reklama
Tak! Na pewno;-)
to dobrze
Tygrynka będziesz jutro na spotkaniu organizowanym przez Diagnostykę? Pozwoli Ci na to zdrówko? Ja jeszcze nie jestem pewna czy się wybiorę - do centrum ode mnie to taka wyprawa ;-) Fajnie byłoby skorzystać.
zamierzam leżeć od rana do 17 kiedy to zacznę się zbierać... a gdzie Ty dokładnie mieszkasz??
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
olenka12345
Fanka BB :)
Dobranoc Lutóweczki..słodkich senków;-):-)
ja już uciekam w kimę,bo oczka sie już zamykaj..spokojnej nocki;-) i do usłyszenia:-)
ja już uciekam w kimę,bo oczka sie już zamykaj..spokojnej nocki;-) i do usłyszenia:-)
Widze, ze rusyzla dyskusja o wadze i biustonoszach. A wiec ja sie martwie bo do tej pory bylo malutko a teraz jest juz 4 kg na plusie. A wolalabym mniej zwlaszcza ze u mnie takie mega zapasy tluszczu, ze Wituś ma z czego ciagnac no ale coz zrobic, jak smaki uderzyly we mnie z potrójna moca, m.in. na banany moczone w sloiku Nutelli
A bistonosz mam juz z miska D lub nawet DD, to zalezy od firmy bo z tym to tak jak z ciuchami, bywa roznie. Ale jeden kupilam tydzien temu i od tej pory tak mi cycki znow ruszyly ze jest przyciasny :-eek: chyba sobie je poobcinam w ciazy z Cora bylam mega gruba (przytylam prawie 30kg) ale cycki byly normalne. A teraz sa juz jak dwie olowiane kule
Chociaz tyle, ze maz jest w siodmym niebie i dziennie do nich gada jakie sa cudowne
A bistonosz mam juz z miska D lub nawet DD, to zalezy od firmy bo z tym to tak jak z ciuchami, bywa roznie. Ale jeden kupilam tydzien temu i od tej pory tak mi cycki znow ruszyly ze jest przyciasny :-eek: chyba sobie je poobcinam w ciazy z Cora bylam mega gruba (przytylam prawie 30kg) ale cycki byly normalne. A teraz sa juz jak dwie olowiane kule
Chociaz tyle, ze maz jest w siodmym niebie i dziennie do nich gada jakie sa cudowne
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
to fakt masz trochę daleko... ja za Maltą, niedaleko Anotnika... daj znać jakbyś się wybierała, to jakoś się znajdziemy, inaczej patrzyliby na mnie jak na głupią jakbym się darła w holu "Poziomka, Poziomka"
To ja będę miała transparent ;-) postaram się namówić męża żeby mnie podwiózł. Dobranoc kwiatuszki, słodkich senków!
reklama
Co z Wami? Wszystkie chodza wczesnie spac w momencie kiedy moj malzonek chodzi do pracy na nocki i bezproblemowo moge posiedziec na kompie :-wściekła/y:
Narazie tez zmykam na szybki prysznic. Zdrowko jeszcze nie jest super wiec tylko szybko sie umyje co by sie nie doziebic ale nie smierdziec i mam nadzieje, ze jak tu wroce to jeszcze ktoras bedzie tu siedziala
A spiochom zycze spokojnych snow :-)
Narazie tez zmykam na szybki prysznic. Zdrowko jeszcze nie jest super wiec tylko szybko sie umyje co by sie nie doziebic ale nie smierdziec i mam nadzieje, ze jak tu wroce to jeszcze ktoras bedzie tu siedziala
A spiochom zycze spokojnych snow :-)