reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam się wtorkowo :-D

AgaB jakie newsy ? Pisz szybciutko Kochana :tak:

Gosia:) trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Któraś jeszcze idzie dzisiaj do lekarza ? Kurcze jakaś lista by się przydała :-p

Miłego dzionka Śnieżynki

Dziendobry milego dzionka wam zycze , u mnie chumorek nie najleprzy , boli mnie troche uchoi Nicol tez chyba lewa noga wstala , do tego jeszcze boli mnie glowa , mam nadzieje ze po kawie zbozowej mi przejdzie.
AgaB dawaj tego niusa to moze mi sie chumorek poprawi.

Proszę bardzo, trochę się rozpisałam,ale mam nadzieję,że mi wybaczycie,,, mam tyle emocji w sobie,że gdzieś musiałam to wypuścić :) Miłego dnia Ciężaróweczki
Dzień dobry Ciężaróweczki
:)
Wczorajszą wizytę oceniam na piękną 5 :-Dchciałam zmienić lekarza, na takiego co mógłby mnie prowadzić do końca ciąży, ale na koniec wizyty pan dr odmówił, no ale wszystko po kolei.
Jestem b. zadowolona z wizyty, gdyż zostałam potraktowana bardzo profesjonalnie, pomijająć czystość rażącą w całym obiekcie, a wcześniejsze doświadczenia hmmm były różne,,, to wkońcu poczułam się jak u prawdziwego lekarza!! Doktorek wypytał mnie o wszystko, naprawdę pełny wywiad :tak:później zrobił badanie, ogólnie, waga, ciśnienie itp., następnie wymaz, badanie Ginko, założył kartę przebiegu ciąży, dostałam zaświadczenie no i oczywiście najbardziej oczekiwane- zrobił USG :szok: byłam wczoraj z M więc byliśmy razem przy tym badaniu, no i pan dr cały czas b. sympatyczny pokazując po kolei naszą kruszynkę i bijące serduszko, robił pomiary i oczywiście wydrukował zdjęcia(postaram się później wkleić) zaczął wkońcu żartować że skoro się tak pięknie dzidzia rozwija, tętno w normie itd. To poszuka drugiej,,, a po 30 sekundach mówi: proszę państwa ja żartowałem, ale jest II :D
No i oboje w szoku jesteśmy od tego momentu.,,,, no ale mam 2 skarby pod serduszkiem :szok:
Szczerze to jeszcze nie ochłonęłam,,,, i same pytania i wątpliwości mi się nasuwają teraz, dzisiejszej nocy nie mogę zaliczyć do przespanej,,,no ale jakoś to będzie :-)musi… oh jeszcze mi się w głowie kręci z wrażenia!!
Aha no i jeszcze termin, dr powiedział, że wg @ to tak jak było 3 luty, ale oceniając wielkość to ok. 10 lutego, a co ciekawe,zobaczycie na fotkach jedna kruszynka ma termin na 7 a druga na 10 :-)no ale w każdym razie LUTY :D chyba,że się pośpieszą,,,
No i jeszcze na koniec wizyty doktorek stwierdził, że najlepiej jak poszukam sobie innego lekarza prowadzącego, ponieważ szpital w którym on pracuje (powiatowy) ciąże bliźniacze uznaje jako patologie, a te podobno tylko w wojewódzkich szpitalach są rozwiązywane,,, no więc w najbliższym czasie znów czeka mnie szukanie dobrego ginko,,,,
No i to tyle co u mnie :-)
[FONT=&quot]Bardzo dziekuje za trzymanie kciuków Dziewczynki!!! Pomogly,,,,, [/FONT]

Gratuluje!!!

pieknie pieknie .-), od razu podwojne szczescie!!! Nie dziwie sie Tobie za spac ni emoglas, hehe, pozdrowonka

nio i jeszcze juz z czytej ciekawosci. czulas cos ze to 2??

czy w rodzinie mialas blizniaki,dla mnie to niesamowite miec 2 kruszynki od razu :).

nio i jeszcze juz z czytej ciekawosci. czulas cos ze to 2??

czy w rodzinie mialas blizniaki,dla mnie to niesamowite miec 2 kruszynki od razu :).
:) Dziękuję za gratulacje :-), nie Asiu nie czułam że to 2, myślę,że to za wcześnie, u mnie w rodzinie nie ma bliźniaków, ale wczoraj przez telefon teściówka mówiła,że brat jej babci miał bliźnięta, no ale to strasznie daleko 4 pokolenie, a później cisza,,, aż do wczoraj :-)
wszyscy jesteśmy zaskoczeni :-D

reklama
AgaB gratulacje wieze za to musil byc dla Ciebie szok dla mnie by tez byl , pewno masz teraz plno watpliwosci , ja powiem szczeze ze bym sie bala miec blizniaki wiem ile pracy jest przy jednym a przy stero to juz harowka

Do góry