reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam, jestem po tescie glukozy. Obżydlistwo, jak rozpuszczony lukier, a ja nie cierpię lukru :-D:-D,ale łykłam bez problemów. Gucha jak ja nie rzygałam to ty też dasz radę

Znachorka witaj w klubie my też nie planujemy chrzcin. Ślub nam odpuścili, ale za te chrzciny to chyba się wojna rozpęta i to ze wszystkich stron .Tylko moja siostra i szwageir nam zazdroszczą postawy, bo oni nawet nei pomyśleli zeby sie buntowac rodzinie
Cholera to może nie będzie tak źle z tą glukozą:-p Grunt to stać murem za swoim i za to Cię podziwiam:tak:
Witam wszystkie lutóweczki:-)
Ja również chyba zostanę mamą lutową (o ile nie marcową, bo wg usg poród odbędzie się później) i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Jestem juz mamą 3,5-letniego Mateusza, który daje mi tyle radości i szczęścia, że trudno to opisać. Od 12 lat z tym samym mężczyzną, od 6 lat jako mąż i żona. A miłość ciągle kwitnie:tak:
Pozdrwiam Was wszystkie!
Witam i spokojnej ciąży życzę:-D
Laseczki trzymajcie kciuki, bo zbieram sie an wizytę- połowkowe i 3d. Nic nie pisałam zeby nie zapeszyć, ale stwierdziłam, ze Wasze kciuki tylko pomogą;-)
O kurcze no to trzymam bardzo mocno kciukasy
No to będę trzymać kciuki za dzisiejszą wizytę, ja idę na 18.15

Na razie proponuję ograniczyć owocki. Ja też kilogramami żarłam winogrona - te są ponoć najgorsze dla cukrzyków i śliwki. Teraz na razie odstawiłam.
Dobrze że nasze dzieciątka są zdrowe, a z resztą sobie jakoś poradzimy. Ja tez dzisiaj ide do lekarza, ale zapomniałam się umówić - a pielęgniarka tam jest od 14.30 więc nie wiem jeszcze na którą, ale dam znać po wizycie.
I za Wasze dziewczynki również, będzie dobrze!!!!!!!!!:tak::-)
Dzieeeewczyny ... zostane hipochondryczką !!!
Normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
Otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani Agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !Musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani Agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
No normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ... :happy:
No i dał bioparoxik ...
Wzięłam te wnioski o komunalne mieszkanie , ale dowedziałm sie ze jest spora lista , a przyznają średnio 2 mieszkania rocznie ... no cóż ... trzeba złozyć i czekać ...
Cholera to faktycznie jakiś gatunek na wymarciu, ale miałaś szczeście zazwyczaj to jest jedno chamstwo u tych lekarzy, a o wyglądzie nie wspomnę:eek:
Ale najważniejsze że Cię przyjął i dał coś żeby Ci pomogło:sorry:

A ja wróciłam pozałatwiałam wszystko dzisiaj jutro będę się relaksować przed komputerem z Wami:-p

reklama
majsii -dawaj za marzenia nie karza - co tak skromnie
Skromnie bo nie lubię rozczarowań :-p
Dzieeeewczyny ... zostane hipochondryczką !!!
Normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
Otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani Agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !Musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani Agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
No normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ... :happy:
No i dał bioparoxik ...
Wzięłam te wnioski o komunalne mieszkanie , ale dowedziałm sie ze jest spora lista , a przyznają średnio 2 mieszkania rocznie ... no cóż ... trzeba złozyć i czekać ...
No to gratuluje lekarza :) Mój ma podobne podejście i zawsze w gabinecie siedzę dobre 50 min zanim wszystko z nim dokładnie obgadam :) Tylko, że mój nie jest młody :-D I dodam, że nie chodzę prywatnie :)
Trzymam kciuki za mieszkanko i zdrowiej szybciutko :)

Ale wiecie co!? Coś wam powiem tylko nikomu nie mówcie dobrze? Proszę! Tylko obiecajcie, bo to dla mnie bardzo ważne, naprawdę...za 10 minut muszę wychodzić na autobus!! Wrr a tu leje:) A wiecie co dzisiaj też miałam przystojnego lekarza a najśmieszniejsze było to ze kazał mi się przygotować do badania, siadam na rozkraczysko i sobie bujam nogami a on dalej do mnie gada, buzia mi się sama śmiała nie mogłam się powstrzymać

Ale wiecie co!? Coś wam powiem tylko nikomu nie mówcie dobrze? Proszę! Tylko obiecajcie, bo to dla mnie bardzo ważne, naprawdę...za 10 minut muszę wychodzić na autobus!! Wrr a tu leje:) A wiecie co dzisiaj też miałam przystojnego lekarza a najśmieszniejsze było to ze kazał mi się przygotować do badania, siadam na rozkraczysko i sobie bujam nogami a on dalej do mnie gada, buzia mi się sama śmiała nie mogłam się powstrzymać

czyli co zmieniasz lekarza prowadzącego?

reklama
Do góry