reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
fajna sprawa ja chyba tez sobie zamowię:blink:
Ja widziałam takie detektory u nas w sklepie...jeszcze zanim zaszłam w ciąże...
też myślałam żeby go kupić....jeszcze pomyślę, ale napewno fajna sprawa...
I może uspokoi mnie coś takiego-bo ja strasznie się martwię...w kółko się tylko martwię i martwię o tą dzidzie...:zawstydzona/y: A tak to bym podsłuchała serduszko i była spokojniejsza...
Madzia ja tez z tych co siedzi i tylko sie martwi choc w tej ciązy troszkę odpusciłam ale obawy sa i bedą chyba taka nasza mamina natura:sorry2: a ten sprzecik nie jest drogi i myślę ze bedzie nam sie lepiej spałao po posłuchaniu serduszka:tak:
daga.p... agaB dzieki dziewczyny za podpowiedzi na temat kawy :-)

tak wogóle to dzien dobry wszystkim...
ja mam jakies dziwne boleści nie moge długo spac na boku bo ola mnie zebra tak jakby sie o siebie ocierały dziwne uczucie nie przyjemne, dziś musiałam polozyc sie na plecach ,chyba jeszcze mozna spać na plecach w tym miesiącu , wiem że w zaawansowanej ciązy jest niewskazane..
pogode mamy piekną a u mnie w domu wszyscy chorzy, cora, mąz tylko ja sie jakos trzymam...
Milego spokojnego dnia:-);-)

Witam sie z rana... Ja tez troche chora, mam katar taki zatokowy, na szczescie bez temperatury i nie mam zatkanego nosa wiec da sie zyc... ale meczy mnie to... mam bioparox wiec psikam sobie tak pol dawki (dostalam od laryngologa) zeby mi sie zapalenie z tego nie zrobilo...

Hej Dziewczyny
Ja dzisiaj zmaowilam ten detektor tetna takze mysle,ze za jakis tydzien powinien byc u mnie, moze wczesniej to Wam dam znac czy to w ogole dziala i jak...:tak:
Niezdziela.. nie lubie tego dnia :-) zawsze jest tak spokojnie i pusto na ulicach, poza tym pogoda u mnie srednia. A jutro jade do Wawy z M.

Cześć Dziewczynki :) witam się niedzielnie u mnie pogoda do bani, nie ma słońca i już zaczęło padać,,, a my zaplanowaliśmy dzisiaj grila :D no i M pewnie zmoknie jak będzie pilnował :)))))
Pozdrawiam cieplutko :))

witaj anulin:-)
losek
jak juz dostaniesz ten detektor to podziel sie wiadomosciami bo ja tez chciała zamowic tylko nie wiem czy warto tzn czy to nie jest jakiś bubel....
u mnie pada luneło tak nagle ze nawet prania nie zdązylam zdjąc.. a jak u was?

Cześć dziewczynki!
Od piątku leżę w domku! W piątek koło 4 rano dopadły mnie straszliwe mdłości, a ja nie byłam w stanie utrzymać głowy prosto. Dwie godziny siedziałam na kibelku z miską w objęciach. Przespałam cały piątek wstając tylko na siusiu i coś do jedzonka, no i żeby psa do ogrodu wypuścić. Wczoraj złapały mnie potworne dreszcze i drgawki z zimna, a wieczorem nareszcie udało mi się dwa razy zwymiotować, co przyniosło mi ulgę. Dzisiaj od rana wszystko pięknie, spokojnie... dzień zapowiadał się całkiem miło. Dopóki mój pies nie puścił bąka :baffled: Ledwo zdążyłam do kibelka.

reklama
...ja też piję kawkę, co prawda rozpuszczalną z jednej płaskiej łyżeczki i najczęściej z mlekiem w ilości 1 lub 2 dziennie i myślę,że to nie jest przesada :)
Pozdrawiam

a co np. z kawą bezkofeinową?? bo ja np. na codzień tylko taka pijam ze względu na nadciśnienie. Dla mnie nawet ma ona o niebo lepszy smak od "zwykłej".

Do góry