reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ok dziewuszki ja ide się ogarnąć i do sklepu po biustonosz bo moje 75h za małe się zrobiło.... jak tak dalej pójdzie to chyba się załamię.... :(

Miłego popołudnia lejdis :)

reklama
Pysia , no ja tez nie mam "kuleczki pepkowej" tylko taka wklęsłą miedzy faldkami dziórke , ale tak to napisalać że myslałam że masz brzuch jak plecy bez żadnej oznaki przynależnosci do matki :p

Kurna zostawiłam Was na 30 minut normalnie a Wy już szalejecie
RechotQ! No nieeeeee bez kremu.....Ty leć do apteki BEJBE po krem dla mamusiek!

a ja dziś robię spaghetti i sama sos robie a nie z torebki albo ze słoika, O!

obecnie natomiast jem jogurt poziomkowy z bananem popijając sokiem z marchewki

Ostatnia edycja:
Kurna zostawiłam Was na 30 minut normalnie a Wy już szalejecie
RechotQ! No nieeeeee bez kremu.....Ty leć do apteki BEJBE po krem dla mamusiek!

a ja dziś robię spaghetti i sama sos robie a nie z torebki albo ze słoika, O!

obecnie natomiast jem jogurt poziomkowy z bananem popijając sokiem z marchewki
ja mam jutro ambitne plany obiadowe. Zupa grzybowa ze świezych grzybów i kurczak z rożna :) zobaczymy co m iz tego wyjdzie

a w temacie filmów...
Pysia - dzięki za sprawozdanie z Galerianek,koniecznie muszę to obejrzeć (niekoniecznie w kinie:-D)

Polecam natomiast film Surogaci (w kinie widziałam)

Nie polecam Dystryktu 9 - FATALNA NUDA; ja lubię generalnie fantastykę,a le film jest nakręcony w formie reportażu kręconego z ręki. Wszędzie piszą, że film jest niezły -"fantastyczny film fantastyczny". No nie wiem, ja po 30 minutach przestałam oglądać. Może potem się rozkręciło?Napaliłam się na niezłą fantastykę po reklamach..i tyle z napalenia zostało..niespełnienie:-D:-)W kinomaniaku dali filmowi 8,5 na 10 i byli zachwyceni...

Mam teraz chętkę na obejrzenie bajki "Odlot"i "Weronika postanawia umrzeć"-i porównać film z książką.

Ostatnia edycja:
reklama
a w temacie filmów...
Pysia - dzięki za sprawozdanie z Galerianek,koniecznie muszę to obejrzeć (niekoniecznie w kinie:-D)

Polecam natomiast film Surogaci (w kinie widziałam)

Nie polecam Dystryktu 9 - FATALNA NUDA; ja lubię generalnie fantastykę,a le film jest nakręcony w formie reportażu kręconego z ręki. Wszędzie piszą, że film jest niezły -"fantastyczny film fantastyczny". No nie wiem, ja po 30 minutach przestałam oglądać. Może potem się rozkręciło?No nie wiem, napaliłam się na niezłą fantastykę po reklamach..i tyle z napalenia zostało..niespełnienie:-D:-)W kinomaniaku dali filmowi 8,5 na 10 i byli zachwyceni...

Mam teraz chętkę na obejrzenie bajki "Odlot"i "Weronika postanawia umrzeć"-i porównać film z książką.
ja łasnie czytłam ze surogoaci fatalni, a dystryk super :). Lubię filmy krecone z ręki wiec pewnie ise wybierzemy. Maz przyniósł Slumdoga, ale mnei nei ciągnie do oglądania go.

Do góry