reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ale mnie to nie martwi, wręcz przeciwnie! Jestem bardzo szczupłą osobą i dodatkowe kg się przydadzą, nie uważam, że jestem chora albo dzieje się coś nie dobrego po prostu są miesiące, kiedy się tyje przez tydzień 4 kg, a za miesiąc mogę stracić na wadzę, tak jak moja mama w ciąży ze mną.
Lecę na Na wspólnej a później odgrzać kluseczki ziemniaczane mojemu Skarbu. Nie wiem czy jeszcze tutaj zajrzę dzisiaj, więc Dobranoc, słodkich snów.

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
No to git, ze sie nie martwisz, bo dałaś minkę :zawstydzona/y:, trzeba było :-) :)

reklama
Przez tydzień? Sporo. Ja sie dzis wazyłam , ostatnią wizytę miałam 2 tygodnie temu i przez ten czas przytyłam 0,7 kg.
Tyle ze ja juz przytyłam sporo, ale tyje równomiernie.

musze kupic nowy stanik bo ten zaczyna mnie cisnąć. na razie mam 70D, teraz trzeba będzie o rozmiar wiekszy. a zaczynałam na 70B.

O piersi to rosną jak szalone! ale ja się cieszę niezmiernie bo takie tyci były a teraz już się nie mieszczą w staniku :)
Ja w tydzień przytyłam 1,5 kg ale wreszcie i brzuszek widać !

a ja sie ciesze,że mi piersi narazie nie rosną (stoją w miejscu i na miejscu hehe) bo zaczynałam mając 70E-F ..to jakby mi zaczęły teraz rosnac to przez ciążę chyba cały alfabet bym przeleciała:-D..,i mam nadzieje,że pozniej dużo też nie urosną!:-);-)

Uff....w końcu dotarłam. Przeczytałam co tu się działo, ale nie mam juz sił odpisywać. Więc w skrócie 3mam kciuki za wszystko oraz gratuluje rozpoznanych płciowo maluszków hehe, ale to zabrzmiało!

Tym czasem idę spać, bo padam na pysk!
Do juterka moje drogie!

Pysia a czemu z koncertu nici??

gucha90 na pewno dobrze, że tyle przytyłaś w tak krótkim czasie??

Majsii super, że mężuś dzwonił:tak:

ja cały dzień sprzątam, układam, drę, wyrzucam... a to tylko przy okazji szukania zaginionego PITu... ciekawe co będzie przy przeprowadzce:szok:

reklama
Do góry