reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Na moje oko to ty za twarda jesteś żeby Ci jedna babcia krzywde mogła zrobić... zajdzie za paznokieć i owszem. Ale trzeba sobie na to firewalla założyć. Łatwo mi mówić... Ale wiem że dasz rade :D

reklama
Witam , ja już wróciłam ze szkoły . Doprawdy , zachwycająca placówka oświatowa ...
Nauczycielka nie przyhodzi na lekcje , nikt o tym nie wie z administracji , sekretarka nie ma numeru do szanownej pani , i klasa siedzi 2 godziny , tzn ja nie dalam rady siedziec , wiec już jestem w domu ....

Pysia podziwiam Cię :)) ja staram się "nie dawać" ale różnie z tym wychodzi,,, ale jak Wam popiszę pare tekstów mojej teściowej to będziecie się ze śmiechu turlać po podłodze, Gwarantuję :D

Witam , ja już wróciłam ze szkoły . Doprawdy , zachwycająca placówka oświatowa ...
Nauczycielka nie przyhodzi na lekcje , nikt o tym nie wie z administracji , sekretarka nie ma numeru do szanownej pani , i klasa siedzi 2 godziny , tzn ja nie dalam rady siedziec , wiec już jestem w domu ....
Ty juz ze szkoly wrocilas a ja jeszcze w wyrze siedze. musze sie zwlec pod przysznic, apotem do roboty. dzis czeka mnie sprzatanie mieszkanka:(. no i narobila mi wczoraj Anisen checi na pizze, wiec na obiad robie pizzunie, mniam...

Na moje oko to ty za twarda jesteś żeby Ci jedna babcia krzywde mogła zrobić... zajdzie za paznokieć i owszem. Ale trzeba sobie na to firewalla założyć. Łatwo mi mówić... Ale wiem że dasz rade :D
Trzy lata z nią mieszkam i jej jeszcze nei zabiłam, nawet *****mi nie rzucałam do niej, ani raz unei wyszłam z domu trzaskając drzwiami czy przy niej nei płakałam ,także jestem twarda !!! Ale mąż, siostra i przyjaciólka się nasłuchali.

Pysia podziwiam Cię :)) ja staram się "nie dawać" ale różnie z tym wychodzi,,, ale jak Wam popiszę pare tekstów mojej teściowej to będziecie się ze śmiechu turlać po podłodze, Gwarantuję :D
Dawaj ja lubie sobie porównywac pomysły TYCH ludzi :)

No widze, ze ja to mam raj z tysciowa:-D Ja sobie mieszkam w Oslo a tesciowa widze tylko na swieta i w wakacje:-D To jest zycie...Zreszta moja tesciowa jakos specjalnie sie naszym zyciem nie interesuje, naszczescie:-D:-D

robią mi się bordowe rozstępy koło pępka.....wogole na brzuchu masakra kupie se mammamija z ziajki bo chyba oszaleje może to coś pomoże pewnie niewiele ale zawsze

robią mi się bordowe rozstępy koło pępka.....wogole na brzuchu masakra kupie se mammamija z ziajki bo chyba oszaleje może to coś pomoże pewnie niewiele ale zawsze

jeszcze sie nei smarujesz?? To kup sobie jakąs oliwkę i dobry krem dla mam. Smaruj się smaruj. Ja smaruje conajmniej raz dziennie. A i tak ostanio mam wrazenie, że mam za mało skóry i mnie koszmarnie brzuch swędzi.

A jak tam wasze pępki. Mi ise nigdy nie podobały takie "ciązowe" pępki - guziczki wystające :-)

reklama
Mądry rechot po szkodzie !!!!
Trza było stosowac od 4 miesiąca !!! To sie stosuje zapobiegawczo a nie jak sie pojawią !!! Dałabym ci klapsa w dupe ale znając ciebie to moglo by sie okazac ze to nagroda a nie kara ....

Mi powoli zaczyna wystawac pępek :p

Do góry