Hahahahaha szczam!! uff uff aż mi rzęsa sie podwinęła!! No nie mogę! To może na początek listy...na obiad przed porodem ja sobie życzę frytkiPo porodzie striptiz 10 mężczyzn w majtkach "słoniach"...
reklama
Dzięki Gosiu, oczywiście że będziemy się wspierać:-) ja tak bardzo kocham jabłka i gruszki że ostatnio pochłaniam je kilogramami i nie wiem co zrobię jak będę musiała sie ich wyrzec
Na razie proponuję ograniczyć owocki. Ja też kilogramami żarłam winogrona - te są ponoć najgorsze dla cukrzyków i śliwki. Teraz na razie odstawiłam.
Dobrze że nasze dzieciątka są zdrowe, a z resztą sobie jakoś poradzimy. Ja tez dzisiaj ide do lekarza, ale zapomniałam się umówić - a pielęgniarka tam jest od 14.30 więc nie wiem jeszcze na którą, ale dam znać po wizycie.
hahahaha... Ty doprowadzisz do tego ze zaraz urodze....hahahahaha szczam!! Uff uff aż mi rzęsa sie podwinęła!! No nie mogę! To może na początek listy...na obiad przed porodem ja sobie życzę frytkipo porodzie striptiz 10 mężczyzn w majtkach "słoniach"...
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
No to będę trzymać kciuki za dzisiejszą wizytę, ja idę na 18.15Na razie proponuję ograniczyć owocki. Ja też kilogramami żarłam winogrona - te są ponoć najgorsze dla cukrzyków i śliwki. Teraz na razie odstawiłam.
Dobrze że nasze dzieciątka są zdrowe, a z resztą sobie jakoś poradzimy. Ja tez dzisiaj ide do lekarza, ale zapomniałam się umówić - a pielęgniarka tam jest od 14.30 więc nie wiem jeszcze na którą, ale dam znać po wizycie.
reklama
hahahaha... Ty doprowadzisz do tego ze zaraz urodze....
Bo się odoję z tego tańczącego, aż mi cytrynka drgneła ojeej...uff uff...wyobrraziłam sobie, że naprawdę by tak przed nami taczyli hahahaha, taniec lutówek Szakalakabum!