reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

WITAM WAS KOCHANE WPADNE DO WAS POZNIEJ I POZNIEJ WAS NADROBIE
ANIA WITAMY W GRONIE ZIMNYCH WARIATEK
DZIEWCZYNY WPADAM ZEBY SIE Z WAMIPODZIELIC ZE WLASNIE POLECIALO MI DOSC SPORO SIARY . TYLKO WYTARLAM CHYBA MUSZE SOBIE COS WLOZYC W BIUSTONOSZ BO NIE CHCE WYGLADAC JAK GLUPIA W RAZIE CZEGO A SOWJA DROGA NEI WIECIE CZY TO JUZ TAK ZOSTANIE ,CZY TO MOZE JEDNORAZOWY WYBRYK MOICH MELONOW?

reklama
hmmmm osobiscie tez bym się zdziwiła, pamietam że moja kumpelka miała tak w ok 30tyg. ale wiem ze w którymś czasopiśmie czytałam ze nawet w 20 tyg. może pojawić się siara....tak czy inaczej powiedz o tym lekarzowi, wątpie żeby to czyms groziło;-) trzeba przeboleć;-)

hmmmm osobiscie tez bym się zdziwiła, pamietam że moja kumpelka miała tak w ok 30tyg. ale wiem ze w którymś czasopiśmie czytałam ze nawet w 20 tyg. może pojawić się siara....tak czy inaczej powiedz o tym lekarzowi, wątpie żeby to czyms groziło;-) trzeba przeboleć;-)
DZIEKI KAASIORKU ZA RADE ZO USLYSZENIA POZNIEJ . MUSZE ZMYKAC Z NIMI LUB BEZ

Gdzieś wyczytałam, że siara od 4 miesiąca może się pojawić ;-)

Dla mnie rewelacyjne byłoby odciąganie, podgrzewanie i podawanie w butelce, ale słyszałam, że pokarm szybciej zanika :/

Witam nowe mamusie:-D
WITAM WAS KOCHANE WPADNE DO WAS POZNIEJ I POZNIEJ WAS NADROBIE
ANIA WITAMY W GRONIE ZIMNYCH WARIATEK
DZIEWCZYNY WPADAM ZEBY SIE Z WAMIPODZIELIC ZE WLASNIE POLECIALO MI DOSC SPORO SIARY . TYLKO WYTARLAM CHYBA MUSZE SOBIE COS WLOZYC W BIUSTONOSZ BO NIE CHCE WYGLADAC JAK GLUPIA W RAZIE CZEGO A SOWJA DROGA NEI WIECIE CZY TO JUZ TAK ZOSTANIE ,CZY TO MOZE JEDNORAZOWY WYBRYK MOICH MELONOW?
Mam to samo od miesiąca dzień w dzień:sorry: i usłyszałam że to normalne wię nie masz się czym martwić;-)

A ja dopiero wróciłam z wykładów maaaasakra mózg mój dzisiaj już nie pracuje:baffled::baffled::baffled::baffled: Obiadek rano przygotowałam i Mężuś zrobił do końca także zaraz będę zajadać się;-):-D

reklama
Doby wieczorek dziewuszki .
Dzisiaj dopasowałam liste wyprawkową do swoich potrzeb , i zestawiłam ją z cenami jakie planuje na dany produkt przeznaczyc ... ( błogosławione allegro) I wyszło mi że będę musiała wydać jeszcze około 1500 zł ... i pomysleć ze mój Kocur chiał wszystkie zakupy zrobić po urodzeniu maluszka ...

A ja nie mam żadnych wycieków z piersi ? To źle ? Kiedy się moge spodziewać ?

Do góry