reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Trzy lata z nią mieszkam i jej jeszcze nei zabiłam, nawet *****mi nie rzucałam do niej, ani raz unei wyszłam z domu trzaskając drzwiami czy przy niej nei płakałam ,także jestem twarda !!! Ale mąż, siostra i przyjaciólka się nasłuchali.

Dawaj ja lubie sobie porównywac pomysły TYCH ludzi :)
Tak jak myślałam baba ze stali :D
A że się musisz wygadać - DOBRZE - inaczej byś wybuchła!!

Ja moich teściów lubię chociaż u nich w domu jak dla mnie zbyt konserwatywnie znaczy tata zarabia mama zarabia gotuje zajmuje sie domem... i tylko jeden tekst mnie wkurzył jak do tej pory. Jak mój Kocur się pochwalił że ugotował gulasz sam - to ona zamiast się cieszyć że super fajnie to (niby żartem) powiedziała "A dlaczego mój syn sobie sam gotuje????!!!" No się zagotowałam bo walczę o to bardzo - a cieżko jest wierzcie mi - żeby obowiązki były równo podzielone - takie wiecie "raz ja raz ty" także ta takie teksty mi Kocura buntują i znów byłam kilka miesięcy w plecy - wrrr....

Ale domyślam się że to przy Was to Pan Pikuś - bo my nawet z nimi nie mieszkamy.
Chociaż zamieszkamy na czas remontu więc na pewno nazbieram troche historii :D HEHE

reklama
robią mi się bordowe rozstępy koło pępka.....wogole na brzuchu masakra kupie se mammamija z ziajki bo chyba oszaleje może to coś pomoże pewnie niewiele ale zawsze

Oj RECHOT - smaruj koniecznie kilka razy dziennie - kup coś co redukuje rozstępy poza czymś zapobiegającemu - jak już się pojawiły.
Jak szybko o to nie zadbasz to będziesz w czarnej d**ie - wiem coś o tym w podstawówce bardzo szybko urosły mi piersi - to zostaje już na zawsze - blednie, ale jest...
jeszcze sie nei smarujesz?? To kup sobie jakąs oliwkę i dobry krem dla mam. Smaruj się smaruj. Ja smaruje conajmniej raz dziennie. A i tak ostanio mam wrazenie, że mam za mało skóry i mnie koszmarnie brzuch swędzi.

A jak tam wasze pępki. Mi ise nigdy nie podobały takie "ciązowe" pępki - guziczki wystające :-)
Mój pępek wciąż schowany... moja znajoma mówi że jak schowany to królewna a jak wystający królewicz hehe - ale mi się nie wydaje bo przecież każdej ciężarówce wychodzi w końcu :))

Tak jak myślałam baba ze stali :D
A że się musisz wygadać - DOBRZE - inaczej byś wybuchła!!

Ja moich teściów lubię chociaż u nich w domu jak dla mnie zbyt konserwatywnie znaczy tata zarabia mama zarabia gotuje zajmuje sie domem... i tylko jeden tekst mnie wkurzył jak do tej pory. Jak mój Kocur się pochwalił że ugotował gulasz sam - to ona zamiast się cieszyć że super fajnie to (niby żartem) powiedziała "A dlaczego mój syn sobie sam gotuje????!!!" No się zagotowałam bo walczę o to bardzo - a cieżko jest wierzcie mi - żeby obowiązki były równo podzielone - takie wiecie "raz ja raz ty" także ta takie teksty mi Kocura buntują i znów byłam kilka miesięcy w plecy - wrrr....

Ale domyślam się że to przy Was to Pan Pikuś - bo my nawet z nimi nie mieszkamy.
Chociaż zamieszkamy na czas remontu więc na pewno nazbieram troche historii :D HEHE

Ja tęz usłyszłam, że to kobieta powinna podawać do słołu, a nie chłop. Ale powiedziałam :ze bardzo przykro, ale mamusia nigdy mnie na służącą nie wychowała i odeszłam od stołu bo mysłam, że jej te nwidelec w oko wbiję
tylko ja sie jeszcze nie smarowałam o rzesz w morde nie myslałam wogole o tym .....
No to śmigaj do sklepu i od dzisiaj sie samruj . Z tymi raczej nic nie zrobisz, ale nowe się może nie pojawią. Ja mam całe plery rozcharatane, dobrze, że niegy nie marzyłam że sobie walne jakieś tribale na plecach ;-)

Oj RECHOT - smaruj koniecznie kilka razy dziennie - kup coś co redukuje rozstępy poza czymś zapobiegającemu - jak już się pojawiły.
Jak szybko o to nie zadbasz to będziesz w czarnej d**ie - wiem coś o tym w podstawówce bardzo szybko urosły mi piersi - to zostaje już na zawsze - blednie, ale jest...

Mój pępek wciąż schowany... moja znajoma mówi że jak schowany to królewna a jak wystający królewicz hehe - ale mi się nie wydaje bo przecież każdej ciężarówce wychodzi w końcu :))
Ja nie mam pępka :D:D:D wiec mi chyba nei wyskoczy, mam taką nadzięję, ale musze mojej gin powiedzieć czy z tą blizną mi się nic nie zrobi.

Pysia twarda z Ciebie babka. masz tutaj nas i możesz do woli wy... i wyp... az ulży.

Rechot ja mam mustele i bardzo dobra. zero rozstępów. podobno pomaga tez na istniejące tylko droga jak fix. Ale jak kupiłam na początku opakowanie tak jeszcze pól zostało. Wiec cho...nie wydajna.
Mój pepek dalej schowany, a mi sie znów podobaja takie wystajace.
ciasto w piecu , ja zjadłam w bigu 1 kanapke i jogurcik mały leśny. Kinia przestała sie rzucać bo najedzona. Teraz wymyslic cos na obiado- kolacje.

reklama
Do góry