Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.
Ooooo Emilka, Majka, Milenka, Olivia...ja kocham te imiona a mojemu się nie podobają rozumiecie coś z tego? Bo ja nie Ale on zawsze był inny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.
Ooooo Emilka, Majka, Milenka, Olivia...ja kocham te imiona a mojemu się nie podobają rozumiecie coś z tego? Bo ja nie Ale on zawsze był inny
Gośka, dokładnie !
A na zdrowie!!! My to jeden rocznik jesteśmy i chyba stąd podobne zamiłowanie nuttelli mamy Bo też uwielbiam bym jadła i jadła tylko potem dupsko rośnie
A na zdrowie!!! My to jeden rocznik jesteśmy i chyba stąd podobne zamiłowanie nuttelli mamy Bo też uwielbiam bym jadła i jadła tylko potem dupsko rośnie
No wiesz...Królewny mogą wszystko więc kto wie, lepiej nie pytaj
Cześć laseczki!!
Dziękuję za wsparcie. Jestem po usg - to było jak się okazało usg2d, ale takie fajne - ja sobie leżałam i oglądałam na takim duzym telewizorku dziecko, a lekarz na monitorze. Wszystko jest ok, no i potwierdził że będzie dziewczynka (super - czytałam że za dużo u nas chłopców, więc podsyłam dziewczynkę, a i u mnie w domku 2 sisiorki, więc teraz dla równowagi kobitka). Nie wiem jeszcze jakie imię wybrać. Mnie się podoba Ania, Emilka i Maja, a zobaczę co tam mąż wymyśli.
double_aga - trzymaj się kochaniutka, dobrze, że jesteś pod fachową opieką - wszystko będzie ok.
Gibaga wg mnie brakuje Ci magnezu, skurcze i to bolesne??? Co to ma znaczyć, jeszcze nie pora na to, a to niebezpieczne. Może pijesz kawę, która wypłukuje magnez??? Mnie czasami twardnial brzuch i to są skurcze macicy, ale nic mnie nie bolało. Przyjmuję 6 tabletek magnezu dziennie.
Mówisz masz ja jestem jak wrózka PRAWIEZobacz załącznik 170677
Dzięki Bogu zrobiłam wszystkie zębiska i teraz tylko na kontrolę chodzę, ale pamiętam jak umierałam rok temu na wielkanoc jak sobie orzeszka w czekoladzie zjadłam Wszystkie ciasta mnie ominęły i tylko ibuprom był Miłego oglądaniaDokładnie a później sikamy " ZĄB MNIE BOLI" Ale co tam od czasu do czasu można zgrzeszyć, no tak co 2 dni
Kochane ja spadam na powtórkę Pierwszej Miłości, bo wczoraj w tym czasie latałam za czymś po mieście Buziaki Skarbulki.