pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
hunjord jest to 9 tygodni i 3 dni, czyli jesteś w 10tym tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wiem ze niepowinnam tutaj ale napisałam we własciwym watku i nikt nie odp, mam takie moze głupie pytanie ale naprawde tego niewiem, czy jesli teraz jest 9t 3d tzn ze jest to trzeci dzien dziewiatego tygodnia czy ze jest to 9 tygodni plus 3 dni czyli 10 t??
Odnosnie platnosci i L4 to faktycznie tak jest, ze to nie jest do konca te 100 % tylko srednia z 12mcy, przejechałam sie na tym w pierwszej ciazy.
dziewczyny odpowiedzcie mi co sadzicie o piciu kawy bo ja mam dylemat, w ciązy z corka nie piłam kawy ale tez nie miałam zadnych obowiazkow i moglam lezec cały dzien teraz musze wstawac o 7 i caly dzien na nogach a o 11 juz jestem strasznie spiąca ,wiec pomagam sobie kawa z 1płaskiej łyzeczki co myslicie czy to moze zaszkodzic
A tak zaraz głupie interesujące ) to jest 9 tydzień +/i 3 dni 10 tydzień mija jak będzie 9 tydzień i 7 dni w ciąży
hunjord jest to 9 tygodni i 3 dni, czyli jesteś w 10tym tygodniu