reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no przed ciążą to była KOZA albo BOBER....ale jak zaszła w ciążę i nosi już mojego syncia to zasłużyła na godność wiec jest Andżela...zobaczymy jak się na porodówce spisze albo utrzyma status damy albo zostanie zdegradowana
Ahahahahhahahhahahahahha no nie moge Ty jesteś przezajebista :-D:-D:-D:-D:-D
I lepiej żeby została tą damą :-D

reklama
łe jezu a Ty to wredna taka jesteś nie najpierw nadajewz jej status Andżeli a potem w nią wątpisz weź się wstydź bo jeszcze cię mała zadziwi że ci mózg pionie stanie kurna ale mamy wene dziś laski co nie?

No, a myślisz że jak na te dupy pospadamy to nam je potem wymasują? Ni hu...ja :p

trza inną formę zemsty obrać a może by im tak inteligentego kopa zapodać?

reklama
[video=youtube;1YaiMULzbh0]http://www.youtube.com/watch?v=1YaiMULzbh0[/video]

kurna nie wiem jak sie wrzuca film więc daje linka mówię wam oszczacie sie!!! nioch nioch nioch :)

Do góry