reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziękuję bardzo, bardzo.
Cieszę się bardzo, że to dziewczynka, niby było mi wszystko jedno, ale tak naprawdę nie planuję więcej dzieci i nigdy nie przekonałabym się jak to jest mieć córeczkę.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miał braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)

...to co nam teraz wyczarujesz???? no nutelle tez sobie lyzeczka zjadlam ale doszlam do wniosku ze nie mam na to dzisiaj smaka a zazwyczaj to bym lyzkami jadla ale masz racje ze zopa po tym roznie...ale moze chinskie dzis zjem ale grom wiec o mi sie chce....grrrr
Cholera magiczny pyłek mi się skończył do czarowania i różdżkę pasuje wymienić, chyba się przepaliła:-p

Dziękuję bardzo, bardzo.
Cieszę się bardzo, że to dziewczynka, niby było mi wszystko jedno, ale tak naprawdę nie planuję więcej dzieci i nigdy nie przekonałabym się jak to jest mieć córeczkę.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miała braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)
To Ci wykrakała:-D Ale fajnie i będziesz stroić małą księżniczkę:-D No i synek ma to co chciał: siostrzyczkę:-D

Dziękuję bardzo, bardzo.
A mój synek też ciągle powtarza że będzie miał siostrzyczkę i nie dało się go przekonać że może być chłopczyk (ale to przez moją przyjaciółkę, początkowo synek mówił że będzie miał braciszka i po usg w 13 tyg. okazało się że chyba dziewczynka to moja przyjaciółka powiedziała do mojego synka: "nie chcij brata - bracia zabierają zabawki, chcij siostrę" i on od tej pory chciał tylko siostrę)

ale slodnki....jeszceze jednego dziecka nie mam a juz bym chciala zobaczyc reakcje malego na drugie dziecko:)))))))))) a miec parke to najlepsze na swiecie:))

GRATULUJE

GGOSIA gratuluje córeczki ja też marze o parce! Mi oprócz moich ulubionych 3 imion (Weronika, Ewelinka, Anastazja) ostatnio z Na Wspólnej spodobała mi się Klementynka - ale mąż powiedział, żebym wybiła to sobie z głowy! WHY - przecież ładne :)

UUUUU bolące zębiska - czy jest coś gorszego ... poród?

A co do tej Nutelli to ja też już swojego palucha włożyłam!
Bożeee sorki, ale dziwne myśli mnie napadły:-D
Wzięłam się za czytanie o znieczuleniu zewnątrzoponowym, tylko ciekawe czy nasz szpital dysponuje tym znieczuleniem, gdzieś za miesiąc musimy się wybrać po zgodę do rodzinnego do ordynatora więc zapytam się przy okazji...

reklama
Do góry