SPOTKALO TO TA DZIDZIA DLA KTOREJ TERAZ CHCE ZYC . SERIO DAMY RADE
reklama
marga82
Lutóweczka2010
nie tylko ciazowa!!Ale normalnie ma cukrzycę czy ciążową ?