reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No właśnie zauważyłam że osoby które są mi dalsze (np. teściowa , była żona Kocura , koleżanki ) martwią się bardziej i są bardziej chętni do pomocy niż moje najbliższe otoczenie ... rodziny sie nie wybiera ... ale na szczeście można wybrac w jak zażyłych stosunkach chce sie z nia być ... Szkoda że czasem trzeba podejmować decyzje o ukruceniu więzów i ograniczeniu kontaktów dla dobra zdrowia . Zarówno psychicznego jak i fizycznego ...

Paullla !!! GRATULEJSZYN !!!

:(, no u nas dopiero hardcore się zacznie i cała rodzina się na nas wypnie. Ale trudno.

Paullla gratulacje !!

reklama
Ja tez się nie mam zamiaru szczepić, nie chorowałam na grypę i nie szczepiłam się nigdy. A to już są dostępne te szczepionki? Mówili że w styczniu będą.

Tu juz maja i zapraszaja za 2 tygodnie. ;)
W styczniu to juz dla nas za pozno, bo trzeba brac te czepionke w dwoch dawkach z trzytygodniowym odstepem.
Zobaczymy...
W kazdym razie zdam Wam relacje jak juz sie zdecyduje i czy warto bylo...;-)

Ja tak samo, ja mam dopiero 22 października i tez coś czuję, że albo nam dupkę pokaże, albo nie będzie wiadomo:-D Ty przynajmniej kochana masz jakiś procent podany, że to chłopczyk:-D

Trzymam kciuki żeby pokazał, bo okropne jest uczucie jak się chce widzieć, a ten uparciuch chowa :-p Procent nie procent, a jak to była przez sekundę pępowina? haha

Ech ja nie wiem czy sie doczytałaś ale marzyłam o siusiaku... ale przeciez i u ciebie czy bedzie chlopczyk czy dziewunia bedzie slodko i najlepiej na swiecie :)

Czytałam, czytałam :-p Pewnie, ja już się cieszę, że będzie synuś na 99%, a też liczyłam na odwrót, że będzie córunia ;-) Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy! Teraz się tyle słyszy przykrych przypadków, że szok :-(

Siuniab : juz kiedys pisałam jej list ... przy następnym spotkaniu skwitowała to tym że sie za duzo filmów naoglądałam .
Któraś pytała co kazała zrobić ...
-wyszorować kuchenke razem z piekranikiem
-umyć gary
-wyczyścic blaty
-przebrać produkty zjadliwe i niezjadliwe w lodówce
- umyc i podokurzac podłogi
-poskładac i poprasować wyprane ubrania
-wrzucić kolejne pranie ...( u nas barzo mądrym pomysłem jest to że pralka stoi w piwnicy a pranie suszy sie na strychu ...)
sory ...ale dla mnie to droche za duzo ... zwłaszcza że po 4 osobach ...

Ja pytałam;-) No jakby nie było to jednak dużo obowiązków... zrób najwyżej chociaż dwie rzeczy i olej resztę;-) ja tak robię :-p a potem "chciałam posprzątać jak widzicie, ale jednak nie dałam rady"

Kurde przybłąkał mi się malusi biały kotek pod drzwi... dałam mu jeść, ale przy moim psie i braku przeciwciał na toksoplazmozę trzymam się troszkę z daleka... a żal mi go :-:)-(

Bardzo dziękuję:-)
Jeny jak ja się cieszę że wszystko jest dobrze ze mną i z Wikusią. Moja mama i teściowa jak się dowiedziały, ze będzie wnuczka to tak mi krzyczały w słuchwkę, że musiałam odsunąć telefon od ucha.

bardzo bardzo bardzo gratuluje :) mialas te same problemy co ja, ze niunia nie chciala sie pokazac - widac dziewczynki takie sa :):):):)

reklama
Tu juz maja i zapraszaja za 2 tygodnie. ;)
W styczniu to juz dla nas za pozno, bo trzeba brac te czepionke w dwoch dawkach z trzytygodniowym odstepem.
Zobaczymy...
W kazdym razie zdam Wam relacje jak juz sie zdecyduje i czy warto bylo...;-)

A no własnie, a w Polsce ona ma być w styczniu. Ja tez pierwsze co to pomyślałam że to za późno dla nas.

Do góry