reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Witam gorąco.
zaspalismy, masakra. J pojechal szybko do pracy a ja zabieram sie za obiad i ciasto. Trzymajcie kciuki zeby wyszło dobre.
J sie tak przeziębił, pewnie przez to przepracowanie ze ledwie dycha. Wczoraj wymyślił ze będzie spał na podłodze. Ja nie pikole. Co On jeszcze wymyśli. Zaraz jak upieke ciasto ide do apteki cos mu kupic. dziewczyny co go szybko postawi na nogi? Macie jakies pomysły?

Ja bym CI powiedziała co jest najlepsze.... takie porządne wypocenie się pod kołdrą i to najlepiej działa bo ze zdwojoną mocą jak Ty mu pomożesz :-)

Rechotku zapisane :-) teraz to mam taka pamiec ze poszłabym do apteki i po drodze zdązyła zapomniec po co idę:-D

ciasto kruche zrobione, śliwki umyte, mięso się rozmraża, ja wprawdzie w proszku ale zaraz się pozbieram. Tylko dom jak po bombardowaniu :zawstydzona/y:.
Byle do przeprowadzki :-)

Ja bym CI powiedziała co jest najlepsze.... takie porządne wypocenie się pod kołdrą i to najlepiej działa bo ze zdwojoną mocą jak Ty mu pomożesz :-)

oj to wtedy na samym poceniu by sie nie skończyło
trzeba to dziś w nocy uskutecznić, wcześniej namawiając go na kąpiel w wannie. Sprawdzimy czy jeszcze sie we troje mieścimy

No Pysia - ja się nigdzie bez męża nie ruszam a już na pewno nie na miasto i jeszcze na jakąs kawę - toż tam pełno pokus dla duszy i ciała - ciężarna powinna chronić się przed wszelkim diabelskim zepsuciem, głównie dzięki towarzystwu męża - co ty.... nie wiesz????

No ja jakaś głupia w tym względzie jestem..

no ja na trzeźwo wogole w takie miejsca nie chodzę ciężko to znieść....albo trzeba się nastwić jak badać idziesz badać środowiska społeczne lub patologie ooooooo......

a ja pijam herbatki bez cukru teraz wiec wiesz .....zobacz co niedobór cukru robi z człowiekiem

Nawet sobie tak pomysłam, ze z socjologicznego punktu widzenia całkiem ciekawe doświadczenie :). Jak mąż przyjechał po mnie to mu nie pozwolilam z auta wysiadać :)

Musze cukier odstawić, skoro takie efekty to daje :)
Chociąz ostanio i tak staram się to robić, bo po czekoladxzie i takich słodkościach to mnie maluteńka zgada męczy.

Pyśka - od razu głupia... po prostu pierwszy raz w błogosławionym stanie i nie wszystkie rzeczy wiesz od razu a babcia cię dokształca czyż nie??? Zobacz jakie ty masz szczęście :laugh2:

reklama
Pyśka - od razu głupia... po prostu pierwszy raz w błogosławionym stanie i nie wszystkie rzeczy wiesz od razu a babcia cię dokształca czyż nie??? Zobacz jakie ty masz szczęście :laugh2:

Ty sobie tak nawet nie żartuje bo ja tu codzien traumę mam. Pewnie znowu moje dzieci stwierdzą ze ja w ogóle mam je w dupie bo zanim im coś "doradzę" to mnei bedą musiał ze 3 razy poprosić, żeby nei było że się w ich życie wtrącam. Ale co mnie nei zabije to mnie wznmocni :)

Do góry