reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

czyżby wszystkie już poszły spać?????:-) no tak chatchamka figluje hiihih ja już Maćka "uśpiłam" ihihi bo wstaje o 4:30 rano, sama też mam jutro urwanie głowy, min. odbiór obrączek ślubnych:-D no tak dni wolności są już policzone.....

reklama
no tak, ale ja już miałam problemy z brzuszkiem, więc się bałam i wolałam nie ryzykować, chociaż i tak mnie to przed większymi problemami nie uchroniło:-D
pisz pisz szczegóły, wypędź go z pokoju pod jakimś pozorem, może niech Ci kanapeczki zrobi??:-p

możecie mnie bić - wyszłam z domu, przeszłam 200m i złapały mnie takie przeszywające skurcze, że ledwo się doczołgałam z powrotem... ale musiałam, no musiałam zobaczyć kto kupuje moją żabkę, z którą rozstajemy się na rzecz rodzinnego auta:-( mąż z jakimś kolesiem pojechali się przejechać i z daleka słyszałam jak jej depnęli, jejku muszę się śmignąć po autostradzie ostatni raz przed sprzedażą!!

Tak tak lanie dostaniesz...ale jak urodzisz, bo dzidzia nie zasłużyła, ja cieszę się, że nasze rozbite auto ktoś już kupił, tylko złe wspomnienia przywołuje, poza tym chyba mnie uznacie za nienormalną, ale jestem zazdrosna o autka Maćka:-D on zawsze tak o nie dba, zawsze auto to priorytet brrrrr i te czułe spojrzenie jak je umyje bleeeeeeeee hiihhihii

Ta glukoza nie jest taka zła. Dałam radę bez cytryny. My Lodówki musimy być twarde a nie miętkie:-D Oby wynik był dobry. Kciuki zaciśnięte oczywiście:-)

to mnie pocieszyłaś, bo mnie to też niedługo czeka...;-)

Dziewczyny udusze moja teściową choc jest za granicą. Zamorduje, poćwiartuje, zakpie a potem dam psom :wściekła/y:. Będziecie mnie odwiedzać na państwowym wikcie.
wsciekłam sie tak ze mnie nosi. Wystrczyła godzinna romozw meza z mamusia i całe moje przekonywania, tłumaczenia poszły sie paść. Oczywiscie usłyszałam ze zapeszam, bo mam 3 pajacyki dla kingi, ze nie powinnam nikomu pokazywać zdjec Kingusi a na koniec ze jestem nieodpowiedzialna bo kupuje juz ubranka i przez to Kindze stanie sie krzywda. Pobeczałam sie - teraz, jak juz poszedł. no i ze wyprawke kupimy jak sie dziecko urodzi. Trafia mnie. Kiedy jak sie dziecko urodzi???? miałam zamiar mu powioedziec ok, to kup mi całą zgrzewke papieru toaletowego bo te 4 dni z malenka trzeba będzie ja w cos owijać.
Jak jeszcze będe musuiała chować ubranka przed własnym męzem to sie zastrzele. Niech tą teściową ...

oj chętnie tobie pomogę załatwić teściową brrrr zadzwoniłabym do niej i powiedziałą, że ma sie od.....nie pozwól by kierowała waszym życiem, ona ma tylko doradzić;-) męzem się nie przejmuj i rób swoje, kupuj sama i nie chowaj, pokaż że masz swoje zdanie buźka

Anisen Kochana nie przejmuj się teściową ja kupuje wyprawkę sama bez grześka udziału, daj swojemu ukochanemu ultimatum, przedstwa swoje racje. ja miałam identyczne problemy. Teściowa już załatwiała nam na boku używane łóżeczko ,wózek i całą resztę nie wiadomo skąd bez konsultacji ze mną oczywiście synuś słucha mamusi, ale mu powiedziałam, że to nasze dziecko nie podoba mu się to nie musi w tym uczestniczyć, mało tego kto ma decydowaćo naszym Synku my czy nasze matki? one miały już swoje 5 minut na wybieranie, decydowanie o swoich dzieciach prawda? ja w jakieś pierdzielone przesądy nie wierzę no i jak usłysza,ł że nie będzie miał udziału ani nic do powiedzenia to zmienił zdanie. A Ty Kochana nie bój się powiedzieć swoich racji, bo Ty masz rację i każda z nas się ze mną zgodzi prawda?

oj też bym była zła, gdyby ktoś kupował dla dzidzi bez konsultacji, narazie dostaję ciuszki, ale i tak wybieram to, co mi się faktycznie podoba:tak:

patrycja z moja tesciowa jest gorzej niz z Twoją. Moja to sama powiedziała ze przed urodzinami dziecka nic nie kupi i ze my tez mamy nie kupować bo to przyniesie nieszczęscie. Co do Twojej to mam wrazenie ze chciała poczuć ze decyduje o wszystkim w zyciu wnuka, co do mojej to nie rozumiem , wkształcona kobieta, filologia polska, bibliotekoznastwo i poglądy jak za króle ćwieczka.
Jakos musze dać sobie z tym radę. a juz było tak dobrze, juz sie cieszył z tego pajacyka z kaczuszka i nie kazał go na prezent dawać a teraz zwrot 180 stopni

no nie gadaj, że polonistka brrrrr wstydzę się za nią

DOBRANOC LEJDIS.............................
Tym, co nie mogą spać życzę spokojnego snu
Tym, co boli tu i tam - życzę spokojnej nocy i snu po którym poczują się lepiej i zregenerują siły
Tym bardziej szalonym - a w sumie co mi tam, też spokoju życzę i nocnego relaksiku
Smutaskom - przesyłam buziaki i przytulaki

LadyMocca - Te Mocca .....zmieniłaś dilera ....daj namiar dobry jest....

Za chwilę spadam na autobus i do lekarza...jak pomyślę sobie, że znowu muszę jej pokazywać moją sweet cytrynkę to mi się mrugać oczami odechciewa...ciekawe czy czegoś ciekawego się dzisiaj dowiem? Miłego południa Kochane!

Dzień dobry Lodóweczki :)
Ale znów pogoda do d..y wrrrr od 5 się przewracam w wyrku bo jakoś spać nie idzie ale trzeba się zebrać w sobie bo muszę do PUP iść nie wiem po co :eek:
Miłego ranka Kobietki ja puki co mykam na śniadanko mniaaaaaaam :-D Odkąd któraś (przepraszam ale nie pamiętam kto :sorry::-() Pisała, że je bułeczke z białym serkiem i miodem i odkąd spróbowałam mogła bym nic innego nie jeść :laugh2:
Tymczasem :)

kiwi_fotografia_zdjecie_zielone_swieze_75.jpg

Hej Kochane :)))
U nas pogoda nie rozpieszcza....no ale cóż...jesień!!!!
Rechot- matko jedyna faktycznie spać chyba nie możesz jak o 4:00 posty piszesz......Ja tak mialam na poczatku ciązy!!! Oby nie wrócilo...

W sobote bylam na glukozie......dalo rade wypić!!!!
Dziś mąż odbirze wyniki......

Buziaki Kochane i milego dnia..........

reklama
Cześć Śnieżynki!!
Przecztytałam tylko ostatnia stronkę:
Tygryneczko -mam nadzieję że skurcze się uspokoją - leż kochana, odpoczywaj jak najwięcej, a będzie dobrze.
Anisen - teściowa do odstrzału przez Lutówki (nawet nie pozwolimy jej wybrac rodzaju broni, z którego chce być załatwiona). Moja teściowa też jest za granicą i jak rozmawiala ze mna kilka dni temu to zapytała czy może już coś kupować dziecku - wiesz - my czekaliśmy na potwierdzenie płci. Ja mówię że może coś tam kupić (no wczesniej już miała zakaz kupowania rzeczy dla synka - on ma tyle tego, że w niektórych rzeczach nawet raz nie zdołał wystąpić, a że teraz będzie dziewczynka to coś można dokupić) Ja sama wczoraj kupiłam kilka rzeczy w H&M (były poprzeceniane takie raczej letnie rzeczy, i mój mąż też skwitował, że nie ma co tyle tego kupować, bo to tylko na chwilę (te pierwsz emiesiące szybko mijają i to jest prawda, że dziecko szybko wyrasta z tego, ale kiedy ja będę kupować takie małe ubranka jak nie teraz, a dziecko w czymś musi chodzić - mamy teraz swoje 5 minut - jeszcze się dobrze czujemy i nie mamy płaczącego dziecka na głowie).
Gucha90 - ma nadzieję że bedzie ok na wizycie.
A ja dzisiaj idę po wyniki wymazu a po południu tez wizyta - pewnie mi powie że mam zrobić test tolerancji glukozy 75mg (bo wynik po 50 g był powyżej normy - a wiecie co mi mój mąż na to powiedział - "No, bo jak można tyle słodyczy jeść, dobrze Ci tak, będziesz miała nauczkę" Oczywiście płakałam przez kilka godzin, a on juz potem mnie całował i przepraszał, mówil że nie chciał tak powiedzieć (a ja byłam tak wściekła że szok- nie na wynik badania, tylko na niego, bo zamiast wspierać, to jeszcze dowalił. nie dość że baba w ciąży chodzi, to jeszcze zero alkoholu, innych używek itd. to jeszcze źle)
Czarodziejko - mam nadzieję że Tobie wyjdzie w porządku wynik glukozy
copy.png
favicon.ico

Ostatnia edycja:
Do góry