reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Cześc Laseczki, Was nasdrobić to masakra jakaś. Ale dałam radę.
Byłam wczoraj na panieńskim, anjpierw w domu, potem na dyskotekę. Dla mnei masakra. Niesety biale kozaki i karki to nei moje klimaty, a zwłaszcza an trzeźwo :)

Witam kochane lutóweczki!

u mnie ze zdrówkiem kiepsko wogole zero mozliwosci oddychania przez nos i grdło tez zawalone! Pół nocy nie spłam tylko mezowi beczałam ze umieram bo sie dusze! Wiec dzis sie wybralam do lekarza i dostałam l4 do przyszlego piatku no i niestety ANTYBIOTYK podobno bezpieczny dla dzidzi ale najgorsze jest to ze jutro mam wesele sukienka juz kupiona a zreszta pol rodziny by sie obrziło jak bym nie poszla! Nie wiem czy dam rade moze tylko na slub pujde :-(

dzieki no i chyba tak zrobie wsumie na slu nie musze sie stroic w kiecke wiec sie cieplo ubiore! Najgorzej szkoda mi meza bo tak sie cieszyl ze sobie potanczy :-(

Marga olej rodzinkę, jak się obrażą to ich problem, a jak sie bardziej pochorujesz to bedzie twoj problem, także chyba nei trudno wybrać
hym jak to jajek nie lubi....każda baba lubi jajaka...do konca życia......

rechot a Ty o pannach co lubią panny to nei słyszałaś? one za jajkami to tak chyba średnio przepadają :)

zauważyłam temat ŚWIŃSKIEJ GRYPY i wogóle grypy a także SZCZEPIEŃ ODRADZAM ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM!!!!! są straszne skutki szczególnie szczepionki na świńską grypę poczytajcie najpierw zanim się zdecydujecie, mnie znajomy trochę uświadomił i nigdy w życiu się nie zdecyduję a już na pewno nie będąc w ciąży,,,
MamoAlexa dziękuje i powiem szczerze,że u mnie teściowa, to temat RZEKA,,, szkoda gadać, nawet dzisiaj jestem wymęczona,,,, no ale nic, a Tobie współczuję tymi 6 miesiącami wspólnego mieszkania, mnie "obiecała" 3 miesiące z tego samego powodu, więc wiem coś o tym,,, jestem przerażona jak na tą chwilę a podejrzewam,że lepiej nie będzie,,,, :no:

Dziewczyny, a czemu nei powiedzieć ze sobie nei życzycie pomocy. To jest was czas. Jeszcze rozumiem, jakby mamy sie deklarowały, ale teściowe? U mnei żadna nie wpadła na taki pomysł narazie. Chociaż babcia męza już ostro czyta o ciązy i dzidziach (już mam stres na ten motyw , bo zaś się okaże niewdzieczną, niepokorną zołza, bo zasze walę prosto z mostu, że sobie nie zyczę "pomocy" (czyt. przeszkadzania))
Mam do was ważne pytanie i bardzo chcę aby każda co czuje ruchy się wypowiedziała bo się niepokoję....

odczuwam ruchy nieregularnie i z regóły tylko w jednym rejonie brzucha tak dziwnie żadko w innych rejonach....tak jakby pukało mnie tylko w jednym miejscu....martwię się tym....jak wy macie??????
Mój mnie kopie tez tylko w jedne miejsce, czasami w pod pępkiem, ale rzadko. Widocznie załapał wygodną pozę i nei ma zamiaru zmieniać narazie. (jak ja już chce wiedzieć co mnie tam kopie, bo już mi głupio muwić dzieciaczek, czhe po imieniu do brzucha mówić)

Czyli wszystkie mamy tak samo :tak:jest cool

a tekst o całowaniu w dupsko pierwsza klasa :-D

ehh poszłabym może do kina...na Odlot albo Galerianki - chyba Pysia dziś poszła na Galerianki, nie?

Byłam na filmie. Film cięzki bardzo, Kazdy rodzic powinien go obejrzeć. Ale nei koniecznie trzeba za niego płacić w kinie. ja zawsze chodze na film z efektami do kina. ten jest społeczno reportażowy, także można oglądac w domu. Ale warto obejrzeć, zwłasza że nei jest to fikcja literacka, tylko prawda. Masakra, nie wiem kto wychowuje te dzieci, chyba tylko ulica

wiecie co... mój mężuś też chodzi cały w nerwach, rozdrażniony, wkurzony, wyżywa się na pracownikach i swojej mamie i nawet czasem na mnie, ma nerwobóle... idę się nim zająć na tyle ile mogę w moim stanie - wspólna kąpiel, świece, balsamik i przytulanki i rozmowy na temat tylko miłych aspektów tej ciąży...

TYGRYNKA ty chyba chcesz w dupę. Laseczka nawet głupie całowanie z mezem powoduje zwiększenie ukrwienia macicy, bo tam zaczyna krew spływac, bo się organizm na seksik szykuje. Ciepła kapiel tez jest zalecana przed seksikiem. Wiec dla CIEBIE to wszystko jest ZAKAZANE. Macie załozyc worki pokutne, i najlpeiej to nawet na siebie nei zerkać, żeby się nie kusić.

ja nie mam futra ....kupie se kutra

Co ty fajnego pijesz, że masz taki humor. ja tez chce!!!
Wita m drogie kolezanki!

mi od wczoraj moje chorobsko nie przeszlo wic rezygnuje dzis z wesela tylko sie na slub wybiore! Lece posprzatac i pomalowac ladnie paznokietki bo na slubie tez trzeba jakos wygladac :-)
No i bardz dobrze, ze na takie rozwiązanie ise zdecydować. Ty i dzidziuś jesteście najważniejsi

agasz82 wszystkiego najlepszego.

No i jak przylazłam to zaś wszystkie polazły, jak na złość.
idę sprzątać w takim razie. bo zaraz robie wypad na miasto, skoczę z koleżanką na kawkę :). babcia sie znowu zbulwersuje, tak jak wczoraj :-D:-D:-D. Chyba kobieta w ciązy nei powinna z domu wychodzić, a już na pewno bez męża. a ja myslałam że my w środku Europy żyjemy :D

Agasz82 Wszystkiego najlepszego, By ten dzień był najwspanialszym w dotychczasowym wspólnym życie i pierwszym w całym następnym. Kochana bądź szczęśliwa

Witam gorąco.
zaspalismy, masakra. J pojechal szybko do pracy a ja zabieram sie za obiad i ciasto. Trzymajcie kciuki zeby wyszło dobre.
J sie tak przeziębił, pewnie przez to przepracowanie ze ledwie dycha. Wczoraj wymyślił ze będzie spał na podłodze. Ja nie pikole. Co On jeszcze wymyśli. Zaraz jak upieke ciasto ide do apteki cos mu kupic. dziewczyny co go szybko postawi na nogi? Macie jakies pomysły?

Cześc Laseczki, Was nasdrobić to masakra jakaś. Ale dałam radę.
Byłam wczoraj na panieńskim, anjpierw w domu, potem na dyskotekę. Dla mnei masakra. Niesety biale kozaki i karki to nei moje klimaty, a zwłaszcza an trzeźwo :)

Co ty fajnego pijesz, że masz taki humor. ja tez chce!!!

no ja na trzeźwo wogole w takie miejsca nie chodzę ciężko to znieść....albo trzeba się nastwić jak badać idziesz badać środowiska społeczne lub patologie ooooooo......

a ja pijam herbatki bez cukru teraz wiec wiesz .....zobacz co niedobór cukru robi z człowiekiem

Agasz82

Witam gorąco.
zaspalismy, masakra. J pojechal szybko do pracy a ja zabieram sie za obiad i ciasto. Trzymajcie kciuki zeby wyszło dobre.
J sie tak przeziębił, pewnie przez to przepracowanie ze ledwie dycha. Wczoraj wymyślił ze będzie spał na podłodze. Ja nie pikole. Co On jeszcze wymyśli. Zaraz jak upieke ciasto ide do apteki cos mu kupic. dziewczyny co go szybko postawi na nogi? Macie jakies pomysły?

kup mu zestaw TABCIN i THERAFLUE....i ciepłą szarlotkę zrób a na niedziele tłusty rosołek

reklama
No i jak przylazłam to zaś wszystkie polazły, jak na złość.
idę sprzątać w takim razie. bo zaraz robie wypad na miasto, skoczę z koleżanką na kawkę :). babcia sie znowu zbulwersuje, tak jak wczoraj :-D:-D:-D. Chyba kobieta w ciązy nei powinna z domu wychodzić, a już na pewno bez męża. a ja myslałam że my w środku Europy żyjemy :D
No Pysia - ja się nigdzie bez męża nie ruszam a już na pewno nie na miasto i jeszcze na jakąs kawę - toż tam pełno pokus dla duszy i ciała - ciężarna powinna chronić się przed wszelkim diabelskim zepsuciem, głównie dzięki towarzystwu męża - co ty.... nie wiesz????

Do góry