reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ehe hie hie hie hie :p Jak dobrze że ktoś się odezwał, bo już normalnie czułam że depresja zbliża się do mnie i tupie tak głośno tupie tupie i mówi "mam cię zjem cię" ha ha ha

Piszta ;piszta bo już mi się morda zaczyna śmiać i jest szansa że dziś życie mego męża nie będzie zagrożone i nie skończy sie tragedią rodzinną :p

to widze ze masz taki sam problem moj truten to samo mysli ze sluzaca jestem ale przy kompie to do 5 rano potrafi siedziec na szczescie do 24 jest w pracy i mam spokuj
Te chłopy są nienormalne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój jak był w domu tez potrafił do rana przy kompie siedziec a później wielce zmęczony pffffffff naprawdę takiemu widły i niech zap........ :-D
ahahahahaha, prawie z krzesla spadlam.................:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To tak jak ja :-D:-D:-D:-D:-D

Skąd ja to znam ...
Skarpetki mam nie wyprane
Kanapki nie zrobione
A pomasujesz mi plecki ?
Ale jak ja go o cos prosze to słyszy tylko stukanie klawiszy ....a poza ekranem kompa kończy się świat ....

Ha ha ha Andżela kurde ty się ino na trzy spusty pozamykaj okna zabij dechami bo jak się kurna wszystkie zakochane i gotowe zmienić oreintację do ciebie zwalimy to doby nie starczy ha ha ha aha Ja pierdziele normalnie nie wytrzymie trzymajta mnie laski ha ha ha pęknę ze śmichu

hu......jeeeeeeeeeee

co ty kur... bedziesz jeszcze hu....masaż robić ......na widły gnidę

ale mam dziś nastrój

Masaża to ja mu mogę zrobić maczugą w łeb! Potem 3 razy wyrzmnąć czy jak to sie maleńka pisze, do pralki na 140 stopniów, (bez wirowania) uszami wytrzepać o wannę i klamereczki na uszolki potem pędem na linkę a potem...maczuga w ruch po raz 2.

kur...a bo posikam -andzela -tak to o swojej nigdy nie mowilam.... Ciesze sie ze wracasz do formy chyba tez sie w tobie zakocham

no przed ciążą to była KOZA albo BOBER....ale jak zaszła w ciążę i nosi już mojego syncia to zasłużyła na godność wiec jest Andżela...zobaczymy jak się na porodówce spisze albo utrzyma status damy albo zostanie zdegradowana

reklama
Do góry