reklama
Kurna zostawiłam Was na 30 minut normalnie a Wy już szalejecie
RechotQ! No nieeeeee bez kremu.....Ty leć do apteki BEJBE po krem dla mamusiek!
obecnie natomiast jem jogurt poziomkowy z bananem popijając sokiem z marchewki
a ja dziś robię spaghetti i sama sos robie a nie z torebki albo ze słoika, O!
Ostatnia edycja:
_Pysia_
Fanka BB :)
bo ja mam tam prawie gładko. Potem moze wam fotkę wklejęPysia , no ja tez nie mam "kuleczki pepkowej" tylko taka wklęsłą miedzy faldkami dziórke , ale tak to napisalać że myslałam że masz brzuch jak plecy bez żadnej oznaki przynależnosci do matki
_Pysia_
ja mam jutro ambitne plany obiadowe. Zupa grzybowa ze świezych grzybów i kurczak z rożna zobaczymy co m iz tego wyjdzieKurna zostawiłam Was na 30 minut normalnie a Wy już szalejecie
a ja dziś robię spaghetti i sama sos robie a nie z torebki albo ze słoika, O!
_Pysia_
juz ubrana jestem bo zaraz wychodzę na ploty
a w temacie filmów...
Pysia - dzięki za sprawozdanie z Galerianek,koniecznie muszę to obejrzeć (niekoniecznie w kinie)
Polecam natomiast film Surogaci (w kinie widziałam)
Nie polecam Dystryktu 9 - FATALNA NUDA; ja lubię generalnie fantastykę,a le film jest nakręcony w formie reportażu kręconego z ręki. Wszędzie piszą, że film jest niezły -"fantastyczny film fantastyczny". No nie wiem, ja po 30 minutach przestałam oglądać. Może potem się rozkręciło?Napaliłam się na niezłą fantastykę po reklamach..i tyle z napalenia zostało..niespełnienie:-)W kinomaniaku dali filmowi 8,5 na 10 i byli zachwyceni...
Mam teraz chętkę na obejrzenie bajki "Odlot"i "Weronika postanawia umrzeć"-i porównać film z książką.
Pysia - dzięki za sprawozdanie z Galerianek,koniecznie muszę to obejrzeć (niekoniecznie w kinie)
Nie polecam Dystryktu 9 - FATALNA NUDA; ja lubię generalnie fantastykę,a le film jest nakręcony w formie reportażu kręconego z ręki. Wszędzie piszą, że film jest niezły -"fantastyczny film fantastyczny". No nie wiem, ja po 30 minutach przestałam oglądać. Może potem się rozkręciło?Napaliłam się na niezłą fantastykę po reklamach..i tyle z napalenia zostało..niespełnienie:-)W kinomaniaku dali filmowi 8,5 na 10 i byli zachwyceni...
Mam teraz chętkę na obejrzenie bajki "Odlot"i "Weronika postanawia umrzeć"-i porównać film z książką.
Ostatnia edycja:
ale żeby zrobić zdjęcie pępkowi to wystarczy koszulkę podnieść i pstryk! :-)juz ubrana jestem bo zaraz wychodzę na ploty
reklama
_Pysia_
ja łasnie czytłam ze surogoaci fatalni, a dystryk super . Lubię filmy krecone z ręki wiec pewnie ise wybierzemy. Maz przyniósł Slumdoga, ale mnei nei ciągnie do oglądania go.a w temacie filmów...
Nie polecam Dystryktu 9 - FATALNA NUDA; ja lubię generalnie fantastykę,a le film jest nakręcony w formie reportażu kręconego z ręki. Wszędzie piszą, że film jest niezły -"fantastyczny film fantastyczny". No nie wiem, ja po 30 minutach przestałam oglądać. Może potem się rozkręciło?No nie wiem, napaliłam się na niezłą fantastykę po reklamach..i tyle z napalenia zostało..niespełnienie:-)W kinomaniaku dali filmowi 8,5 na 10 i byli zachwyceni...