reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pysia twarda z Ciebie babka. masz tutaj nas i możesz do woli wy... i wyp... az ulży.

Rechot ja mam mustele i bardzo dobra. zero rozstępów. podobno pomaga tez na istniejące tylko droga jak fix. Ale jak kupiłam na początku opakowanie tak jeszcze pól zostało. Wiec cho...nie wydajna.
Mój pepek dalej schowany, a mi sie znów podobaja takie wystajace.
ciasto w piecu , ja zjadłam w bigu 1 kanapke i jogurcik mały leśny. Kinia przestała sie rzucać bo najedzona. Teraz wymyslic cos na obiado- kolacje.
ja robię pierś z kurczaka z majonezem i piekarkami i serem. brzmi dziwnie ale jest przepyszne.

reklama
1.napisz o BB :)
2.coś feministycznego - PARYTETY - za czy przeciw? Kongres Kobiet (w czerwcu chyba to było) stworzył postulat obowiązku wciągania na listy wyborcze 50% kobiet i umieszczania na przemian na listach wyborczych nazwisk pań i panów. Ja tam nie wiem, czy taki Obowiązek byłby okej, bo to chyba nie fair - mądra/nie mądra a na liście jak kandyduje być musi bo kobieta (to mi pachnie też historiami z większymi prawami z racji np pochodzenia. Tu: urodziłaś się kobietą więc na bank miejsce masz); generalnie tematyka i tematy feministyczne zawsze budzą emocje, szczególnie u PANÓW - można by było coś ciekawego napisać o dyskryminacji kobiet w pracy, w szkołach, uczelniach.

Ja tam lubię takie tematy biorące "myśli pod włos" - takie nieuczesane i niewygodne

o dzieki, moze sprobuje :) felietony zwykle sa pod włos czyli pewnie lubisz je czytac :)

Trzy lata z nią mieszkam i jej jeszcze nei zabiłam, nawet *****mi nie rzucałam do niej, ani raz unei wyszłam z domu trzaskając drzwiami czy przy niej nei płakałam ,także jestem twarda !!! Ale mąż, siostra i przyjaciólka się nasłuchali.

Dawaj ja lubie sobie porównywac pomysły TYCH ludzi :)

:D proszę bardzo ale tylko namiastka, są obecnie u nas i właśnie szykują się na wyjście na wesele, swoją drogą na 14 w Kościele a 5 minut drogi,,, no ale już są gotowi i czekają aż mężuś wróci z pacy i ich zawiezie, no ale nie o tym,,,
wracam np z pracy, chcę odkurzyć bo widzę że nic nie zrobione więc lece po odkurzacz a tu pada tekst: nie odkurzaj dzisiaj, bo dziś jest dzień nie na sprzątanie,,, wg tłumaczenia dzień księżycowy lub jakiś tam, nie iwem, nie interesuje mnie to, ale nie ma sensu bo dzisiejsze porządki szlak trafi za chwile,,,, i tak cały czas, kiedyś z oknami,,, dziś nie myj, wczoraj gdybyś umyła to nie byłoby smug i łatwo,,,, itd itp,,,
horoskop, wahadełko i wszelkiej maści wróżbici itd na 1, MIEJSCU,,,, sama powinna iśc do lekarza ale "trzymanie rąk na głowie w odpowiedniej pozycji" pomoże,,,, itd koniec na dzisiaj, no ale przyznaj,że jazda niezła :tak:

Czytam Was i czytam :-p
Mój pępek się nie zmienił jak była dziura do środka tak jest. Brzuchol smaruje ze 3 razy dziennie tylko oliwką bo po innych rzeczach jakieś krosty mi powychodziły więc te inne kremy które nakupiłam teraz nie wiem po co porozdawałam po rodzinie ale żadnego śladu rozstępów jeszcze nie widać na szczęście :-)
Rechotku Ty szybko biegiem do apteki kupić jakiś kremik i sie smarować ładnie proszę :D
Pysia silna Kobieta jesteś i nie przejmuj sie jedną osobą bo nie warto i szkoda szargać sobie nerwy wpuszczaj jednym uchem wypuszczaj drugim :)

:D proszę bardzo ale tylko namiastka, są obecnie u nas i właśnie szykują się na wyjście na wesele, swoją drogą na 14 w Kościele a 5 minut drogi,,, no ale już są gotowi i czekają aż mężuś wróci z pacy i ich zawiezie, no ale nie o tym,,,
wracam np z pracy, chcę odkurzyć bo widzę że nic nie zrobione więc lece po odkurzacz a tu pada tekst: nie odkurzaj dzisiaj, bo dziś jest dzień nie na sprzątanie,,, wg tłumaczenia dzień księżycowy lub jakiś tam, nie iwem, nie interesuje mnie to, ale nie ma sensu bo dzisiejsze porządki szlak trafi za chwile,,,, i tak cały czas, kiedyś z oknami,,, dziś nie myj, wczoraj gdybyś umyła to nie byłoby smug i łatwo,,,, itd itp,,,
horoskop, wahadełko i wszelkiej maści wróżbici itd na 1, MIEJSCU,,,, sama powinna iśc do lekarza ale "trzymanie rąk na głowie w odpowiedniej pozycji" pomoże,,,, itd koniec na dzisiaj, no ale przyznaj,że jazda niezła :tak:

WOOOOOOW - Mistrz!! :-D

kup sobie w aptece pharmaceris krem przeciwko rozstepom w ciazy, no i jesli juz masz to z tej samej serii jest tez juz na istniejace rozstepy. Dobry jest naprawde i slicznie pachnie - moj kochany az z checia chce mnie smarowac, to dobrze bo ja tego nie lubie robic....;)

ja stusuje od dawna, odkad tylko wiem ze jestem zaciazona, tylko na poczatku stosowalam takie ktore mozna stosowac w 2 msc-u. Ja mam tendencje do roztepow, na piersiach nie udalo mi sie uniknac, ale jasnieja od maseczek z glinki ( kupilam super specyfik)..mnie piersi najbardziej swedza...tak ze mam ochote ocierac sie o wycieraczke...

reklama

ŁOOO ale jazda. Dobrze ,że Ci do leakrza pozwalają jeżdzić. Jazda na maksa.
Moja za to najpeliej gotuje, sprząta i zyje. Nie powinnam kroić na tej deseczce warzyw, bo od warzyw jest ta deseczka od 20 lat. na tym palniku się smaży, a na tym gotuje, ta ściereczka jest od tego ta od tego. Jak coś inaczej zrobie to jej się mózg gotuję

Do góry