reklama
Dziękuję bardzo, bardzo.GRATULUJE!!!!!
Cieszę się bardzo, że to dziewczynka, niby było mi wszystko jedno, ale tak naprawdę nie planuję więcej dzieci i nigdy nie przekonałabym się jak to jest mieć córeczkę.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miał braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cholera magiczny pyłek mi się skończył do czarowania i różdżkę pasuje wymienić, chyba się przepaliła...to co nam teraz wyczarujesz???? no nutelle tez sobie lyzeczka zjadlam ale doszlam do wniosku ze nie mam na to dzisiaj smaka a zazwyczaj to bym lyzkami jadla ale masz racje ze zopa po tym roznie...ale moze chinskie dzis zjem ale grom wiec o mi sie chce....grrrr
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To Ci wykrakała Ale fajnie i będziesz stroić małą księżniczkę No i synek ma to co chciał: siostrzyczkęDziękuję bardzo, bardzo.
Cieszę się bardzo, że to dziewczynka, niby było mi wszystko jedno, ale tak naprawdę nie planuję więcej dzieci i nigdy nie przekonałabym się jak to jest mieć córeczkę.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miała braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)
Dziękuję bardzo, bardzo.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miał braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)
ale slodnki....jeszceze jednego dziecka nie mam a juz bym chciala zobaczyc reakcje malego na drugie dziecko))))))))) a miec parke to najlepsze na swiecie)
GRATULUJE
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Bożeee sorki, ale dziwne myśli mnie napadłyA co do tej Nutelli to ja też już swojego palucha włożyłam!
Wzięłam się za czytanie o znieczuleniu zewnątrzoponowym, tylko ciekawe czy nasz szpital dysponuje tym znieczuleniem, gdzieś za miesiąc musimy się wybrać po zgodę do rodzinnego do ordynatora więc zapytam się przy okazji...
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
reklama
O paluchu czy o Nutelli? :-)
O Paluchu