reklama
Witam , ja już wróciłam ze szkoły . Doprawdy , zachwycająca placówka oświatowa ...
Nauczycielka nie przyhodzi na lekcje , nikt o tym nie wie z administracji , sekretarka nie ma numeru do szanownej pani , i klasa siedzi 2 godziny , tzn ja nie dalam rady siedziec , wiec już jestem w domu ....
Nauczycielka nie przyhodzi na lekcje , nikt o tym nie wie z administracji , sekretarka nie ma numeru do szanownej pani , i klasa siedzi 2 godziny , tzn ja nie dalam rady siedziec , wiec już jestem w domu ....
zabeczka
Fanka BB :)
Ty juz ze szkoly wrocilas a ja jeszcze w wyrze siedze. musze sie zwlec pod przysznic, apotem do roboty. dzis czeka mnie sprzatanie mieszkanka. no i narobila mi wczoraj Anisen checi na pizze, wiec na obiad robie pizzunie, mniam...Witam , ja już wróciłam ze szkoły . Doprawdy , zachwycająca placówka oświatowa ...
_Pysia_
Trzy lata z nią mieszkam i jej jeszcze nei zabiłam, nawet *****mi nie rzucałam do niej, ani raz unei wyszłam z domu trzaskając drzwiami czy przy niej nei płakałam ,także jestem twarda !!! Ale mąż, siostra i przyjaciólka się nasłuchali.Na moje oko to ty za twarda jesteś żeby Ci jedna babcia krzywde mogła zrobić... zajdzie za paznokieć i owszem. Ale trzeba sobie na to firewalla założyć. Łatwo mi mówić... Ale wiem że dasz rade
Dawaj ja lubie sobie porównywac pomysły TYCH ludziPysia podziwiam Cię ) ja staram się "nie dawać" ale różnie z tym wychodzi,,, ale jak Wam popiszę pare tekstów mojej teściowej to będziecie się ze śmiechu turlać po podłodze, Gwarantuję
zabeczka
No widze, ze ja to mam raj z tysciowa Ja sobie mieszkam w Oslo a tesciowa widze tylko na swieta i w wakacje To jest zycie...Zreszta moja tesciowa jakos specjalnie sie naszym zyciem nie interesuje, naszczescie
zabeczka
Ja uzywam tego tego kremu od pocztku, ale znajac moja sklonnosc do rozstepow to i tak mi wyjda, niestety
_Pysia_
jeszcze sie nei smarujesz?? To kup sobie jakąs oliwkę i dobry krem dla mam. Smaruj się smaruj. Ja smaruje conajmniej raz dziennie. A i tak ostanio mam wrazenie, że mam za mało skóry i mnie koszmarnie brzuch swędzi.
A jak tam wasze pępki. Mi ise nigdy nie podobały takie "ciązowe" pępki - guziczki wystające :-)
reklama