reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Aniu boska jesteś, podziekuj męzowi. Zapomniałam o najwazniejszej sprawie - mój mą nienawidiz robic zakupów. serio serio. Jak kupowaliśmy mu garnitur to chciał wejsc do jednego- powtarzam jednego- sklepu i kupic od razu garnitur, koszule, krawat i nawet skarpetki. Był potwornie zły ze nie było jego rozmiaru ani koloru i trzeba bylo obejsc aż 4 sklepy. Nie wiadomo co by było jakby trzeba było przejsc przez kolejne 4. Jak kupowalismy moja sukienke to przy 3 sklepie on zostawał na zewnątrz i tylko- jak przymierzysz to daj znac zobaczę. Jego meczy samo wejscie do sklepu. Jak mogłam o tym zapomnieć.
Mama tylko nadzeje ze nie pomyśli ze mamusia wszystko kupi , bo znając jej gust to dzidiza byłaby ubrana na rózowo z kokardkami, falbankami i kwiatuszkami. az mi sie niedobrze robi

Chathamka To miłego wieczorku :p Daj czadu maleńka a jemu zaśpiewaj "pokaż na co cię stać" hehe :) I może umyj kły ino roz jeszcze ;) Co by się nie zniechęcił ten twój truteń ;)

Anisen Kochanie, Ania też dobrze Ci radzi, on sobie nie zdaje sprawy ile trzeba podjąć decyzji przed takimi zakupami. Warto by było mu pokazać jak to wygląda w realu. No i przede wszystkim rozmowa- spokojnie postaraj się mu wytłumaczyć jak się czujesz gdy tak Cię ta jego mama traktuje, a to jak on jej w tym wtóruje załamuje Cię zupełnie i czujesz się zupełnie sama....A chyba nie tak to powinno wyglądać. Będę mocno trzymać kciuki i wierzę, że będzie ok :)

Dziewczyny, idę już spać. Oczka mi się kleją, a muszę wstać wcześnie, bo pociąg mam o 9 rano :) Buziaki. Trzymam kciuki za wszystkie, które mają jutro wizyty i inne ważne wydarzenia. Za Ciebie Anisenku też mocno trzymam kciuki-nie daj się :) Odezwę się we wtorek, bo jutro to raczej po prawie 6 godzinnej podróży będę wykończona.

Słodkich snów kochane :)

Dziewczyny, idę już spać. Oczka mi się kleją, a muszę wstać wcześnie, bo pociąg mam o 9 rano :) Buziaki. Trzymam kciuki za wszystkie, które mają jutro wizyty i inne ważne wydarzenia. Za Ciebie Anisenku też mocno trzymam kciuki-nie daj się :) Odezwę się we wtorek, bo jutro to raczej po prawie 6 godzinnej podróży będę wykończona.

Słodkich snów kochane :)
Kasiu dziękuje bardzo. Miłej podroży i uważaj na Siebie i Maleństwo w jej trakcie. Odpocznij i nabierz sił do klikania tutaj z nami az do lutego ;-)

Kolorowych snów.

reklama

DOBRANOC LEJDIS.............................
Tym, co nie mogą spać życzę spokojnego snu
Tym, co boli tu i tam - życzę spokojnej nocy i snu po którym poczują się lepiej i zregenerują siły
Tym bardziej szalonym - a w sumie co mi tam, też spokoju życzę i nocnego relaksiku
Smutaskom - przesyłam buziaki i przytulaki

Do góry