reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
jeśli masz numer do swojego lekarza zadzwon i podaj mu te wartości powiesz że cie one niepokoją...wiesz do 18 troche daleko a z cukrem dzidzia moze sie stracznie tuczyć.....i przerastać jak na swój wiek......
Ja mam dzisiaj o 18 wizytę a nie 18 października więc dzwonić chyba nie warto co?

RECHOTKU A TY SIE JUZ WYSPALAS , ZEBYM WIEDZIAL ZE NIE SPISZ - JA TEZ NIE MOGLAM SPAC....ALE SE POFIGLOWALAM WCZORAJ .... PROSZE O JESZCZE

farciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....

ZNACHORKA tylko pozazdroscic takiego lekarza ja ostatnio poszlam i natrafilam na taka sikse cghyba młodsza odemnie i to jeszcze slabo zorientowana bo kazala mi sobie ulotki od lekow poczytac bo nie pamietala jak sie je dawkuje! a lekarze powinny wzbudzac nasze zaufanie... :-)

farciara.....ja nie mam ani sposobności ani ochoty.....nie mogę na mojego patrzeć...wkur....mnie tak że szok mam chyba go dość.....nawet sobie nie wyobrażacie jakie mam w sercu do niego żale i złości.....i jest coraz gorzej.....
a czy on wie o tych wszystkich zalach bo jesli nie to koniecznie go uswiadom! I uszy do góry -bedzie GIT :-)

reklama
Tygrynka, super że się dzisiaj lepiej czujesz i razem z Tobą mam wielką nadzieję że to już tak teraz będzie, co nie zwalnia Cię z obowiązku grzecznego leżenia w łóżeczku a nie uskuteczniania dzikich szaleństw (bo jakoś dziwnie czuję przez skórę że już Cię korci żeby gdzieś polecieć, albo coś zrobić)

jesteś pewna że też się wcześniej nie poznałyśmy??
no bo..e ten tego...musze na chwilkę wyskoczyć zrobić fotki do dowodu, :zawstydzona/y:ale potem zmykam taksóweczką do domu, a mężuś resztę załatwi, aj promiss!!!

Laseczki trzymajcie kciuki, bo zbieram sie an wizytę- połowkowe i 3d. Nic nie pisałam zeby nie zapeszyć, ale stwierdziłam, ze Wasze kciuki tylko pomogą;-)

Pysiu trzymam kciuki, dawaj znać po i czekamy na foty z usg!!!

normalnie czytasz mi w myślach!! właśnie niedawno pomyślałam o mamie która siedzi w pociagu do Olsztyna, a za chwilę: oo chyba Beaty23 dawno tu nie było:-D mówisz a raczej myślisz i masz:tak:

zmykam strzelić sobie jakąś fotkę do dowodu, będę błagać fotografa zeby mi zrobił retusz:-D
miłego dnia dziewuszki!!

Do góry