Widzisz myślałam aby gościa zgłosić do sądu, aby innym kobietom przynajmniej krzywdy nie zrobił, ale jakoś nie miałam siły nerwów tracić. Za dużo wycierpiałam. Oczywiście fizycznie każdy bół już bym zniosła, gorzej z ranami na duszy... Te bolą najmocniej, najdłużej.. Z drugiej strony czuję się jak egoistka, bo mogłabym w ten sposób pomóc innym... Ehhh na samą myśl gęsia skórka mnie znów przechodzi...
reklama
Jo tam ty nie bądź taka skromna pindo ;P przecież nie od dziś wiadomo, że jak nie wisisz nad kiblem i nie rzygasz albo jak ci kości w du..pie nie trzeszczą to jestes tu naszym etatowym kryszakiem he he he I w tym miejscu składam oficjalny wniosek aby Ani za te żarty płacić. Forma zapłaty do uzgodnienia w naturze jak lubi lub kesz tylko z tym drugim to bydzie ciężko bedziemy sie musiały składać
Ostatnia edycja:
Gratki kochana...zaraz zczekuje fotki ...a was tylko na godzine zostawic...ahhh szkoda gadac...(((((Właśnie wróciłam z USG - doktor potwierdził królewnę... oczywiście cały czas zasłaniała buźkę ) Wrzucam fotki na wątek ze zdjęciami
Kasienko....trzeszcza rechotkowi kosci w dupie???haha powalasz mnie a ja sobie teraz lody wcinam ...a co
no to laski nie wiem czy was stać na taki kredyt....chyba nie macie takiej wydolności kredytowej......a już wogóle nie mówiąc że nikt wam we frankach nie da....
a i obawiam się jednego że dla tych dolców to mnie Najeli za wszelką cenę będzie chciała zdetronizować......
dziś chyba z kumplem wyskoczę na bilard postraszyć brzuchem nastolatki w kanjpach....wiem wiem mój widok nastolatkom obecnie obniża libido do zera....odechce im się ruchania patrząc na skutki i to w kanjpie...zaszaleje kupie sobie jedną colę zero albo nawciągam się wody z cytryną jak szalona normalnie wstanę z kacem po takiej nocy
a i obawiam się jednego że dla tych dolców to mnie Najeli za wszelką cenę będzie chciała zdetronizować......
dziś chyba z kumplem wyskoczę na bilard postraszyć brzuchem nastolatki w kanjpach....wiem wiem mój widok nastolatkom obecnie obniża libido do zera....odechce im się ruchania patrząc na skutki i to w kanjpie...zaszaleje kupie sobie jedną colę zero albo nawciągam się wody z cytryną jak szalona normalnie wstanę z kacem po takiej nocy
agaB
Fanka BB :)
Rechotku Ty to każdemu potrafisz pooprawić humor ) a teksty to naprawde masz powalające, jak najbardziej popieram, idź, strasz gówniary hehe
przyjemnego wieczoru życzę
a ja siedzę sama i czekam na mężusia, dzwonił,że będzie bardzo późno i pewnie zasnę zanim wróci :-( ale pocieszające jest to że już teściowie poszli do siebie do pokoju oglądać TV,,,, dobrze,że jest BB :-)
przyjemnego wieczoru życzę
a ja siedzę sama i czekam na mężusia, dzwonił,że będzie bardzo późno i pewnie zasnę zanim wróci :-( ale pocieszające jest to że już teściowie poszli do siebie do pokoju oglądać TV,,,, dobrze,że jest BB :-)
mysle ze to nie egoizm mysle ze ja bym tez chciala zapomniec i normalnie zyc ,a wiesz ze takie sprawy ciagna sie latami .widzisz myślałam aby gościa zgłosić do sądu, aby innym kobietom przynajmniej krzywdy nie zrobił, ale jakoś nie miałam siły nerwów tracić. Za dużo wycierpiałam. Oczywiście fizycznie każdy bół już bym zniosła, gorzej z ranami na duszy... Te bolą najmocniej, najdłużej.. Z drugiej strony czuję się jak egoistka, bo mogłabym w ten sposób pomóc innym... Ehhh na samą myśl gęsia skórka mnie znów przechodzi...
reklama
absolutnie zgadzam - ostatnio bidula troche zaniemogla ale juz zaczyna nadrabiac - rechotek na komikajo tam ty nie bądź taka skromna pindo ;p przecież nie od dziś wiadomo, że jak nie wisisz nad kiblem i nie rzygasz albo jak ci kości w du..pie nie trzeszczą to jestes tu naszym etatowym kryszakiem he he he i w tym miejscu składam oficjalny wniosek aby ani za te żarty płacić. Forma zapłaty do uzgodnienia w naturze jak lubi lub kesz tylko z tym drugim to bydzie ciężko bedziemy sie musiały składać