karolina_g
Zaciekawiona BB
jestem 7 tygodniu. termin mam ok. 20 lutego. tyle na razie wiem.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajna sprawa ja chyba tez sobie zamowię
Madzia ja tez z tych co siedzi i tylko sie martwi choc w tej ciązy troszkę odpusciłam ale obawy sa i bedą chyba taka nasza mamina natura a ten sprzecik nie jest drogi i myślę ze bedzie nam sie lepiej spałao po posłuchaniu serduszkaJa widziałam takie detektory u nas w sklepie...jeszcze zanim zaszłam w ciąże...
też myślałam żeby go kupić....jeszcze pomyślę, ale napewno fajna sprawa...
I może uspokoi mnie coś takiego-bo ja strasznie się martwię...w kółko się tylko martwię i martwię o tą dzidzie... A tak to bym podsłuchała serduszko i była spokojniejsza...
...ja też piję kawkę, co prawda rozpuszczalną z jednej płaskiej łyżeczki i najczęściej z mlekiem w ilości 1 lub 2 dziennie i myślę,że to nie jest przesada
Pozdrawiam