reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Ja mam dzisiaj o 18 wizytę a nie 18 października więc dzwonić chyba nie warto co?jeśli masz numer do swojego lekarza zadzwon i podaj mu te wartości powiesz że cie one niepokoją...wiesz do 18 troche daleko a z cukrem dzidzia moze sie stracznie tuczyć.....i przerastać jak na swój wiek......
hahaha... Ty mnie zabijesz papatkinie aniu, bo u nas tak jest że jak się zarejestrujesz do cipasowskiej to w tym dniu może przyjmować ptaszowski i nigdy nie wiadomo jaki będzie lekarz...
farciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....
nie nie dzwon ja myslałam ze 18.10 spoko jam masz dzis pokaż mu to koniecznie.....Ja mam dzisiaj o 18 wizytę a nie 18 października więc dzwonić chyba nie warto co?
OJJEJ - SORKI -CHYBA NIE TRAFILAM Z TEMATEM.... JUZ BEDE TRZYMAC GEBE NA KLODKE SORKIfarciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....
marga82
Lutóweczka2010
ZNACHORKA tylko pozazdroscic takiego lekarza ja ostatnio poszlam i natrafilam na taka sikse cghyba młodsza odemnie i to jeszcze slabo zorientowana bo kazala mi sobie ulotki od lekow poczytac bo nie pamietala jak sie je dawkuje! a lekarze powinny wzbudzac nasze zaufanie... :-)
marga82
Lutóweczka2010
a czy on wie o tych wszystkich zalach bo jesli nie to koniecznie go uswiadom! I uszy do góry -bedzie GIT :-)farciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Jak tylko wrócę to zdam relację mam nadzieję że nie czeka mnie taka ostra dieta, w razie czego zapisuję się do ciebie na konsultacjenie nie dzwon ja myslałam ze 18.10 spoko jam masz dzis pokaż mu to koniecznie.....
reklama
Tygrynka, super że się dzisiaj lepiej czujesz i razem z Tobą mam wielką nadzieję że to już tak teraz będzie, co nie zwalnia Cię z obowiązku grzecznego leżenia w łóżeczku a nie uskuteczniania dzikich szaleństw (bo jakoś dziwnie czuję przez skórę że już Cię korci żeby gdzieś polecieć, albo coś zrobić)
jesteś pewna że też się wcześniej nie poznałyśmy??
no bo..e ten tego...musze na chwilkę wyskoczyć zrobić fotki do dowodu, ale potem zmykam taksóweczką do domu, a mężuś resztę załatwi, aj promiss!!!
Laseczki trzymajcie kciuki, bo zbieram sie an wizytę- połowkowe i 3d. Nic nie pisałam zeby nie zapeszyć, ale stwierdziłam, ze Wasze kciuki tylko pomogą;-)
Pysiu trzymam kciuki, dawaj znać po i czekamy na foty z usg!!!
Heeeej ! :-)
normalnie czytasz mi w myślach!! właśnie niedawno pomyślałam o mamie która siedzi w pociagu do Olsztyna, a za chwilę: oo chyba Beaty23 dawno tu nie było mówisz a raczej myślisz i masz
zmykam strzelić sobie jakąś fotkę do dowodu, będę błagać fotografa zeby mi zrobił retusz
miłego dnia dziewuszki!!