reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczynki teksty macie powalające!! :tak: hhehe
a teraz mam propozycję, ugotowałam właśnie świeżutkie Leczo i jeśli któraś Śnieżynka ma ochotę to Zapraszam :-) ja właśnie zjadłam i idę leżakować a co :D :-D

Ja odebrałam dzisiaj wynik glukozy i jest chyba za wysoki :( podany jest w mmol/l a nie w mg czy któraś z was też tak miała? Ja mam 9.100 mmol/l

Ja właśnie wruciłam z usg i potwierdziło się że jest zdrowa duża dziewucha, waży 709gram a termin przesunął się na 29 styczeń ale lekarz kazał sie tym nie sugerować
o 18 mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego więc wtedy sie dowiem co z tą moją glukozą
MANTEZOWA - CIESZE SIE ZE WSZYSTO W PORZADKU Z DZIDZIA - ALE JEST JUZ DUZA , A CO DO WYNIKOW GLUKOZY NIE POMOGE NIE ZNAM SIE

reklama
Do góry