ja właśnie dzisiaj myślałam o tej całej wyprawce Postanowiłam jutro zrobić listę i powoli zaczać ja kompletować. Pogoda coraz gorsza, brzuch coraz większy. Lekarz kazał ograniczyć spacery i długie podróże. A jednak zakupy to trochę chodzenia jest. Dlatego trzeba zacząć, bo chce to zrobić sama i wybrać to co mi się podoba. Bo zaczynam obserwować, że ktoś chce zrobić to za mnie
reklama
Hej. Nie było mnie ale powróciłam. Od nocy czuje się strasznie cały brzuch mnie kuje, wszystko się we mnie rozdziera...jutro na 9:00 mam wizytę, więc się upewnię czy wszystko jest w porządku. Poczytałam sobie co nieco przed chwilą co u was się działo przez ostatnie dni ale odpisywać szczerze mówiąc mi się po prostu nie chce, brak weny i ogólnie chęci do czegokolwiek. Wczoraj poprasowałam ładnie ciuszki i teraz w szafie przynajmniej jakoś to wygląda śliniaczki do śliniaczków a body do body. Głowa mi pęka. Ogólnie jest do kitu, jeszcze ta pogoda ni to zima ni to jesień...
A ja bylam dzisiaj na zakupach i zgubilam siatke z zawartoscia´(
Kupowalam prezent dla mojej nieletniej siostry i wszystko diabli wzieli
To sie można wnerwić
Ale zostawiłaś ją gdzieś czy jak?
A co z tym skype jest jakiś konkretny login czy jak bo nie doczytałam...
chodzi o to żeby w miejscu skypa na NK wpisać login z BB, bo wysyłamy sobie tam zaproszenia i generalnie gubimy się kto jest kim
Nawet mi nie mow! cala droge do domu plakac mi sie chcialo.To sie można wnerwić
Ale zostawiłaś ją gdzieś czy jak?
Gdzies musialam zostawiam jak sie po butikach wloczylam. Przeszlismy jeszcze raz cala trasa wszedzie pytajac, ale nikt nic nie widzial
Nie pozostalo mi nic innego jak pojsc i kupic wszystko jeszcze raz.
Hej. Nie było mnie ale powróciłam. Od nocy czuje się strasznie cały brzuch mnie kuje, wszystko się we mnie rozdziera...jutro na 9:00 mam wizytę, więc się upewnię czy wszystko jest w porządku. Poczytałam sobie co nieco przed chwilą co u was się działo przez ostatnie dni ale odpisywać szczerze mówiąc mi się po prostu nie chce, brak weny i ogólnie chęci do czegokolwiek. Wczoraj poprasowałam ładnie ciuszki i teraz w szafie przynajmniej jakoś to wygląda śliniaczki do śliniaczków a body do body. Głowa mi pęka. Ogólnie jest do kitu, jeszcze ta pogoda ni to zima ni to jesień...
Trzymam kciuki za wizytę. Ja w nocy śpię, ale najgorzej jest mi wieczorem jak muszę się położyć jakoś sensownie i jak leżę na pleckach bo np film oglądam to macica naciska na kręgosłup i krzyż i potem to masakra jest żeby położyć się na boku. Jak nie urok to sraczka....i to naciąganie się pachwin...tzn wiązadeł...ehhh teraz znowu koper piję na jazdy z żołądkiem...
Jak słyszę tekst że ciąża to nie choroba to najchętniej przywaliłabym komuś zimnym śledziem w czoło
ja właśnie dzisiaj myślałam o tej całej wyprawce Postanowiłam jutro zrobić listę i powoli zacząć ją kompletować. Pogoda coraz gorsza, brzuch coraz większy. Lekarz kazał ograniczyć spacery i długie podróże. A jednak zakupy to trochę chodzenia jest. Dlatego trzeba zacząć, bo chce to zrobić sama i wybrać to co mi się podoba. Bo zaczynam obserwować, że ktoś chce zrobić to za mnie
Wiesz co, ja też tak myślę - będzie coraz zimniej a my będziemy coraz mniej mobilne i nie chcę żeby ktoś kupował ciuszki dla dzidziaka. Mam od mojej ginki takie gazetki "chłopiec czy dziewczynka" i tam jest lista rzeczy dla dzidziaczka + wyprawka do szpitala. Tez się za to wezmę
reklama