reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzięki Gosiu, oczywiście że będziemy się wspierać:-) ja tak bardzo kocham jabłka i gruszki że ostatnio pochłaniam je kilogramami i nie wiem co zrobię jak będę musiała sie ich wyrzec

Na razie proponuję ograniczyć owocki. Ja też kilogramami żarłam winogrona - te są ponoć najgorsze dla cukrzyków i śliwki. Teraz na razie odstawiłam.
Dobrze że nasze dzieciątka są zdrowe, a z resztą sobie jakoś poradzimy. Ja tez dzisiaj ide do lekarza, ale zapomniałam się umówić - a pielęgniarka tam jest od 14.30 więc nie wiem jeszcze na którą, ale dam znać po wizycie.

Na razie proponuję ograniczyć owocki. Ja też kilogramami żarłam winogrona - te są ponoć najgorsze dla cukrzyków i śliwki. Teraz na razie odstawiłam.
Dobrze że nasze dzieciątka są zdrowe, a z resztą sobie jakoś poradzimy. Ja tez dzisiaj ide do lekarza, ale zapomniałam się umówić - a pielęgniarka tam jest od 14.30 więc nie wiem jeszcze na którą, ale dam znać po wizycie.
No to będę trzymać kciuki za dzisiejszą wizytę, ja idę na 18.15

reklama
hahahaha... Ty doprowadzisz do tego ze zaraz urodze....

ZERO ZRZEDLIWYCH PIELEGNIAREK ,POLOZNYCH I SAMI PRZYSTOJNI , MLODZI , DOSWIADCZENI , Z MILA APARYCJA GINEKOLODZY ....

Bo się odoję z tego tańczącego, aż mi cytrynka drgneła:-D:-D ojeej...uff uff...wyobrraziłam sobie, że naprawdę by tak przed nami taczyli hahahaha, taniec lutówek:-D:-D:-D Szakalakabum!:-D

Do góry