reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam juz po popwrociue dziekuje za to ze niekture ,pamietaly o mnie. Ja oczywiscie przesadzilam troche w Holadndij codzienne spacerki wyglupy i teraz poprostu jestem wypopowana , ale bylo cudownie. Nicol tez szczesliwa , bo byla pepkiem swiata u wszystkich cioc i wujkow, potzatym pogoda dopisal, oczyiscie nadrobilam zaöleglosci.
Co do kawy to ja pijam inke, niekiedy skusze sie na latte maciato ale tam wiecej mleka niz kawy.
Co do ciazy obiawow brak ciag dalszy a wizyta dopiero 27 lipca , przestalm sie przejmowac i ciesze sdie moim dobrym samopoczuciem nie ma co stresowac sie na zapas, to i tak nic nie pomoze , wiec ciesze sie kazydym dniem . Zycze wam milego dzionka.

Dormark myślałam że na dłużej jedziecie... ale super że się udał wypoczynek. Kochana ciesz się ciesz brakiem objawów. Przynajmniej długo z Nicol możesz spędzić czas, a nie z kibelkiem :-p

Witam po weekendzie.
Pogoda dopisała, w sobotę jak i wiele z Was miałam grila (mięsko było pyszne). Aż zgłodniałam jak o tym piszę. Teraz praca, a później po południu - wizyta lekarska.

:) Dziewuszki jeszcze raz chciałabym Was prosić o trzymanie kciuków za moją dzidzię :) dziś o 20:00 będę miała wizyte i mam nadzięję, że uda się co nieco zobaczyć :))) relacje z wizyty zdam Wam pewnie jutro dopiero,,,, ide coś zchrupać bo się coraz bardziej denerwuję :(

;-)
:) Dziewuszki jeszcze raz chciałabym Was prosić o trzymanie kciuków za moją dzidzię :) dziś o 20:00 będę miała wizyte i mam nadzięję, że uda się co nieco zobaczyć :))) relacje z wizyty zdam Wam pewnie jutro dopiero,,,, ide coś zchrupać bo się coraz bardziej denerwuję :(
Trzymam kciuki napewno pbedzie wszystko ok.

Oczywiście mocno trzymam kciuki :-) Liczę na jakąś fotkę Fasolki :-D

trzymamy mocno kciuki :) wszystko będzie dobrze i czekamy na relacje :)

reklama
Ja właśnie wróciłam z działeczki - było cudnie. niestety grilowanko w tym sezonie chyba nei dla mnie. Zupełnei nie leży mi mięsko - każdego rodzaju, grilowane również... z początku myślałam że to tylko czerwone - ale teraz już żadne... masarka bo jestem baaardzo wielkim mięsożercą....

Mnie narazie odrzuca od mięsa już nawet sam zapach mnie mdli, ale mam nadzieję, że mi przejdzie, bo lubię zjeść troszkę mięska:-D

witam ;) tez zapisuje sie do lutowych mam ;) termin na 4 ;) dzis jest 9 t 3 d ;) powodzenia ;)
ja wiem ze niepowinnam tutaj ale napisałam we własciwym watku i nikt nie odp, mam takie moze głupie pytanie ale naprawde tego niewiem, czy jesli teraz jest 9t 3d tzn ze jest to trzeci dzien dziewiatego tygodnia czy ze jest to 9 tygodni plus 3 dni czyli 10 t??

Witaj kochana w naszym gronie i gratulacje ogromne:-) wg mnie jesteś w 10tc, tzn. masz skończone 9tc:-D

Dzień dobry :-) życzę wszystkim słonecznego i radosnego dzionka :-D ja już byłam dzisiaj na pobraniu krwi, wyniki odbieram po 15-tej,,, a o 20:00 wizyta u ginka, trzymajcie za mnie kciuki, bo stresik już mnie opanował,,,

agaB oczywiście, że będę trzymała kciuki i to bardzo mocno:-D

dziękuję bardzo za odpowiedz;) o ile lepiej czuje się uświadomiona;D dzis druga wizyta trzymajcie kciuki... miłego dnia ;)

hunjord oczywiście, że kciuki trzymać będę:-)

Witam po weekendzie.Teraz praca, a później po południu - wizyta lekarska.

ggosia oczywiście, że kciuki mocno zaciśnięte:-)

Witam juz po popwrociue dziekuje za to ze niekture ,pamietaly o mnie. Ja oczywiscie przesadzilam troche w Holadndij codzienne spacerki wyglupy i teraz poprostu jestem wypopowana , ale bylo cudownie. Nicol tez szczesliwa , bo byla pepkiem swiata u wszystkich cioc i wujkow, potzatym pogoda dopisal, oczyiscie nadrobilam zaöleglosci.

dormark super, że wyjazd się udał:-)

Witajcie Śnieżynki :-D
Nie było mnie przez weekend i nie mogę nadrobić zaległości

shingle super, że już wróciłaś i wyjazd był super:-)

Dziewczyny ja kawy nie piłam nigdy, więc nie mam problemu:-) strasznie się od wczoraj czuję, ale dziś już jakoś lepiej tak, że nawet dałam radę zrobić pranie:-D :-D:tak: dziewczyny czekam na relację po wizytach u lekarzy:tak: trochę posiedziałam na dworze i mi lepiej :-)

Ostatnia edycja:
Do góry