reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
DZIEN DOBRY LASKI - WLASNIE WROCILAM Z NK I MUSZE PRZYZNAC ZE WY TO TAKIE DZIDZIE JESTESCIE - DZIDZIE ALE JAKIE LASKI KUZWA GDZIE MI DO WAS - JAKIES GWIAZDECZKI - LADNE DZIEWUSZKI Z WAS I TAKIE MLODE . A SWOJA DROGA JEST JAKAS 30TKA MIEDZY NAMI . TYLKO SIE IDZIE , STARA DUPA ZE MNIE...

DZIEN DOBRY LASKI - WLASNIE WROCILAM Z NK I MUSZE PRZYZNAC ZE WY TO TAKIE DZIDZIE JESTESCIE - DZIDZIE ALE JAKIE LASKI KUZWA GDZIE MI DO WAS - JAKIES GWIAZDECZKI - LADNE DZIEWUSZKI Z WAS I TAKIE MLODE . A SWOJA DROGA JEST JAKAS 30TKA MIEDZY NAMI . TYLKO SIE IDZIE , STARA DUPA ZE MNIE...

Ja tam nie uważam, że jesteś stara dupa :-D bo z Ciebie też jest bejbe niezła :tak:

Hej Dziewczynki :-p Pogoda do dupki...ja znów mam 200km za sobą slalomem i czekam na obiad przygotowany rękami Mojego Ukochanego...:-p Pati zrobiłaś mi smaka na kawusie :-)!
Nie wiem jak Wy, ale ja w ciąży zaczęłam pic tą kawę Ricore z Nestle i jestem w niej zakochana:-p

Chyba sobie ściągnę te bękarty wojny, bo w taką pogodę to nic nie wymyślimy... Slumdog widziałam i podobał mi się choć czasami wiadomo było co się stanie za 5 min...wczoraj wieczorem zobaczyliśmy Brzydką prawdę :-) Uśmiałam się momentami, że hoho :-p
Tak w ogóle Laski to miłego weekendu ;-)

LADY MOCCA - JA TAM JUZ SWOJE WIEM - A JAKI MAM KOMPLEKS , ZE JAK DZIDZIA POJDZIE DO SZKOLY TO PANI POWIE ZE Z BABCIA PRZYSZLO . A SWOJA DROGA TO NAWET NIE WYPRAWIALAM TEJ 30TKI TAKIEGO MIALAM STRESA...

Kochana nie martw się Moja Mama miała 33 lata jak mnie urodziła i nigdy nie usłyszała nigdzie, że "babcia" przyszła po mnie:-p

reklama
Do góry