reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Pysia trzymam kciuki z całej siły!!!!!!!!! Jak wrócisz to szybko nam napisz co i jak:-)
Oooo widzę koleżanki się na wspólne żarełko umawiają, to ja pakuję tą swoją pieczarkową jak już będzie gotowa i też jadę do Was:-)
Oooo widzę koleżanki się na wspólne żarełko umawiają, to ja pakuję tą swoją pieczarkową jak już będzie gotowa i też jadę do Was:-)
a swoja droga zeby nam czs milo lecial to mozemy stworzyc liste zyczen odnosnie porodu , porodwki itp , tak zeby sie posmiac...co wy na to?
Ja sobie życzę jednoosobową nowiutką salę z telewizorkiem - to już po porodzie, bo będę miała cesarkę.
A jeżeli chodzi o jedzonko - to mogę zaproponowac Wam fasolkę po bretońsku.
koniecznie kawusia latte podana w wysokiej szklance ze spienionym mlekiem i bitą śmietaną na górze polaną czekoladąa swoja droga zeby nam czs milo lecial to mozemy stworzyc liste zyczen odnosnie porodu , porodwki itp , tak zeby sie posmiac...co wy na to?
Ta kawa - moje marzeniekoniecznie kawusia latte podana w wysokiej szklance ze spienionym mlekiem i bitą śmietaną na górze polaną czekoladą
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Dzięki Gosiu, oczywiście że będziemy się wspierać:-) ja tak bardzo kocham jabłka i gruszki że ostatnio pochłaniam je kilogramami i nie wiem co zrobię jak będę musiała sie ich wyrzecJa miałam takie wyniki - robiłam badania w Diagnostyce - to są ogólnopolskie laboratoria. Mnie wyszło 7,98 (a normę obok podają po godzinie do 7,8). Zarówno Ciebie jak i mnie czeka powtórne badanie - trzeba będzie wypić 75g glukozy i zbadaja po godzinie i po dwóch. Ja się w razie czego nastawiam, że mam cukrzycę i ograniczyłam słodycze, orzechy, ziemniaki, a nawet owoce - przy cukrzycy mozna tylko 1 jabłko dziennie i można też grapefriuta. Poczytaj sobie o cukrzycy ciążowej i co jeśc wtedy, może taka dieta nam pomoże przy kolejnym badaniu. Trzeba jeść posiłki mniej więcej co 2-3 godziny, nie można robic dlugich przerw. Ja jeszcze za dużo jem na raz wiem o tym. A jeśli to cukrzyca, to się będziemy wspierać - grunt to byc pod fachową opieka lekarską.
na czczo mam 5,2 więc w normieMantezowa - a jaki wynik miałaś na cczo?? Ja miałam 4,09 (norma 3,90-5,83)
tak tak spora, już sie boje jak ja ją urodzęJa odebrałam dzisiaj wynik glukozy i jest chyba za wysoki podany jest w mmol/l a nie w mg czy któraś z was też tak miała? Ja mam 9.100 mmol/l
Ja właśnie wruciłam z usg i potwierdziło się że jest zdrowa duża dziewucha, waży 709gram a termin przesunął się na 29 styczeń ale lekarz kazał sie tym nie sugerować
o 18 mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego więc wtedy sie dowiem co z tą moją glukozą
MANTEZOWA - CIESZE SIE ZE WSZYSTO W PORZADKU Z DZIDZIA - ALE JEST JUZ DUZA , A CO DO WYNIKOW GLUKOZY NIE POMOGE NIE ZNAM SIE
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
reklama