reklama
:-) shingle, Mama Sówka - z góry dziękuję. I ja obiecuję za Was trzymać kciuki i to bardzo mocno.
AgaB, Hunjord - ja też za Was dzisiaj będę trzymać.
A ja po tym grilu jestem pogryziona przez komary, siedzę i drapię się. Mam nadzieję że nie przeniosły na mnie jakiejś choroby.
AgaB, Hunjord - ja też za Was dzisiaj będę trzymać.
A ja po tym grilu jestem pogryziona przez komary, siedzę i drapię się. Mam nadzieję że nie przeniosły na mnie jakiejś choroby.
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Ja też oczywiście trzymam kciuki za wszystkie mamusie pędzące do lekarza i za ich dzidziusie.
Mama Sówka za dużo słońca czy hormony??
Mama Sówka za dużo słońca czy hormony??
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny to chyba komp mi coś dwa razy powklejał, ale nieważne ale dziś gorący dzionek
agaB
Fanka BB :)
hej dziewczynki
co prawda do mojej wizyty jeszcze chwile, ale właśnie wróciłam z labolatorium z wynikami i szukam sobie właśnie co oznacza GRA w badaniu morfologii krwi,badania wyszły ok, wszystko w normie, ale musze to sprawdzić
i dziękuje WSZYSTKIM za "kciuki" miło sobie tak poczytać )
dziękuje, chyba juz po wizycie to nie dam rady dzisiaj, ale jutro z samego rana będę pisać co i jak,,, no i mam nadzieję,że dodam swoje maleństwo do galerii
jeszcze raz Dziękuję
co prawda do mojej wizyty jeszcze chwile, ale właśnie wróciłam z labolatorium z wynikami i szukam sobie właśnie co oznacza GRA w badaniu morfologii krwi,badania wyszły ok, wszystko w normie, ale musze to sprawdzić
i dziękuje WSZYSTKIM za "kciuki" miło sobie tak poczytać )
dziękuje, chyba juz po wizycie to nie dam rady dzisiaj, ale jutro z samego rana będę pisać co i jak,,, no i mam nadzieję,że dodam swoje maleństwo do galerii
jeszcze raz Dziękuję
madzia8310
Fanka BB :)
Cześć...
Powodzenia i samych dobrych wiadomości na wizytach życzę )))
U nas lepiej...małemu wysypka zniknęła już w sumie zupełnie...ja zdrowa i żadnych niepokojących objawów nie widzę więc raczej mnie nie zaraził...
Jedna koleżanka mnie tylko nastraszyła że ja nie musiałam złapać nawet tej szkarlatyny...a dzidzia mogła i tak...:-( ale ja nie znalazłam żadnych informacji na ten temat....
Mam nadzieję że tak się nie stało i fasolka się zdrowo rozwija....ahh..
Nie mogę się doczekać 14 lipca bo będę miala wizytę u położnej...nie zobaczę dzidzi ale to zawsze coś..i poczuje bardziej tą ciążę...hihi
Trzymajcie się i miłego dnia...
paaaa
Powodzenia i samych dobrych wiadomości na wizytach życzę )))
U nas lepiej...małemu wysypka zniknęła już w sumie zupełnie...ja zdrowa i żadnych niepokojących objawów nie widzę więc raczej mnie nie zaraził...
Jedna koleżanka mnie tylko nastraszyła że ja nie musiałam złapać nawet tej szkarlatyny...a dzidzia mogła i tak...:-( ale ja nie znalazłam żadnych informacji na ten temat....
Mam nadzieję że tak się nie stało i fasolka się zdrowo rozwija....ahh..
Nie mogę się doczekać 14 lipca bo będę miala wizytę u położnej...nie zobaczę dzidzi ale to zawsze coś..i poczuje bardziej tą ciążę...hihi
Trzymajcie się i miłego dnia...
paaaa
AniaForever
Polinezja i Jamajka
madzia weź nie słuchaj czarnowidzących koleżanek, bo to można na głowę dostać
Na pewno wszystko będzie dobrze i nie ma się co na zapas martwić.
Na pewno wszystko będzie dobrze i nie ma się co na zapas martwić.
Ja dziś byłam u ginekologa bo boli mnie strasznie brzuch (lekko zakłuwa) no-spa nie daje rady. Pan dr powiedział że widocznie taki mój urok i tak mam i dał skierowanie na usg... Mam jutro o 14 więc wreszcie zobaczę mojego fasolka - nie mogę się już doczekać!!
reklama
Cześć dziewczyny. "Trzymanie kciuków" pomogło - dziękuję bardzo!!@. Z moją dzidziusiem wszystko ok - serduszko bije, usg wykazało wielkość na 8 tyg. i 5 dni, czyli taką jak jest (CRL chyba 1,85 cm). Zdjęcie może jutro wkleję, bo teraz muszę poleżeć. W czwartek wieczorem miałam to plamienie i do tej pory mi to schodziło - doktorka ujrzała jakiegoś krwiaczka - 3mm i bezwzględnie kazała leżeć. Nawet się zastanawiała czy mnie nie położyć w szpitalu, ale ostatecznie uznała że mogę leżeć w domku. Oczywiście dostałam zwolnienie na 2 tyg, a potem dostanę na 4 tyg. bo doktorka jedzie na urlop. Dziewczyny czy Wy dostarczałyscie do pracy zaświadczenie że jesteście w ciąży, bo ja zapomniałam wziąć i teraz się martwię czy będa wiedziały że to zwolnienie osoby w ciąży.
madzia8310 - mówiłam Ci że mojej siostry syn chorował jak ona była w ciąży. Lekarz nie mówił jej że może sie dziecko zarazić w brzuchu - moim zdaniem to bzdura. A w ciąży podobno najgroźniejsze choroby to różyczka i opryszczka (al emam znajoma która miała opryszczkę przez całą ciąże prawie i urodziła zdrowa córeczkę. Będzie dobrze.
madzia8310 - mówiłam Ci że mojej siostry syn chorował jak ona była w ciąży. Lekarz nie mówił jej że może sie dziecko zarazić w brzuchu - moim zdaniem to bzdura. A w ciąży podobno najgroźniejsze choroby to różyczka i opryszczka (al emam znajoma która miała opryszczkę przez całą ciąże prawie i urodziła zdrowa córeczkę. Będzie dobrze.
Ostatnia edycja: