reklama
ehe hie hie hie hie Jak dobrze że ktoś się odezwał, bo już normalnie czułam że depresja zbliża się do mnie i tupie tak głośno tupie tupie i mówi "mam cię zjem cię" ha ha ha
Piszta ;piszta bo już mi się morda zaczyna śmiać i jest szansa że dziś życie mego męża nie będzie zagrożone i nie skończy sie tragedią rodzinną
Piszta ;piszta bo już mi się morda zaczyna śmiać i jest szansa że dziś życie mego męża nie będzie zagrożone i nie skończy sie tragedią rodzinną
Majsii
Fanka BB :)
Te chłopy są nienormalne mój jak był w domu tez potrafił do rana przy kompie siedziec a później wielce zmęczony pffffffff naprawdę takiemu widły i niech zap........to widze ze masz taki sam problem moj truten to samo mysli ze sluzaca jestem ale przy kompie to do 5 rano potrafi siedziec na szczescie do 24 jest w pracy i mam spokuj
To tak jak jaahahahahaha, prawie z krzesla spadlam.................
Ha ha ha Andżela kurde ty się ino na trzy spusty pozamykaj okna zabij dechami bo jak się kurna wszystkie zakochane i gotowe zmienić oreintację do ciebie zwalimy to doby nie starczy ha ha ha aha Ja pierdziele normalnie nie wytrzymie trzymajta mnie laski ha ha ha pęknę ze śmichu
Masaża to ja mu mogę zrobić maczugą w łeb! Potem 3 razy wyrzmnąć czy jak to sie maleńka pisze, do pralki na 140 stopniów, (bez wirowania) uszami wytrzepać o wannę i klamereczki na uszolki potem pędem na linkę a potem...maczuga w ruch po raz 2.
Majsii
Fanka BB :)
No czyli wychodzi na to, że naszym chłopom trzeba odciąć netaSkąd ja to znam ...
Skarpetki mam nie wyprane
Kanapki nie zrobione
A pomasujesz mi plecki ?
Ale jak ja go o cos prosze to słyszy tylko stukanie klawiszy ....a poza ekranem kompa kończy się świat ....
kur...a bo posikam -andzela -tak to o swojej nigdy nie mowilam.... Ciesze sie ze wracasz do formy chyba tez sie w tobie zakocham
no przed ciążą to była KOZA albo BOBER....ale jak zaszła w ciążę i nosi już mojego syncia to zasłużyła na godność wiec jest Andżela...zobaczymy jak się na porodówce spisze albo utrzyma status damy albo zostanie zdegradowana
reklama
a pomasujesz mi plecki ?
bo się odoję !!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d