Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
witajcie Lutówki,nie było mnie kilka dni, a tu tyle już napisane
Chciałbym się z wami podzielić dobra wiadomościa, iż byłam dzis na kontrolnym usg i krwiaka który miałam lekarz juz tam nie stwierdził ! 19 czerwca miał 36 mm a dzis juz nic ! :-) 2 tygodnie leżenia plus Boska Opatrzność i pokonaliśmy pierwsze przeszkody.
AgnesBest super, że już wszystko w porządku i tego krwiaka już nie ma:-)
Heeej
Mam na imię Monika i jestem w 7,2 tyg.
Barrdzo się z tego cieszę !!!!!!!!!!!!!!
Termin mam na ok. 17 lutego
Ja byłam u ginekologa w 5 tyg. i wykrył ale tylko pęcherzyk.
Mam pytanie wynikające z mojej niewiedzy
Mam prawą strone wzgórka łonowego wieksza od lewej czy to narmalne czy cos mi dolega ?
moniaa21 super, że do nas dołączyłaś i gratuluję fasolki:-)
Losek ja już rozmawiałam z kumpelą na ten temat, bo ona jest ok. 15 tc i sobie zamówiła powiedziała, że to jest super, ale pewnie zależy z jakiej firmy się kupi, żeby nie trafić na jakiś bubel... też o tym myślę
Cześć dziewczynki!
Od piątku leżę w domku! W piątek koło 4 rano dopadły mnie straszliwe mdłości, a ja nie byłam w stanie utrzymać głowy prosto. Dwie godziny siedziałam na kibelku z miską w objęciach. Przespałam cały piątek wstając tylko na siusiu i coś do jedzonka, no i żeby psa do ogrodu wypuścić. Wczoraj złapały mnie potworne dreszcze i drgawki z zimna, a wieczorem nareszcie udało mi się dwa razy zwymiotować, co przyniosło mi ulgę. Dzisiaj od rana wszystko pięknie, spokojnie... dzień zapowiadał się całkiem miło. Dopóki mój pies nie puścił bąka Ledwo zdążyłam do kibelka.
Kochana trzymaj się i nie daj się
Anulin i pelasiak witajcie i gratulacje:-)
Witajcie dziewczyny:-) na wyjeździe było super, bo pogoda nam się trafiła bardzo słoneczna dużo widoków i w ogóle super mecz też, ale strasznie głośno i stwierdziłam, że narazie to nie dla mnie ale dziś się za to męczę, bo od rana mnie mdli