reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cholercia no to problem jest...Choc póki śniegu nie ma to na spacerek uciekaj gorzej w zimie będzieto współczuję wyprawy. Bez sensu że nei dzwonili.
A przed babcią nei mam gdzie się schowac
A nawet mi nie mów mają w rejestracji wszystkie dane kontaktowe w tym tel. mój i Grześka jako awaryjny widocznie oszczędności na rachunkach telefonicznych Ale rozbawiła mnie baba przede mną jak opierdzieliła baby w rejestracji, bo się wczoraj rejestrowała telefonicznie do mojej gin. a jej nie ma od 3 dni i nikt jej nie powiedział, biedna z dębicy specjalnie przyjechała tylko po to żeby karteczkę na drzwiach przeczytać, no ale cóż zrobić Chyba się pofatyguje w czwartek do niej prywatnie po l4 bo od rodzinnego mam do piątku a chce już mieć ciągłość, a nie wracać do tej kostnicy
Ojjej to może wypij herbatkę zwykłą ale z minimalną ilością cukru ( nawet nie pół łyżeczki) powinno pomóc
O boże...słucham sobie przeróbki Akon& David Guetta - Sexy coś tam i normalnie przypominają mi się młode lata jak się szalało na dyskotekach...aajjj...chciałabym się cofnąć 3 lata w tył w czas, kiedy tańcuję z moimi na parkiecie
olenka12345
Fanka BB :)
Cholercia no to problem jest...Choc póki śniegu nie ma to na spacerek uciekaj gorzej w zimie będzie
A nawet mi nie mów mają w rejestracji wszystkie dane kontaktowe w tym tel. mój i Grześka jako awaryjny widocznie oszczędności na rachunkach telefonicznych Ale rozbawiła mnie baba przede mną jak opierdzieliła baby w rejestracji, bo się wczoraj rejestrowała telefonicznie do mojej gin. a jej nie ma od 3 dni i nikt jej nie powiedział, biedna z dębicy specjalnie przyjechała tylko po to żeby karteczkę na drzwiach przeczytać, no ale cóż zrobić Chyba się pofatyguje w czwartek do niej prywatnie po l4 bo od rodzinnego mam do piątku a chce już mieć ciągłość, a nie wracać do tej kostnicy
To sie nazywa polska biurokracja i służba zdrowia..zawsze ciężko im swoje 4 litery ruszyc i powiadomic o zmianach jakie zaszły,a później człowiek nie potrzebnie sie denerwuje i rzuca"mięsem":]
olenka12345
Ojjej to może wypij herbatkę zwykłą ale z minimalną ilością cukru ( nawet nie pół łyżeczki) powinno pomóc
O boże...słucham sobie przeróbki Akon& David Guetta - Sexy coś tam i normalnie przypominają mi się młode lata jak się szalało na dyskotekach...aajjj...chciałabym się cofnąć 3 lata w tył w czas, kiedy tańcuję z moimi na parkiecie
Popijam mleko i przechodzi,ale jak coś tylko zjem to powraca;/ eh..
ja też bym sobie "potupała"..ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i nadrobimy już na następne wakacje;-)<tańczę>hehe;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cholercia jasna to jak będziesz następnym razem to do mnie napisz, zadzwon cokolwiek;-) zrobię coś dobrego do jedzonka poobjadamy się i będzie superpochwalę się na pewno tylko baterie muszę naładować w aparacieJa niedługo się wybieram do tarnowa pobuszować po sklepach to może wskażesz mi parę sklepów i jeśli będziesz miała czas to może wybierzesz się ze mną?:-)Moja Kochana ! :*:-) Już usiadłam sobie w końcu i pierdziele nie wstaje ! :-)
Pati przejeżdżałam ostatnio koło Mielca i tak sobie o Tobie myślałam !
a! i proszę się pochwalić włoskami :-)
Stęskniło mi się bardzo za Wami... a aż tyle nie nadrobię :-(
Czy u Wszystkich Lutóweczek wszystko ok ? Mam nadzieję, że żadna nie leży w szpitalu teraz...
olenka12345
Ja też lecę do miasta po zakupki..później się odezwę;-)
Miłego dnia!!:-);-)
Miłego dnia!!:-);-)
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie Lutóweczki!:-) ja właśnie dopiero sie do Was doczytałam,bo od rana sprzątam chatkę i właśnie jestem w trakcie prasowania hehe
miłego dzionka życzę Mamuśki;-):-)
Ja tez jestem w trakcie prasowania i prania, ale zaglądam co jakiś czas:-)