reklama
Złapałamkejt82 -juz wyslalam pa
Anisen
kochamy Cię mocno
Aniu boska jesteś, podziekuj męzowi. Zapomniałam o najwazniejszej sprawie - mój mą nienawidiz robic zakupów. serio serio. Jak kupowaliśmy mu garnitur to chciał wejsc do jednego- powtarzam jednego- sklepu i kupic od razu garnitur, koszule, krawat i nawet skarpetki. Był potwornie zły ze nie było jego rozmiaru ani koloru i trzeba bylo obejsc aż 4 sklepy. Nie wiadomo co by było jakby trzeba było przejsc przez kolejne 4. Jak kupowalismy moja sukienke to przy 3 sklepie on zostawał na zewnątrz i tylko- jak przymierzysz to daj znac zobaczę. Jego meczy samo wejscie do sklepu. Jak mogłam o tym zapomnieć.
Mama tylko nadzeje ze nie pomyśli ze mamusia wszystko kupi , bo znając jej gust to dzidiza byłaby ubrana na rózowo z kokardkami, falbankami i kwiatuszkami. az mi sie niedobrze robi
Mama tylko nadzeje ze nie pomyśli ze mamusia wszystko kupi , bo znając jej gust to dzidiza byłaby ubrana na rózowo z kokardkami, falbankami i kwiatuszkami. az mi sie niedobrze robi
Chathamka To miłego wieczorku Daj czadu maleńka a jemu zaśpiewaj "pokaż na co cię stać" hehe I może umyj kły ino roz jeszcze Co by się nie zniechęcił ten twój truteń
Anisen Kochanie, Ania też dobrze Ci radzi, on sobie nie zdaje sprawy ile trzeba podjąć decyzji przed takimi zakupami. Warto by było mu pokazać jak to wygląda w realu. No i przede wszystkim rozmowa- spokojnie postaraj się mu wytłumaczyć jak się czujesz gdy tak Cię ta jego mama traktuje, a to jak on jej w tym wtóruje załamuje Cię zupełnie i czujesz się zupełnie sama....A chyba nie tak to powinno wyglądać. Będę mocno trzymać kciuki i wierzę, że będzie ok
Anisen Kochanie, Ania też dobrze Ci radzi, on sobie nie zdaje sprawy ile trzeba podjąć decyzji przed takimi zakupami. Warto by było mu pokazać jak to wygląda w realu. No i przede wszystkim rozmowa- spokojnie postaraj się mu wytłumaczyć jak się czujesz gdy tak Cię ta jego mama traktuje, a to jak on jej w tym wtóruje załamuje Cię zupełnie i czujesz się zupełnie sama....A chyba nie tak to powinno wyglądać. Będę mocno trzymać kciuki i wierzę, że będzie ok
Anisen
kochamy Cię mocno
Dobrej nocy . Spij słodko i śnij piękne sny. A przed snem poszalej ;-)
Dziewczyny, idę już spać. Oczka mi się kleją, a muszę wstać wcześnie, bo pociąg mam o 9 rano Buziaki. Trzymam kciuki za wszystkie, które mają jutro wizyty i inne ważne wydarzenia. Za Ciebie Anisenku też mocno trzymam kciuki-nie daj się Odezwę się we wtorek, bo jutro to raczej po prawie 6 godzinnej podróży będę wykończona.
Słodkich snów kochane
Słodkich snów kochane
Anisen
kochamy Cię mocno
Kasiu dziękuje bardzo. Miłej podroży i uważaj na Siebie i Maleństwo w jej trakcie. Odpocznij i nabierz sił do klikania tutaj z nami az do lutego ;-)Dziewczyny, idę już spać. Oczka mi się kleją, a muszę wstać wcześnie, bo pociąg mam o 9 rano Buziaki. Trzymam kciuki za wszystkie, które mają jutro wizyty i inne ważne wydarzenia. Za Ciebie Anisenku też mocno trzymam kciuki-nie daj się Odezwę się we wtorek, bo jutro to raczej po prawie 6 godzinnej podróży będę wykończona.
Słodkich snów kochane
Kolorowych snów.
reklama
DOBRANOC LEJDIS.............................
Tym, co nie mogą spać życzę spokojnego snu
Tym, co boli tu i tam - życzę spokojnej nocy i snu po którym poczują się lepiej i zregenerują siły
Tym bardziej szalonym - a w sumie co mi tam, też spokoju życzę i nocnego relaksiku
Smutaskom - przesyłam buziaki i przytulaki