reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no to laski nie wiem czy was stać na taki kredyt....chyba nie macie takiej wydolności kredytowej......a już wogóle nie mówiąc że nikt wam we frankach nie da....

a i obawiam się jednego że dla tych dolców to mnie najeli za wszelką cenę będzie chciała zdetronizować......

dziś chyba z kumplem wyskoczę na bilard postraszyć brzuchem nastolatki w kanjpach....wiem wiem mój widok nastolatkom obecnie obniża libido do zera....odechce im się ruchania patrząc na skutki i to w kanjpie...zaszaleje kupie sobie jedną colę zero albo nawciągam się wody z cytryną jak szalona normalnie wstanę z kacem po takiej nocy

rechotku jak cie zobacza to nam przyrost naturalny wzrosnie . Ale kochana uwazaj z tym rande zebys na kiblu nie skionczyla jak ostatnio

reklama
Witam lutóweczki
010.gif

Jak tam samopoczucia Wasze??

Ja mam termin z OM na 27 luty... ale z USG już wyszło, że TP mam na 1 marzec...
więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami
0244.gif

ciekawe jakie będzie rozwiązanie...

Pozdrawiam
043.gif

Ooooooooooo w końcu ktoś miał ochotę wtedy kiedy my mieliśmy i mamy ten sam termin:-D Super, gratuluję:tak:

WróciłamPamiętacie jak 3małyscie kciuki za test z chemii aby nie robiła? Dzisiaj go miałam i zaliczyłam naaa...4:cool2: I ogonek mi merda:-D A mam taką straszną ochotę na frytki...ale wczoraj jadłam i nie mogę sobie pozwolić na takie fuj 2 raz z rzędu:-(
Rechot no ja już taka jestem wszystko muszę mieć obcykane na 1,2,3 inaczej nie dam żyć!:-D

Rechotku Ty to każdemu potrafisz pooprawić humor :)) a teksty to naprawde masz powalające, jak najbardziej popieram, idź, strasz gówniary :tak: hehe
przyjemnego wieczoru życzę:)
a ja siedzę sama i czekam na mężusia, dzwonił,że będzie bardzo późno :wściekła/y: i pewnie zasnę zanim wróci :-( ale pocieszające jest to że już teściowie poszli do siebie do pokoju oglądać TV,,,, dobrze,że jest BB :-)

Ehhh no ja też sama w chacie (mężulo też wróci póóóźno w nocy) a w przyszłym tygodniu znów wyjeżdża ja pier... załamię się chyba, zamknę w sobie i nie wyjdę :) ha ha ha No ale jest jeden plus- chata wolna!!!! Ale sama jezdem jak palec i opcja imprezy to raczej odpada, a fagasa to raczej żadnego na ten brzuch nie wyrwę ha ha ha :p

Eeee do pipy z takim życiem ;)

rechot jak kolwiek to zabrzmi, a h..., co tam myślta co chceta KOCHAM CIĘ normalnie pipo!!!! ha ha ha

I w razie co to ja sama wezme kredyt nawet w dolarach jak się da, a moja męża w banku pracuje więc ewentualnie jakiś przekręt się walnie :p Tylko wiesz nie szalej z gażą, bez przesady, hipotekę mam jeszcze do emerytury, jeśli dożyję oczywiście ha ha ha

Hejka !

Ale dzisiaj paskudny dzionek, tzn kiepska pogoda, przez co mam okrutnie niskie cisnienie. Ania Forever az cale 79/49 !

Tak w ogóle to wiecie co? Musze Wam się do czegoś przyznać...przez tydzień przytyłam 4 kg:zawstydzona/y:

Ja mysle, ze nie ma w tym nic niepokojacego. Jestes szczuplutka, wiec nadrabiasz

Widze, ze rusyzla dyskusja o wadze i biustonoszach. A wiec ja sie martwie bo do tej pory bylo malutko a teraz jest juz 4 kg na plusie. A wolalabym mniej zwlaszcza ze u mnie takie mega zapasy tluszczu, ze Wituś ma z czego ciagnac :tak:

Luczynka w mojej madrej ksiazce jest napisane, ze bledne jest myslenie, ze kobiety z zapasami powinny znikomo przytyc, ze dziecko ma z czego ciagnac. Bo podobno w trakcie metabolizmu zgromadzonego tluszczu (gdy dziecko potrzebuje substancji odzywczych, a nie sa one w wystarczajaco dostarczane) wydzielane sa ketony toksyczne dla plodu.

No to teraz ja się zaczęłam martwić, że mi piersi nie rosną :-(

Majsii nie martw sie. W poprzedniej ciazy mi tez w ogole nie urosly piersi, a bylo wszystko ok. Takze glowka do gory.

Witam porannie
u mnie taka ulewa i burza że aż strach z domu wychodzić a musze iść do pracy

ehhh, u mnie tez dzis byla ulewa.

Ooooooooooo w końcu ktoś miał ochotę wtedy kiedy my mieliśmy i mamy ten sam termin:-D Super, gratuluję:tak:

WróciłamPamiętacie jak 3małyscie kciuki za test z chemii aby nie robiła? Dzisiaj go miałam i zaliczyłam naaa...4:cool2: I ogonek mi merda:-D A mam taką straszną ochotę na frytki...ale wczoraj jadłam i nie mogę sobie pozwolić na takie fuj 2 raz z rzędu:-(
Rechot no ja już taka jestem wszystko muszę mieć obcykane na 1,2,3 inaczej nie dam żyć!:-D
GUCHA MOJE GRATULACJE A SWOJA DROGA NIENAWIDZILAM CHEMI-GRRRRY

reklama
Do góry