reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja odebrałam dzisiaj wynik glukozy i jest chyba za wysoki :( podany jest w mmol/l a nie w mg czy któraś z was też tak miała? Ja mam 9.100 mmol/l

Ja właśnie wruciłam z usg i potwierdziło się że jest zdrowa duża dziewucha, waży 709gram a termin przesunął się na 29 styczeń ale lekarz kazał sie tym nie sugerować
o 18 mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego więc wtedy sie dowiem co z tą moją glukozą

Ja zrobiłam sobie dzisiaj zwykłe usg bo 3d kosztuje u tego doktora prawie 300zł a zwykłe 140zł więc wolę tą kasę przeznaczyć na co innego
Sopot to fajne miasto ja mieszkam jakieś 35 km od Sopotu

no z takim wynikiemn glukozy to nieźle naczczo to masz? obciążenie glukozą już miałaś czy tylko naczczo?????????

Dzieeeewczyny ... zostane hipochondryczką !!!
Normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
Otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani Agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !Musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani Agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
No normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ... :happy:
No i dał bioparoxik ...
Wzięłam te wnioski o komunalne mieszkanie , ale dowedziałm sie ze jest spora lista , a przyznają średnio 2 mieszkania rocznie ... no cóż ... trzeba złozyć i czekać ...

Dzieeeewczyny ... zostane hipochondryczką !!!
Normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
Otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani Agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !Musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani Agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
No normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ... :happy:
No i dał bioparoxik ...

No no no...

Takich lekarzy NAM WSZYSTKIM życzę

ps: Znachorko...Ty się lepiej przyznaj, że dekolt do kolan miałaś :-)i:-D na wejściu machłaś rzęsiorem i bujnęłaś biodrem :)

dzieeeewczyny ... Zostane hipochondryczką !!!
normalnie doktorek cud mi sie trafił ! Przedstawiciel wymarłego gatunku !!!
otwiera drzwi , dzień dobry , prosze sobie usiąść , a może najpierw zdradzi mi pani swoje imie . Ach , miło mi , pani agnieszko !!! Ooo gratuluje , to już niedługo rozwiązanie , szkoda tracić czas na chorowanie !musimy o panią dbac podwójnie . Wszytko tłumaczył , dlaczego nie może przepisać typowych leków ( o każdym z osobna opowiedział) zlecił dodatkowe badania krwi w związku z krwotokami z nosa , a nakoniec otworzył drzwi , dowidzenia , życze pani powodzenia pani agnieszko , i duuuużo zdrowia , prosze sie jeszcze u mnie pokazać ale już zdrowsza dobrze ?
no normalnie anioł ! Jeszcze młody , przystojny i gustownie ubrany ... :happy:
no i dał bioparoxik ...
wzięłam te wnioski o komunalne mieszkanie , ale dowedziałm sie ze jest spora lista , a przyznają średnio 2 mieszkania rocznie ... No cóż ... Trzeba złozyć i czekać ...
widzicie laski zyczenia sie spelniaja lekarz -mlody , przystojny , mily.
a tak powaznie-
znachorka zdrowka zycze i tego zebys mogla jak najszybciej wprowadzic sie do wlasnego m

reklama
Do góry