_Pysia_
Fanka BB :)
cholerka a ja mam wrażenie, nie ja wiem, że moje nie pracują i jakoś od miesiąca chyba nie urosły, mam nadzieję, ze wszystko ok!
Gucha90 ja już się zastanawiałam czy Ty czasem wczoraj ślubu nie miałaś bo tak długo Cię nie było!!!kochana mam nadzieję, że te bóle to nic poważnego, trzymam kciuki, ale koniecznie daj znać jutro po wizycie!! i nie zostawiaj nas więcej na tak długo bo brak tutaj Twojej głupawki
oj kochana doskonale Cię rozumiem, ja już nie mam siły na reakcję, najgorsze, że takie komentarze dlaej się u mnie trafiają, mimo, że wszyscy wiedzą, że mam zagrożoną ciążę i nie powinnam dupki z łóżka ruszaćczasem nie wiem jak sobie z tym radzić, zwłaszcza że często wybucham płaczem w takiej sytuacji, bo czuję się niesprawiedliwie potraktowana!! i NIENAWIDZĘ sytuacji, jak ktoś mówi - dobrze, że leżysz, odpoczniesz i wyśpisz sie na przyszłość, bo potem przy dziecku nie będziesz miała okazji cholera!! po pierwsze: nie da się wyspać "na zapas", po drugie: dużo bardzo dużo bym dała żeby mieć pewność, że Synek poczeka z porodem do lutego albo chociaż do stycznia, a najlepiej już bym go miała w ramionach by widzieć, wiedzieć, czuć, że wszystko jets w porzadku, a nie czekać na każdy dzień z nadzieją, że coraz bliżej "milowych" tygodni, które dużo dają w życiu płodu!! wolę nieprzespane noce ale z pewnością i spokojem że dzidziuś ma się dobrze!!
ech musiałam się wyżalić
Nic się nei bój moje na poczatku urosły o 6 cm, a teraz już nie rosna, tylko bolą i są cholernie wkurzające. W nocy jak sie za szybko z boku na bok przewrócę i grawitacja zrobi swoje to się z bólu budzę.
A tym wysypianiem i odpoczynkiem to się nei przejmuj. Moze ktoś szuka "pozytywnych" aspeków twojego stanu. Żeby Cię jeszcze nie przybijać. Także tak to spróbuj odbierać . A lutym jak nie bedziesz miała chwilki na sen i cudowny synus bedzie po raz milionowy płakał, a ty jako szczesliwa mamusia zdrowego synka, z kótrej cały cholerny stres już zejdzie bedziesz sobie przypominac tylko te dobre chwile ciązy, czyli sen i odpoczynek . Także szukaj pozytyów, bo nikt nie chce Cię wkurzac, nawet jak coś chlapnie.