reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
to współczuję wyprawy. Bez sensu że nei dzwonili.
A przed babcią nei mam gdzie się schowac :(
Cholercia no to problem jest...Choc póki śniegu nie ma to na spacerek uciekaj gorzej w zimie będzie:sorry:
Pati no co za...cipasy jedne no! No niech ich cipki strzelą bokiem! Biedna chora tłukłaś się i nie łaska powiadomić telefoniczne co, nagle kryzys? Linia za krótka, czy jak!? No ale twarda babka jesteś dasz radę i wytrzymasz do 19 paździa!
A nawet mi nie mów mają w rejestracji wszystkie dane kontaktowe w tym tel. mój i Grześka jako awaryjny widocznie oszczędności na rachunkach telefonicznych:confused2: Ale rozbawiła mnie baba przede mną jak opierdzieliła baby w rejestracji, bo się wczoraj rejestrowała telefonicznie do mojej gin. a jej nie ma od 3 dni i nikt jej nie powiedział, biedna z dębicy specjalnie przyjechała tylko po to żeby karteczkę na drzwiach przeczytać, no ale cóż zrobić:sorry: Chyba się pofatyguje w czwartek do niej prywatnie po l4 bo od rodzinnego mam do piątku a chce już mieć ciągłość, a nie wracać do tej kostnicy:confused2:

hehe..fajowy gif;-):-D

a mnie męczy od rana zgaga;/:-(

Ojjej to może wypij herbatkę zwykłą ale z minimalną ilością cukru ( nawet nie pół łyżeczki) powinno pomóc:tak:

O boże...słucham sobie przeróbki Akon& David Guetta - Sexy coś tam i normalnie przypominają mi się młode lata jak się szalało na dyskotekach...aajjj...chciałabym się cofnąć 3 lata w tył w czas, kiedy tańcuję z moimi na parkiecie

Cholercia no to problem jest...Choc póki śniegu nie ma to na spacerek uciekaj gorzej w zimie będzie:sorry:

A nawet mi nie mów mają w rejestracji wszystkie dane kontaktowe w tym tel. mój i Grześka jako awaryjny widocznie oszczędności na rachunkach telefonicznych:confused2: Ale rozbawiła mnie baba przede mną jak opierdzieliła baby w rejestracji, bo się wczoraj rejestrowała telefonicznie do mojej gin. a jej nie ma od 3 dni i nikt jej nie powiedział, biedna z dębicy specjalnie przyjechała tylko po to żeby karteczkę na drzwiach przeczytać, no ale cóż zrobić:sorry: Chyba się pofatyguje w czwartek do niej prywatnie po l4 bo od rodzinnego mam do piątku a chce już mieć ciągłość, a nie wracać do tej kostnicy:confused2:

To sie nazywa polska biurokracja i służba zdrowia..zawsze ciężko im swoje 4 litery ruszyc i powiadomic o zmianach jakie zaszły,a później człowiek nie potrzebnie sie denerwuje i rzuca"mięsem":] :cool:

Dziękuję Wam za gratulacje i za trzymanie kciuków, bo to napewno też bardzo pomogło. Uciekam na mała drzemkę, a potem na obiadek do teściówki. Wpadnę wieczorkiem:tak:

Ojjej to może wypij herbatkę zwykłą ale z minimalną ilością cukru ( nawet nie pół łyżeczki) powinno pomóc:tak:

O boże...słucham sobie przeróbki Akon& David Guetta - Sexy coś tam i normalnie przypominają mi się młode lata jak się szalało na dyskotekach...aajjj...chciałabym się cofnąć 3 lata w tył w czas, kiedy tańcuję z moimi na parkiecie

Popijam mleko i przechodzi,ale jak coś tylko zjem to powraca;/ eh..
ja też bym sobie "potupała"..ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i nadrobimy już na następne wakacje;-):-D<tańczę>hehe;-):-D

Moja Kochana ! :*:-) Już usiadłam sobie w końcu i pierdziele nie wstaje ! :-)
Pati przejeżdżałam ostatnio koło Mielca i tak sobie o Tobie myślałam :rofl2: !
a! i proszę się pochwalić włoskami :-)

Stęskniło mi się bardzo za Wami... a aż tyle nie nadrobię :-(
Czy u Wszystkich Lutóweczek wszystko ok ? Mam nadzieję, że żadna nie leży w szpitalu teraz...
Cholercia jasna to jak będziesz następnym razem to do mnie napisz, zadzwon cokolwiek;-) zrobię coś dobrego do jedzonka poobjadamy się i będzie super:-ppochwalę się na pewno tylko baterie muszę naładować w aparacie:-pJa niedługo się wybieram do tarnowa pobuszować po sklepach to może wskażesz mi parę sklepów i jeśli będziesz miała czas to może wybierzesz się ze mną?:-p:-)

reklama
Do góry