reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzisiaj i ja mam cięty dzien na chlopa. No kurde ja dzis w pracy bylam, a on siedzial w domu, w dzien spal, bo dziecię w przedszkolu bylo. Nie wspomne o tym, ze wczoraj do 3-ej w nocy przy kompie siedzial, a teraz wszystko zostawil na mojej glowie. I w najlepsze poszedl spac, az chrapie. A na mojej glowie ogarnac chatke, pozmywac, wykąpac, nakarmic malego. By mogl mi laskawca pomoc, a nie najlepiej do wyra i nic go nie obchodzi......

Nie wiem czy zolza jestem czy to nie jest normalne....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Gucha90 dzięki za przywitanko
025.gif
hie hie ...

widzę, że Ty masz na 26 lutego ... to jeden dzień różnicy
031.gif
whistle.gif

Rechot no ja już taka jestem wszystko muszę mieć obcykane na 1,2,3 inaczej nie dam żyć!:-D

boszzzz kobito

ALE NIE MUSISZ SIE TAK SIE TLUMACZYC TAK TAK KOLEGA Z DAWNYCH LAT hihi...;-)

nosz kurna przecie moja Andzela nieczynna do lutego ....jest szansa ze choć raz będę zgrywać niedostępną do końca

rechot jak kolwiek to zabrzmi, a h..., co tam myślta co chceta KOCHAM CIĘ normalnie pipo!!!! ha ha ha

JA + WAGINA w jednym zdaniu??? czuję się sexualnie zaniepokojona

dzisiaj i ja mam cięty dzien na chlopa. No kurde ja dzis w pracy bylam, a on siedzial w domu, w dzien spal, bo dziecię w przedszkolu bylo. Nie wspomne o tym, ze wczoraj do 3-ej w nocy przy kompie siedzial, a teraz wszystko zostawil na mojej glowie. I w najlepsze poszedl spac, az chrapie. A na mojej glowie ogarnac chatke, pozmywac, wykąpac, nakarmic malego. By mogl mi laskawca pomoc, a nie najlepiej do wyra i nic go nie obchodzi......

nie wiem czy zolza jestem czy to nie jest normalne....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to widze ze masz taki sam problem moj truten to samo mysli ze sluzaca jestem ale przy kompie to do 5 rano potrafi siedziec na szczescie do 24 jest w pracy i mam spokuj

reklama
Do góry